Topseller
Lændebælte Sport
Lændebælte Sport

Lændebælte Sport

499 kr

Smidig lændebælte Sport for let stabilisering af en træt ryg. Lændebæltet har en meget lav profil og kan anvendes uden at kunne ses. Læs mere
Stabilisering og aflastning af en træt ryg
SRX modvirker nedkøling af muskulaturen omkring lænden
Øge cirkulationen lokalt i ryg muskulaturen
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Beskrivelse

Lændebælte Sport

Lændebælte SRX Sport til let stabilisering af lænden ved lettere problemer. Lændebælte Sport er fremstillet af et smidigt kompressionsgivende og elastisk materiale SRX, for en let stabilisering og aflastning af en træt og smertende ryg, som giver støtte i form af øget kompression omkring problemområdet. 
SRX er et varmende og stabiliserende materiale, som bidrager til at øge cirkulationen lokalt i ryg muskulaturen, hvilket giver en god smertelindring af en øm ryg. 
Forværret ryg smerte ved kulde kan nemt modvirkes med SRX, som modvirker nedkøling af muskulaturen omkring lænden.

Lændebælte SRX Sport fungerer udmærket som en yderligere støtte ved fritids- og motions aktiviteter, og den har en meget lav profil.
Velcro lukningen over maven giver en enkel og smidig montering.

 

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning