Holdningsvest EXTO™ for en bedre holdning

699 kr

Giver bedre holdning med det samme
Ekstrem enkel ibrugtagning
Modvirker at skuldrene roterer fremad
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Holdningsvesten EXTO™ er en såkaldt dynamisk holdningsvest, som effektivt hjælper kroppen til en bedre holdning på langt sigt. Holdningsvestens funktion fører skuldre, brystryg og nakke tilbage i en neutral position, hvilket medfører, at musklerne kan arbejde i et neutralt leje uden fejlpositioner og fejlbelastninger. 
Holdningsvest EXTO™ er et helt unikt produkt, som effektivt bidrager til bedre holdning. Holdningsvesten er fuldt justerbar og kan bruges uden begrænsninger. Holdningsvesten er en såkaldt dynamisk holdningsvest, som effektivt hjælper kroppen til en bedre holdning på langt sigt. Holdningsvestens funktion fører skuldre, brystryg og nakke tilbage i en neutral position, hvilket medfører, at musklerne kan arbejde i et neutralt leje uden fejlpositioner og fejlbelastninger. 
EXTO™ passer lige så godt til mænd, som til kvinder, og kan bruges i hverdagen, på arbejde, ved motion eller i forbindelse med træning. 
Holdningsvest EXTO™ er en helt nuydviklet, dynamisk holdningsvest for at effektivt give bedre holdning uden risiko for, at musklerne bliver slappe. Den dynamiske holdningsvest er fremstillet af elastiske materialer, hvilket bidrager til et unikt samspil med fuld muskelaktivitet trods brugen af holdningsvesten. EXTO™ Holdningsvest er ekstremt nem at bruge; placer skulderbåndene som en almindelig rygsæk om højre og venstre skulder. Spænd det tynde, bløde og luftige taljebånd, så holdningsvesten sidder stabilt og behageligt. 
De to ekstra bånd på taljebåndet sidder i direkte tilslutning til skulderbåndene for enkelt og fleksibelt at kunne tilpasse omfanget af støtte, vesten skal give. En dynamisk holdningsvest tillader fuld justering af graden af holdningsstøtte og kan i samme produkt give alt fra let holdningskorrigering til ekstra effektiv støtte i samme produkt. 
Skulderbåndene modvirker effektivt, at skuldrene falder fremad, hvilket er en almindelig årsag til dårlig holdning. Takket være holdningsvestens unikke konstruktion modvirker EXTO™ effektivt, at skuldrene falder fremad og bidrager dermed til omgående bedre holdning.
Holdningsvesten har tre silikonebånd på indersiden af holdningsvesten, silikonebåndene har til funktion at yderligere fiksere holdningsvestens nedre del og bidrager til optimal fiksering af produktet også ved kraftigere, fysisk aktivitet eller ved brug i forbindelse med arbejde i intensive og bevægelsesbetonede sammenhænge. 
EXTO™ har en forstærket rygplade for at bedre stabilisere brystryg, skuldre og nakke. Rygpladen har to skinner, som bidrager til en mere effektiv mulighed for at give optimalt støtte og kontrol. 

EXTO™'s skulderbånd er fremstillede af et semi-elastisk Lycra-materiale, som ikke fylder mere under tøjet for kvinder end en almindelig sports-BH eller for mænd som en tyndere top. Skulderbåndene er specielt konstruerede for ikke at forårsage gnaven eller ubehag i og omkring armhulen, de specielle materialevalg og den ekstremt tynde konstruktion sikrer optimal brugerkomfort. EXTO™ er en helt dynamisk holdningsvest med en overlegen pasform og et nøje udvalg af kun de bedste materialer. 

Spørgsmål og svar

Svar. EXTO™ er en helt ny type dynamisk holdningsvest med fuld justerbarhed i graden af holdningsstøtte. Omkring skuldrene sidder en blød elastisk "sele" som sidder sammen med to ekstra trækbånd placeret rundt om taljen. Ved at justere trækbåndene giver EXTO™ holdningsvest en fuldt justerbar holdningskorrigering. Hvis du ønsker mere støtte, kan båndene spændes yderligere, samtidig med at de kan løsnes for mindre støtte.
Svar. Ja, holdningsvesten er ekstremt nem at bruge og kan påføres trin for trin på den absolut nemmeste måde. Skulderbåndene påføres som en almindelig rygsæk, og båndene fastgøres med velcro.
Svar. Silikonebåndene hjælper med yderligere at fastgøre holdningsvesten til mere bevægelige aktiviteter såsom kropsarbejde eller motion.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning