Holdningsvest EXTO for en bedre holdning
holdningsvest holdningsvest holdningsvest

Holdningsvest EXTO™ for en bedre holdning

  •  699 kr. 

Holdningsvest EXTO er et helt unikt produkt, som effektivt bidrager til bedre holdning. Holdningsvesten er fuldt justerbar og kan bruges uden begrænsninger.

Læs mere

  • Giver bedre holdning med det samme
  • Ekstrem enkel ibrugtagning
  • Modvirker at skuldrene roterer fremad
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Holdningsvesten EXTO er en såkaldt dynamisk holdningsvest, som effektivt hjælper kroppen til en bedre holdning på langt sigt. Holdningsvestens funktion fører skuldre, brystryg og nakke tilbage i en neutral position, hvilket medfører, at musklerne kan arbejde i et neutralt leje uden fejlpositioner og fejlbelastninger. 
Holdningsvest EXTO er et helt unikt produkt, som effektivt bidrager til bedre holdning. Holdningsvesten er fuldt justerbar og kan bruges uden begrænsninger. Holdningsvesten er en såkaldt dynamisk holdningsvest, som effektivt hjælper kroppen til en bedre holdning på langt sigt. Holdningsvestens funktion fører skuldre, brystryg og nakke tilbage i en neutral position, hvilket medfører, at musklerne kan arbejde i et neutralt leje uden fejlpositioner og fejlbelastninger. 
EXTO passer lige så godt til mænd, som til kvinder, og kan bruges i hverdagen, på arbejde, ved motion eller i forbindelse med træning. 
Holdningsvest EXTO er en helt nuydviklet, dynamisk holdningsvest for at effektivt give bedre holdning uden risiko for, at musklerne bliver slappe. Den dynamiske holdningsvest er fremstillet af elastiske materialer, hvilket bidrager til et unikt samspil med fuld muskelaktivitet trods brugen af holdningsvesten. EXTO Holdningsvest er ekstremt nem at bruge; placer skulderbåndene som en almindelig rygsæk om højre og venstre skulder. Spænd det tynde, bløde og luftige taljebånd, så holdningsvesten sidder stabilt og behageligt. 
De to ekstra bånd på taljebåndet sidder i direkte tilslutning til skulderbåndene for enkelt og fleksibelt at kunne tilpasse omfanget af støtte, vesten skal give. En dynamisk holdningsvest tillader fuld justering af graden af holdningsstøtte og kan i samme produkt give alt fra let holdningskorrigering til ekstra effektiv støtte i samme produkt. 
Skulderbåndene modvirker effektivt, at skuldrene falder fremad, hvilket er en almindelig årsag til dårlig holdning. Takket være holdningsvestens unikke konstruktion modvirker EXTO effektivt, at skuldrene falder fremad og bidrager dermed til omgående bedre holdning.
Holdningsvesten har tre silikonebånd på indersiden af holdningsvesten, silikonebåndene har til funktion at yderligere fiksere holdningsvestens nedre del og bidrager til optimal fiksering af produktet også ved kraftigere, fysisk aktivitet eller ved brug i forbindelse med arbejde i intensive og bevægelsesbetonede sammenhænge. 
EXTO har en forstærket rygplade for at bedre stabilisere brystryg, skuldre og nakke. Rygpladen har to skinner, som bidrager til en mere effektiv mulighed for at give optimalt støtte og kontrol. 

EXTO's skulderbånd er fremstillede af et semi-elastisk Lycra-materiale, som ikke fylder mere under tøjet for kvinder end en almindelig sports-BH eller for mænd som en tyndere top. Skulderbåndene er specielt konstruerede for ikke at forårsage gnaven eller ubehag i og omkring armhulen, de specielle materialevalg og den ekstremt tynde konstruktion sikrer optimal brugerkomfort. EXTO er en helt dynamisk holdningsvest med en overlegen pasform og et nøje udvalg af kun de bedste materialer. 


Størrelse
Petit
Måle 1. Kropslængde 145 - 170 cm
Måle 2. Omkredsmål omkring den øvre del af taljen 60 - 80 cm
Small
Måle 1. Kropslængde 165 - 190 cm
Måle 2. Omkredsmål omkring den øvre del af taljen 60 - 90 cm
Standard
Måle 1. Kropslængde 170 cm -
Måle 2. Omkredsmål omkring den øvre del af taljen 80 - 110 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Hvordan fungerer EXTO™ holdningsvesten? Jeg har dårlig holdning og har brug for hjælp med mine skuldre, der falder fremad.
Svar. EXTO™ er en helt ny type dynamisk holdningsvest med fuld justerbarhed i graden af holdningsstøtte. Omkring skuldrene sidder en blød elastisk "sele" som sidder sammen med to ekstra trækbånd placeret rundt om taljen. Ved at justere trækbåndene giver EXTO™ holdningsvest en fuldt justerbar holdningskorrigering. Hvis du ønsker mere støtte, kan båndene spændes yderligere, samtidig med at de kan løsnes for mindre støtte.

Spørgsmål. Jeg har problemer med bevægeligheden i mine skuldre. Kan jeg anvende, påføre og justere EXTO™ holdningsvesten?
Svar. Ja, holdningsvesten er ekstremt nem at bruge og kan påføres trin for trin på den absolut nemmeste måde. Skulderbåndene påføres som en almindelig rygsæk, og båndene fastgøres med velcro.

Spørgsmål. Hvorfor har EXTO™ silikonebånd på indersiden af holdningsvesten. 
Svar. Silikonebåndene hjælper med yderligere at fastgøre holdningsvesten til mere bevægelige aktiviteter såsom kropsarbejde eller motion.

Spørgsmål. Skal jeg bruge min holdningsvest direkte mod min krop, eller skal jeg have en sweater under?
Svar. Vi anbefaler, at du bruger en tyndere trøje eller tanktop mellem holdningsvest og hud, hvilket betyder, at du ikke behøver at vaske vesten så ofte, da du skifter trøje regelmæssigt.

Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

4

Aflastning

3

Varme

3

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret