Tennisalbuebind - til tennisalbue, golfalbue og musealbue
Tennisalbuebind

Tennisalbuebind

  •  299 kr. 

Tennisalbuebind til aflastning af tennisalbue, golfalbue og musealbue i samme tennisalbuebind.
Effektiv varme, kompression og aflastning i den samme beskyttelse.

Læs mere

  • Effektiv aflastning og varmen
  • Enkelt reguleres for at øge eller mindske aflastningen
  • Effektiv varme, kompression og aflastning i den samme beskyttelse
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

En anatomisk tennisalbuebind til smertende albuer, som har et vældigt bredt anvendelsesområde. Tennisalbuebind kombinerer funktionen af en varmende og aflastende tennisalbue bind i samme produkt.

Takket være den unike konstruktion giver beskyttelsen effektiv aflastning og varmende og kompressionsgivende egenskaber.
Tennisalbuebind er fremstillet af NRX et kompressionsgivende, stabiliserende materiale, som giver optimal anvendelseskomfort. NRX bidrager til, lokalt, at øge gennemstrømningen i albueleddet.

Tennisalbuebind er anatomisk fremstillet for at give den bedst mulige anvendelseskomfort hvilket gør produktet meget følsom og smidig.
Det medfølgende aflastende EPI-BANDET giver en unik og effektiv aflastning af de betændte ledbånd og kan helt enkelt reguleres for at øge eller mindske aflastningen efter behov.
For yderligere at effektivisere aflastningen findes en flytbar pelotte (Aflastende pude) placeret over muskel bugen under EPI-båndet på albuebeskytteren.
Båndet og pelotten kan let tilpasses og flyttes efter behov. Normal placering af pelotten og det stabiliserende EPI-bånd er ca. 5 centimeter nedenfor tennisalbuens smertepunkt på underarmens muskel bug.

Tennisalbue, golfalbue og musealbue forårsages af håndleddets bevægelser. For at optimere aflastningen og effekten af tennisalbue bind, skal beskyttelse placeres på det rette sted over den muskel, som er mest aktiveret ved håndledsbevægelser. Læg hånden over den smertende arms underarm og vrik op og ned med håndleddet. Så mærker du tydeligt, hvilken muskel som aktiveres af håndledsbevægelsen.
Placer den aflastende pelotte på tennisalbue bind over musklen og fastspænd det med det aflastende EPI-bånd.
Hvis aflastning ikke er nødvendig, kan spændet og pelotten helt enkelt fjernes. Regulerbar over- og underarmsvidde for optimal anvendelseskomfort.

 

 

 

 

 


StørrelseOmkreds mål omkring albuen cm
X-Small20 - 23 cm
Small23 - 25 cm
Medium25 - 28 cm
Large28 - 31 cm
X-Large31 - 33 cm
XX-Large33 - 36 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

3

Kompression

2

Aflastning

4

Varme

4

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret