Tennisalbuebind

339 kr

Tennisalbuebind til aflastning af tennisalbue, golfalbue og musealbue i samme tennisalbuebind. Effektiv varme, kompression og aflastning i den samme beskyttelse. Læs mere
Effektiv aflastning og varmen
Enkelt reguleres for at øge eller mindske aflastningen
Effektiv varme, kompression og aflastning i den samme beskyttelse

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper." Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Tennisalbuebind

En anatomisk tennisalbuebind til smertende albuer, som har et vældigt bredt anvendelsesområde. Tennisalbuebind kombinerer funktionen af en varmende og aflastende tennisalbue bind i samme produkt.

Takket være den unike konstruktion giver beskyttelsen effektiv aflastning og varmende og kompressionsgivende egenskaber.
Tennisalbuebind er fremstillet af NRX et kompressionsgivende, stabiliserende materiale, som giver optimal anvendelseskomfort. NRX bidrager til, lokalt, at øge gennemstrømningen i albueleddet.

Tennisalbuebind er anatomisk fremstillet for at give den bedst mulige anvendelseskomfort hvilket gør produktet meget følsom og smidig.
Det medfølgende aflastende EPI-BANDET giver en unik og effektiv aflastning af de betændte ledbånd og kan helt enkelt reguleres for at øge eller mindske aflastningen efter behov.
For yderligere at effektivisere aflastningen findes en flytbar pelotte (Aflastende pude) placeret over muskel bugen under EPI-båndet på albuebeskytteren.
Båndet og pelotten kan let tilpasses og flyttes efter behov. Normal placering af pelotten og det stabiliserende EPI-bånd er ca. 5 centimeter nedenfor tennisalbuens smertepunkt på underarmens muskel bug.

Tennisalbue, golfalbue og musealbue forårsages af håndleddets bevægelser. For at optimere aflastningen og effekten af tennisalbue bind, skal beskyttelse placeres på det rette sted over den muskel, som er mest aktiveret ved håndledsbevægelser. Læg hånden over den smertende arms underarm og vrik op og ned med håndleddet. Så mærker du tydeligt, hvilken muskel som aktiveres af håndledsbevægelsen.
Placer den aflastende pelotte på tennisalbue bind over musklen og fastspænd det med det aflastende EPI-bånd.
Hvis aflastning ikke er nødvendig, kan spændet og pelotten helt enkelt fjernes. Regulerbar over- og underarmsvidde for optimal anvendelseskomfort.

 

 

 

 

 

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning