Topseller
Holdningsvest EXTO™ for en bedre holdning
Holdningsvest EXTO™ for en bedre holdning
Holdningsvest EXTO™ for en bedre holdning

Holdningsvest EXTO™ for en bedre holdning

699 kr

Holdningsvest EXTO™ er et helt unikt produkt, som effektivt bidrager til bedre holdning. Holdningsvesten er fuldt justerbar  Læs mere
Giver bedre holdning med det samme
Ekstrem enkel ibrugtagning
Modvirker at skuldrene roterer fremad

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper." Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Holdningsvest EXTO™ for en bedre holdning

Holdningsvesten EXTO™ er en såkaldt dynamisk holdningsvest, som effektivt hjælper kroppen til en bedre holdning på langt sigt. Holdningsvestens funktion fører skuldre, brystryg og nakke tilbage i en neutral position, hvilket medfører, at musklerne kan arbejde i et neutralt leje uden fejlpositioner og fejlbelastninger. 
Holdningsvest EXTO™ er et helt unikt produkt, som effektivt bidrager til bedre holdning. Holdningsvesten er fuldt justerbar og kan bruges uden begrænsninger. Holdningsvesten er en såkaldt dynamisk holdningsvest, som effektivt hjælper kroppen til en bedre holdning på langt sigt. Holdningsvestens funktion fører skuldre, brystryg og nakke tilbage i en neutral position, hvilket medfører, at musklerne kan arbejde i et neutralt leje uden fejlpositioner og fejlbelastninger. 
EXTO™ passer lige så godt til mænd, som til kvinder, og kan bruges i hverdagen, på arbejde, ved motion eller i forbindelse med træning. 
Holdningsvest EXTO™ er en helt nuydviklet, dynamisk holdningsvest for at effektivt give bedre holdning uden risiko for, at musklerne bliver slappe. Den dynamiske holdningsvest er fremstillet af elastiske materialer, hvilket bidrager til et unikt samspil med fuld muskelaktivitet trods brugen af holdningsvesten. EXTO™ Holdningsvest er ekstremt nem at bruge; placer skulderbåndene som en almindelig rygsæk om højre og venstre skulder. Spænd det tynde, bløde og luftige taljebånd, så holdningsvesten sidder stabilt og behageligt. 
De to ekstra bånd på taljebåndet sidder i direkte tilslutning til skulderbåndene for enkelt og fleksibelt at kunne tilpasse omfanget af støtte, vesten skal give. En dynamisk holdningsvest tillader fuld justering af graden af holdningsstøtte og kan i samme produkt give alt fra let holdningskorrigering til ekstra effektiv støtte i samme produkt. 
Skulderbåndene modvirker effektivt, at skuldrene falder fremad, hvilket er en almindelig årsag til dårlig holdning. Takket være holdningsvestens unikke konstruktion modvirker EXTO™ effektivt, at skuldrene falder fremad og bidrager dermed til omgående bedre holdning.
Holdningsvesten har tre silikonebånd på indersiden af holdningsvesten, silikonebåndene har til funktion at yderligere fiksere holdningsvestens nedre del og bidrager til optimal fiksering af produktet også ved kraftigere, fysisk aktivitet eller ved brug i forbindelse med arbejde i intensive og bevægelsesbetonede sammenhænge. 
EXTO™ har en forstærket rygplade for at bedre stabilisere brystryg, skuldre og nakke. Rygpladen har to skinner, som bidrager til en mere effektiv mulighed for at give optimalt støtte og kontrol. 

EXTO™'s skulderbånd er fremstillede af et semi-elastisk Lycra-materiale, som ikke fylder mere under tøjet for kvinder end en almindelig sports-BH eller for mænd som en tyndere top. Skulderbåndene er specielt konstruerede for ikke at forårsage gnaven eller ubehag i og omkring armhulen, de specielle materialevalg og den ekstremt tynde konstruktion sikrer optimal brugerkomfort. EXTO™ er en helt dynamisk holdningsvest med en overlegen pasform og et nøje udvalg af kun de bedste materialer. 

Spørgsmål og svar

Svar. EXTO™ er en helt ny type dynamisk holdningsvest med fuld justerbarhed i graden af holdningsstøtte. Omkring skuldrene sidder en blød elastisk "sele" som sidder sammen med to ekstra trækbånd placeret rundt om taljen. Ved at justere trækbåndene giver EXTO™ holdningsvest en fuldt justerbar holdningskorrigering. Hvis du ønsker mere støtte, kan båndene spændes yderligere, samtidig med at de kan løsnes for mindre støtte.
Svar. Ja, holdningsvesten er ekstremt nem at bruge og kan påføres trin for trin på den absolut nemmeste måde. Skulderbåndene påføres som en almindelig rygsæk, og båndene fastgøres med velcro.
Svar. Silikonebåndene hjælper med yderligere at fastgøre holdningsvesten til mere bevægelige aktiviteter såsom kropsarbejde eller motion.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning