Rygbandage | Rehaboteket

Rygbandage

LænderygbælteRygortose og Holdningsbandage i rigtig høj kvalitet. Rygsmerter og problemer i lænden er et af de mest almindelige problemer som påvirker vores velvære på daglig basis. Rygproblemer påvirker cirka 80 % af befolkningen på et tidspunkt i deres liv, og problemerne varierer fra alt fra muskelsmerter, rygsmerter til kroniske problemer og ustabilitet. Hos Rehaboteket har vi et komplet udvalg af rygstøtter for en smertefri og mere stabil tilværelse. Rygstøtterne fungerer lige så godt på arbejdet som til sport, træning og en aktiv livsstil. Vi har altid et stort udvalg af forskellige typer og modeller, med skinne og uden skinne. Vi har også stort udvalg af Rygbandage for bl.a Bedre holdningLumbago og Kroniske lænderygsmerter
Bestiller du inden 16:00, så sender vi varen samme dag.

Lændebælte
Lændebælte for stabilitet og aflastning af lænden ved f.eks. lumbago. Varmende NeoTex giver effektiv smertelindring.
 399 kr. 
holdningsbandageholdningsstotteholdningsbandage

SLIM 8 er en helt ny holdningsbandage, der er specielt udviklet til at, effektivt motvirke dårlige holdning uden begrensninger.

 199 kr. 
HoldningbandageHoldningbandage
Holdningsvest er løsningen for en bedre holdning. Modvirker effektivt dårlig holdning
 399 kr. 
rygstotte_til_maendrygstøtte til kvinderholdningsbandageholdningsbandage

Rygstøtte DorsoLITE er en nyudviklet holdningsbandage med ubegrænsede muligheder for effektiv og kraftfuld korrigering af dårlig holdning.

 549 kr. 
HoldningsbandageHoldningsbandage
Holdningsbandage er løsningen for en bedre holdning. Modvirker effektivt dårlig holdning
 399 kr. 
holdningsvestholdningsvestholdningsvest

Holdningsvest EXTO er et helt unikt produkt, som effektivt bidrager til bedre holdning. Holdningsvesten er fuldt justerbar 

 699 kr. 
rygbandageRygbandage Rygbandage ved rygsmerter
Rygbandage Stabil for effektiv hjælp ved ondt i ryggen. Rygbandaget aflaster og stabiliserer ryggen effektivt. F.eks. ved lumbago
 499 kr. 
rygortose

Rygortose for stabilisering og aflastning. Unik konstruktion giver en vældig effektiv stabilisering 

 599 kr. 
Rygkorset korset_til_ryggen

Rygkorset med skinner giver effektiv stabilitet og aflastning af en smertende lænd. Rygkorsettet er ekstra højt over lændehvirvelsøjlen for den bedste støtte og aflastning.

 999 kr. 
rygbælteRygbælte

Rygbælte DUAL FLEX passer til alle kropsformer med et helt unikt to-delt design for optimal tilpasning og støtte

 990 kr. 
rygbindrygbind_med_skinner

Rygbind med skinner har 4 stabiliserende skinner placeret i lænden for lokal stabilitet over det smertefulde område

 1.099 kr. 
rygortoserygortose
Rygortose Lumbopull er en ny innovativ rygortose udviklet for en god stabilisering og adlastning af en smertende lænd.
 999 kr. 
Elastisk rygortose

Elastisk rygortose til let stabilisering og aflastning
Rygortosen har en meget lav profil og kan anvendes uden at kunne ses

 299 kr. 
LændestøtteLændestøtte

Lændestøtte LITE er en ekstremt fleksibel lændestøtte med ekstra lav profil. Lændestøtten har stabiliserende skinner, som er placeret i lænderyggen og ekstra stabiliserende stropper for en optimal funktion.

 899 kr. 
Bækkenbæltebækkenbælte
Bækkenbælte-Trocanterbælte Stabil - optimal stabilitet ved graviditet og bækkenløsning Stabiliserende bækkenbælte udviklet for stabilisering til gravide med bækkenløsning
 399 kr. 
LændebælteLændebælte
Smidig lændebælte Sport for let stabilisering af en træt ryg.
Lændebæltet har en meget lav profil og kan anvendes uden at kunne ses.
 499 kr. 
LændebælteLændebælterygbaelte
Lændebælte SRX Stabil stabiliserer ryggen omkring lænden. f.eks. ved lumbago
 699 kr. 
rygstøtterygstøtterygstøtte

Rygstøtte SpinoQuick™ er en helt unik rygstøtte med bevægelige rygplader for en fuldt tilpasningbar støtte i lænden. 

 1.649 kr. 
rygstotte-arbejdsbaelte

Stabiliserende rygstøtte med seler lavet af et ekstremt åndbart materiale, der fungerer lige så godt i løbet af en arbejdsdag som ved fysisk arbejde derhjemme.

 999 kr. 
rygstøtteRygstøtte

Rygstøtten Lumback Stabil er en rygstøtte af høj kvalitet. Den er fremstillet af elastisk mikrofiber af bedste kvalitet. Fire stabile rygskinner placeret i lænderyggen aflaster ryggen på en effektiv måde.

 799 kr. 
Rygstøtte rygbind

Rygstøtten Lumback Light er en ekstremt fleksibel og brugervenlig rygstøtte, der giver effektiv aflastning til en ustabil og smertefuld lænderyg.

 699 kr. 
rygbind_laendeholdrygbindrygbind_smerteproblem_i_laenderyggenrygbind_diskusprolaps

Rygbind Flex 23 er et rygbind af høj kvalitet med skinner for effektiv aflastning af lænden i forbindelse med forskellige problemer, såsom hold i ryggen, diskusprolaps eller andre rygproblemer

 1.249 kr. 

Mere om vores produkter til rygsmerter, rygstøtte rygbælte

Støtte til ryggen bliver ofte refereret til som rygbeskyttelse, rygkorset eller rygortose. Uanset betegnelse er produkterne designet til bedst muligt at aflaste, lindre smerter og/eller stabilisere lænden ved akutte eller tilbagevendende rygproblemer.
En rygstøtte fungerer på flere måder for at effektivisere og aflaste lænden ved smerter og problemer.
For at rygstøtten skal give optimal effekt, bliver den ofte forstærket med ekstra stabiliserende skinne og stropsystemer for at muliggøre tilpasningsmuligheder for mere eller mindre støtte, afhængig af hvordan produktet skal tilpasses individuelt. En rygstøtte giver flere muligheder for at tilpasse effekten af produkterne optimalt i forhold til individuelle behov og situationer. I mange situationer ændres behovet for støtte både i form af bevægelse/aktivitet som udøves og også ved langsom minimering af pludselige smerter og låsninger i lænden.
Muligheden for at justere støtten og stabiliteten i én og samme rygstøtte gør at den dækker behovet både i de mest smerteintensive perioder, hvor man ønsker at forstærke støtten, og ved mindre alvorlige problemer hvor man ønsker lettere aflastning og øget bevægelsesfrihed. Forskellige funktioner giver en komplet rygstøtte til alle situationer

En rygstøtte har altid flere forskellige funktioner til bedst muligt at støtte ryggen ved problemer. De forskellige funktioner som sammen skaber stabilitet over lænden, er aflastningsskinner, kompressionsgivende materialer, justerbare stropsystemer og abdominalkompression. Sammen skaber funktionerne en ekstra effektiv rygstøtte og aflaster når der er behov for det.
Aflastende rygskinner– er normalt placeret i lænden på højre og venstre side af rygraden. Skinnerne følger svajet effektivt og støtter lænden. Skinnerne er syet på ydersiden af rygstøtten i egne skinnelommer. På nogle modeller kommer støtten både med fleksible plastskinner og stive metalskinner. Fordelen ved en variation af skinner er at de giver forskellige grader af støtte og let kan udskiftes, hvis problemerne kræver mere eller mindre aflastning.
Materiale– alle stabile rygstøtter er altid lavet af kompressionsgivende elastiske materialer, ofte elastisk mikrofiber. Kompressionen i materialet opnås når rygstøtten er spændt omkring taljen over problemområdet. Jo mere du strammer rygstøtten, desto mere kraft og kompression opnås over problemområdet.
Justerbart stropsystem– er et båndsystem som tillader enkel og effektiv ændring i graden af støtte, som den stabile rygstøtte giver. Stropsystemerne er syet over ydersiden af rygstøtten og gør det muligt at ændre støttegraden med én hånd. Hvis stropsystemet strammes mere, øges kompressionen i rygstøtten, og skinnerne i lænden bliver yderligere stabiliserede fra ydersiden. Ved specifikke situationer, såsom tungere løft, kan man nemt øge stabiliteten på rygstøtten ved hjælp af tilstramning. På denne måde bliver en stabil rygstøtte ekstremt brugbar både som forebyggende, f.eks. under bærearbejde eller tunge løft samt ved problemer som allerede er opstået med smerter og låsninger i lænden.
Abdominalkompression– er rygstøttens funktion til også at støtte maven fra fronten hvilket giver øget støtte foran i forbindelse med rygsmerter. Abdominalkompression muliggøres takket være rygstøttens design og den høje front som sikrer et jævnt tryk foran rygraden.

Hovedmaterialerne i vores produkter er MCM, NeoTEX og CoTEX.

MCM er børstet bomuld syet i et elastisk mikrofiber. MCM kombinerer optimal ventilation og kompression i samme materiale.
NeoTEX er et varmeisolerende materiale som fører varme til nærliggende muskler for at bløde musklerne effektivt op og modvirke afkøling af problemområdet.
CoTEX er et kraftigere kompressionsmateriale med åndeaktive egenskaber. Den stærkere kompression i materialet resulterer altid i mere stabil støtte og mere effektiv aflastning.

Tips og råd når du vælger rygstøtte

Det er mange ting man bør overveje for at få mest muligt ud af rygstøtten.
Nedenfor finder du forskellige brugbare tips til hvordan du bruger din støtte på bedst mulige måde, og hvordan du behandler produktet bedst, så det holder så længe som muligt.
Anvendelse
En rygstøtte kan let bruges direkte mod huden, men det anbefales normalt at have en tyndere trøje mellem støtten og huden. Dette reducerer også behovet for daglig vask med tanke på at trøjen vaskes dagligt. Rygstøtterne har en front som kan åbnes, og som nemt og effektivt fastgøres ved hjælp af hård og blød velcrolås. Velcrolåsen er cirka 10 cm bred hvilket betyder, at rygstøtten har et justeringsspan på 10 cm, så den kan justeres på bedst mulig måde afhængig af størrelse, tøj eller andre forhold.
Tilpasning
Da rygstøtten har skinner placeret i lænden, vil de være helt lige når du modtager produktet. Da mange rygproblemer forekommer lokalt i lænden, kan du justere skinnerne for at få en bedre anatomisk pasform som mere effektivt følger dit svaj. For at forme skinnerne bøjer du simpelt skinnen på midten. Du kan let forme frem og tilbage til du har opnået den mest passende form. Hvis du former for meget, kan du let forme skinnen tilbage og hvis du former for lidt, kan du fortsætte med at forme.
Justering 
Hvis din støtte har en ekstra stabiliserende strop, kan du nemt justere graden af kompression og støttehøjde, afhængigt af hvordan du strammer stropperne. Ved lave problemer i lænd eller bækken kan du med fordel placere stropperne lavt over rygstøtten og dermed øge kompresjonen over bækkenet og lavt over lænden. Tilsvarende kan man let øge kompressionen og støtten midt i lænden eller højt, i overgangen til brystryggen.
Vaskeråd
Alle produkter som indeholder hårde og bløde materialer som skinner, hård og blød velcrolås, skal håndvaskes for at undgå mekanisk slitage på vaskemaskinen. Alle vores produkter til rygproblemer skal håndvaskes på 30 ° med lukket velcrolås, og de skal lufttørres før du bruger produktet. Gør det til en vane altid at lukke den hårde velcrolås på produktet mod den bløde så velcrolåsen forbliver optimal behandlet og slitagen reduceret.

Rehaboteket – Vi hjælper dig med at finde det rigtige produkt!

Hos Rehaboteket er vi klar over at det kan være svært at finde det rigtige produkt til din specifikke skade, og derfor har vi lavet flere forskellige måder til at kunne hjælpe dig på. Rehaboteket tilbyder altid produktrådgivning, og vi har altid en bemandet kundeservice via telefon 8988 8098 for at kunne hjælpe dig bedst muligt med spørgsmål eller bekymringer angående produkt eller produktvalg. Vores sortiment er nøje udvalgt og inkluderer i dag Nordens mest komplette sortiment af produkter til hele kroppen. Vi har altid flere alternative rygbind som giver dig flere alternativer til dine problemer.
Fordi vi kun arbejder med e-handel, er hurtig levering en ekstremt vigtig del af vores virksomhed. Alle bestillinger som kommer ind før kl.16, bliver altid sendt samme dag. Vores indsats for hurtig levering er kun for vores kunders skyld så du ikke skal vente længe på dine varer. At få varen hurtigt leveret hjem giver dig mulighed for at vurdere produktet i fred og ro i et hjemligt miljø uden stress. Det vigtigste for dig som kunde er muligheden for at prøve produktet før du bestemmer dig.
Vi tilbyder altid 45 dages åbent køb så du har tid til at vurdere produktet. Det eneste krav til retur er at produktet er i samme stand, som da du modtog det, så prøv det gerne, men vær forsigtig med produktet så det kan returneres eller byttes, hvis du ønsker det.
Vil du have hjælp med at finde den rette rygbind til dig og dine problemer? Tøv ikke med at ringe til Rehabotekets bemandede kundeservice på 8988 8098 på hverdage mellem 9-16.
På øvrige tidspunkter svarer vi på e-mail som du sender til kundservice@rehaboteket.dk

Rehabotekets komplette udvalg af rygbind hjælper dig med at finde flere forskellige produktløsninger for ekstra støtte og aflastning ved smerter og problemer i ryggen. Vores produkter har i mange år været en bevist, effektiv og populær behandlingsmetode for tilbagevendende problemer i ryggen. Alle vores rygbind er CE-mærket i henhold til MDD Klasse I. CE-mærkingen fungerer som en yderlig bekræftelse på produktets sikkerhed og funktion.