Lændestøtte LITE | fleksibel lændestøtte til en øm ryg. Ekstra lav model.
Lændestøtte Lændestøtte

Lændestøtte Lite

  •  899 kr. 

Lændestøtte LITE er en ekstremt fleksibel lændestøtte med ekstra lav profil. Lændestøtten har stabiliserende skinner, som er placeret i lænderyggen og ekstra stabiliserende stropper for en optimal funktion.

Læs mere

  • Fleksibelt og stabiliserende lændestøtte til mænd og kvinder.
  • Ekstra lav profil fungerer optimalt stående og siddende.
  • Elastisk, blødt og åndbart materiale
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Lændestøtten LITE er specielt designet til at give ekstra støtte til lænden i en løsning, som både er fleksibel og komfortabel. 
Den ekstra lave model gør, at lændestøtten minimalt påvirker hoften, hvilket letter brugen af lændestøtten når man sidder ned på kontoret, i bilen, eller er ude og flyve for at nævne nogle eksempler.
Lændestøtte LITE har seks stabiliserende fleksible plastskinner placeret over lænden for at give ekstra støtte lokalt  i lænden. Skinnerne giver samlet en effektiv lændestøtte, der på bedste vis stabiliserer og aflaster lænden ved problemer. Tre skinner er placeret på højre side og tre på den venstre side af rygsøjlen for at stabilisere ryggen på den bedste måde.

Lændestøtten LITE er også udstyret med ekstra stabiliserende stropper, som muliggør en enkel tilpasning af lændestøtten, alt efter hvor meget kompression der appliceres over stropperne. Ved at spænde stropperne hårdere, øges kompressionen, som sammen med plastikskinnerne i lænden giver en meget god og effektiv lændestøtte ved smerter og problemer lokalt i lænden.

Lændestøtten LITE er fremstillet af SensiTEX, et elastisk, blødt og åndbart materiale for den bedst mulige brugerkomfort.
SensiTEX materialet er ekstremt blødt og tyndt for at give lændestøtten den lavest mulige profil og bedste komfort ved brug på tøj eller direkte mod huden.
Takket være lændestøttens unikke konstruktion, materiale og lave højde, fungerer lændestøtten optimalt, uden at den kan ses under tøjet.
Lændestøtten er udstyret med grebvenlige stropper for at gøre det nemt at tage den af og på samt at tilpasse støtten og funktionen.


StørrelseMål rundt om taljen cm
X-Small70 - 80 cm
Small80 - 90 cm
Medium90 - 100 cm
Large100 - 110 cm
X-Large110 - 120 cm
XX-Large120 - 130 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Jeg leder efter en støtte til at bruge, når jeg sidder ned og kører bil. Fungerer lændestøtten LITE til siddende bilkørsel?
Svar, Ja, den særligt lave model gør lændestøtten ekstra egnet til siddende brug.

Spørgsmål. Hvordan lukker man lændestøtten?
Svar. Lændestøtten lukkes ved hjælp af velcro foran på korsettet.

Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

4

Aflastning

3

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret