Topseller
Lændebælte Universal

Lændebælte Universal

399 kr

Lændebælte for stabilitet og aflastning af lænden ved f.eks. lumbago. Varmende NeoTex giver effektiv smertelindring. Læs mere
Lændebælte for stabilitet og aflastning af lænden
Ekstra stabiliserende bånd
Smertelindrer problemområdet effektivt
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Lændebælte Universal

Da smerten ved f.eks. lumbago ofte er lokaliseret centralt over lænden, har lændebæltet et varmende NeoTex materiale indsyet over problemområdet i lænden. NeoTex er et varmende og let stabiliserende materiale, som lokalt løsner op og smertelindrer problemområdet effektivt ved f.eks. lumbago. NeoTex bidrager også til at øge blodcirkulationen lokalt over ryg muskulaturen, hvilket direkte virker smertelindrende. Under koldere perioder på året isolerer NeoTex lænden og modvirker nedkøling af lænden, noget som ofte øger problemerne og stivheden i muskulaturen. 

Lændebæltets unikke konstruktion giver effektiv stabilisering over smerteområdet og hjælper til med at modvirke den normalt så sammensunkne kropsholdning, som ofte opstår ved rygsmerter. Takket være de ekstra stabiliserende bånd har lændebæltet meget gode muligheder for at justere graden af stabilitet beroende på behovet for støtte. Visse dage behøves mere støtte end andre, og lændebælte Universal muliggør en individuel tilpasning beroende på dagens behov. 

Lændebæltets ekstra stabiliserende bånd fæstes let og smidigt med velcro fortil over maven og giver lændebæltet unikke muligheder for individuel justering. Lændebælte passer til alle midje mål mellem 70-110 cm.

Anvend en T-shirt mellem kroppen og lændebælte. Det formindsker behovet for at vaske supporten.

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning