Holdningsbandage | Rehaboteket

Holdningsbandage

Smerter i brystryggen, ondt i nakken eller spændingsmerter er alle almindelige problemer som ofte kan være forårsaget af dårlig holdning, med høj risiko for fejlbelastning af overkroppen som resultat. En holdningsbandage er designet til at støtte bryst, skuldre og nakke i det som kaldes neutralposition, hvilket direkte resulterer i en mere naturlig belastning af brystet, skuldrene og nakke, ofte med en direkte smertelindrende effekt. Rehaboteket har markedets mest komplette udvalg af holdningsbandager med modeller til alle anledninger, uafhængigt af hvad problemet er. Hvad end du er på arbejde, i træningscenter eller til fest, så har vi altid en egnet holdningsbandage for en mere ret holdning med mindre risiko for fejlbelastning.

holdningsbandageholdningsstotteholdningsbandage

SLIM 8 er en helt ny holdningsbandage, der er specielt udviklet til at, effektivt motvirke dårlige holdning uden begrensninger.

 199 kr. 
HoldningbandageHoldningbandage
Holdningsvest er løsningen for en bedre holdning. Modvirker effektivt dårlig holdning
 399 kr. 
rygstotte_til_maendrygstøtte til kvinderholdningsbandageholdningsbandage

Rygstøtte DorsoLITE er en nyudviklet holdningsbandage med ubegrænsede muligheder for effektiv og kraftfuld korrigering af dårlig holdning.

 549 kr. 
HoldningsbandageHoldningsbandage
Holdningsbandage er løsningen for en bedre holdning. Modvirker effektivt dårlig holdning
 399 kr. 
holdningsvest_til_bedre_holdningholdningsvestholdningsvest

Holdningsvest EXTO™ i beige farve, er en holdningsvest der effektivt bidrager til en bedre holdning. Holdningsvesten er fuldt justerbar og kan anvendes uden begrænsninger.

 699 kr. 
holdningsvestholdningsvestholdningsvest

Holdningsvest EXTO er et helt unikt produkt, som effektivt bidrager til bedre holdning. Holdningsvesten er fuldt justerbar 

 699 kr. 

Hvad er en holdningsbandage?

En holdningsstøtte kaldes ofte for holdningsvest eller holdningsbandage. Uanset betegnelse er produkterne designet til at forbedre holdningen og for at opnå normal belastning på bryst, skuldre og nakke. For at opnå optimal funktion behøver produktet en forankrende bagplade som fungerer som selve grundlaget for stabiliteten. Fra bagpladen løber skulderstropperne som "fanger" skuldrene, og som hjælper med at føre skuldersektionen tilbage til normal stilling. Skulderstropperne er fuldt justerbare så du kan justere støttegraden individuelt. Hvis skulderstropperne strammes mere, øges komprimeringsgraden, noget som giver en mere effektiv holdningskorrektion. Hvis stropperne løsnes, reduceres kompressionen over skulderen og støtten bliver mildere. Alle holdningsprodukter med elastiske skulderstropper er såkaldte dynamiske veste som giver et optimalt samspil mellem stroppernes elastiske egenskaber og muskulaturen over brystet og skulderne. Det modsatte af dynamiske veste er statiske produkter som ikke har elastik i skulderstropperne. En statisk vest kan ved kraftigere tilpasning overtage det muskulære arbejde, og det er ofte begrænset hvor lang tid produktet kan bruges. En dynamisk vest har ingen tidsbegrænsning med hensyn til anvendelse på grund af samspillet mellem holdningsstøtten og din egen muskelaktivering.

Hvornår skal en holdningsbandage bruges?

En holdningsbandage kan frit bruges efter behov for ekstra støtte og aflastning, men normalt anbefales det at produkterne bruges ved træthed, smerter i brystryggen eller overkroppen. Behovet for ekstra støtte øges normalt når man bliver træt i musklerne, og det er ikke usdævanligt, at man oplever mere træthed eller rygsmerter ved slutningen af en arbejdsdag eller efter en tungere og arbejdsintensiv situation.

Hvad bør du overveje når du vælger et produkt for bedre holdning?

Markedet for holdningsbandager er eksploderet de sidste år, og i dag er der mange forskellige modeller at vælge imellem. Mange af vores kunder spørger hvad der er vigtigst at overveje, når man skal vælge produkt, og nogle ting er mere vigtige at tænke over end andre.
Størrelsen. Størrelsen på et holdningsprodukt er det vigtigste for optimal komfort. Hvis skulderstropperne på vesten er for korte, øges kompressionen i armhulen med fare for skader og ubehag. Det er derfor altid bedre at have en lidt for stor vest som kan tilpasses, end at vælge en vest som kun lige passer.
Mulighed for tilpasning. Stropperne omkring skuldrene skal være dynamiske med mulighed for at justere støtten for højre og venstre side individuelt. Tilpasningsevnen gør det nemt at justere støtten ved behov for ændret støtte. Hvis venstre skulder falder mere fremover end højre, må vesten kunne justeres i forhold til behovet for støtte.
Konstruktion og funktion. Alle produkter som sælges på Rehaboteket, er CE-mærkede produkter i henhold til MDD klasse 1. CE-mærket sikrer produktets funktion og kvalitet og er en bekræftelse på at produkterne er ortopædtekniske produkter.

Rehaboteket – Vi hjælper dig med at finde det rigtige produkt!

Hos Rehaboteket er vi klar over at det kan være svært at finde det rigtige produkt til din specifikke skade, og derfor har vi lavet flere forskellige måder til at kunne hjælpe dig på. Rehaboteket tilbyder altid produktrådgivning, og vi har altid en bemandet kundeservice via telefon for at kunne hjælpe dig bedst muligt med spørgsmål eller bekymringer angående produkt eller produktvalg. Vores sortiment er nøje udvalgt og inkluderer i dag Nordens mest komplette sortiment af produkter til hele kroppen. Vi har altid flere alternative holdningsbandage som giver dig flere alternativer til dine problemer.
Fordi vi kun arbejder med e-handel, er hurtig levering en ekstremt vigtig del af vores virksomhed. Alle bestillinger som kommer ind før kl.16, bliver altid sendt samme dag. Vores indsats for hurtig levering er kun for vores kunders skyld så du ikke skal vente længe på dine varer. At få varen hurtigt leveret hjem giver dig mulighed for at vurdere produktet i fred og ro i et hjemligt miljø uden stress. Det vigtigste for dig som kunde er muligheden for at prøve produktet før du bestemmer dig.
Vi tilbyder altid 45 dages åbent køb så du har tid til at vurdere produktet. Det eneste krav til retur er at produktet er i samme stand, som da du modtog det, så prøv det gerne, men vær forsigtig med produktet så det kan returneres eller byttes, hvis du ønsker det.
Vil du have hjælp med at finde den rette holdningsbind til dig og dine problemer?
Tøv ikke med at ringe til Rehabotekets bemandede kundeservice på 8988 8098 på hverdage mellem 9-16. På øvrige tidspunkter svarer vi på e-mail som du sender til kundservice@rehaboteket.dk