Holdningsbandage | Rehaboteket

Holdningsbandage

Smerter i brystryggen, ondt i nakken eller spændingsmerter er alle almindelige problemer som ofte kan være forårsaget af dårlig holdning, med høj risiko for fejlbelastning af overkroppen som resultat.
En holdningsbandage er designet til at støtte bryst, skuldre og nakke i det som kaldes neutralposition, hvilket direkte resulterer i en mere naturlig belastning af brystet, skuldrene og nakke, ofte med en direkte smertelindrende effekt.
Rehaboteket har markedets mest komplette udvalg af holdningsbandager med modeller til alle anledninger, uafhængigt af hvad problemet er. Hvad end du er på arbejde, i træningscenter eller til fest, så har vi altid en egnet holdningsbandage for en mere ret holdning med mindre risiko for fejlbelastning.

holdningsbandageholdningsstotteholdningsbandage

SLIM 8 er en helt ny holdningsbandage, der er specielt udviklet til at, effektivt motvirke dårlige holdning uden begrensninger.

299 kr.
HoldningbandageHoldningbandage
Holdningsvest er løsningen for en bedre holdning. Modvirker effektivt dårlig holdning
389 kr. 489

Enkel og fleksibel holdningsvest specielt udviklet til kvinder. Vesten giver støtte til overkroppen, skuldrene og ryggen og er ekstremt let at bruge.

619 kr.
HoldningsbandageHoldningsbandage
Holdningsbandage er løsningen for en bedre holdning. Modvirker effektivt dårlig holdning
389 kr. 489
rygstotte_til_maendrygstøtte til kvinderholdningsbandageholdningsbandage

Rygstøtte DorsoLITE er en nyudviklet holdningsbandage med ubegrænsede muligheder for effektiv og kraftfuld korrigering af dårlig holdning.

529 kr.
holdningsvestholdningsvestholdningsvest

Holdningsvest EXTO er et helt unikt produkt, som effektivt bidrager til bedre holdning. Holdningsvesten er fuldt justerbar og kan bruges uden begrænsninger.

699 kr.

Rygstøtten Lumback High kombinerer en kropsstøtte til ekstra støtte af skuldre og brystryg med en rygstøtte til lænden i et enkelt og luftigt design

2 599 kr.