Rygbælte Dual Flex ekstra stabilt rygbælte
rygbælte Rygbælte

Rygbælte Dual Flex

  •  990 kr. 

Rygbælte DUAL FLEX passer til alle kropsformer med et helt unikt to-delt design for optimal tilpasning og støtte

Læs mere

  • 4 stabiliserende skinner giver ekstra god støtte i lænden
  • Unikke tilpasningsmuligheder takket være det to-delte design
  • Fremstillet af MCM, en luftig microfiber, der sikrer den bedste brugerkomfort
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Rygbælte Dual Flex er et ekstra stabilt produkt med et unikt to-delt design for at sikre den bedste tilpasning. Rygbæltet kan nemt tilpasses efter brugerens unikke kropsform for at sikre den bedste pasform og funktion.  Rygbæltet er helt unikt opdelt i øvre og nedre segmenter, hvilket gør det muligt at have fuld fleksibilitet i tilpasningen af de to sektioner. Rygbæltet DUAL FLEX er et helt nyt produkt med helt unikke muligheder for optimal tilpasning, stabilitet og kompression til en smertefuld ryg uanset kropsform
Rygbæltet DUAL FLEX påføres foran over maven ved hjælp af en tynd og fleksibel velcro. Vecroen kan nemt tilpasses til at opnå forskellige stablilitetsprofiler med samme produkt, hvilket gør, at rygbæltet er ekstremt fleksibelt at anvende. Påførelsen af rygbæltet forenkles ved hjælp af to greb, der letter af- og påtagning af rygbæltet.

Rygbæltet DUAL FLEX er fremstillet af et luftigt og jævnt MCM-materiale, der sikrer den bedste komfort og ventilation. MCM-materialet sikrer kompression og støtte på alle tidspunkter. Rygbæltet DUAL FLEX har fire stabiliserende skinner placeret ved nedre ryg til ekstra effektiv støtte af det ofte smertefulde område på lænden.
Der er to skinner placeret til højre og to til venstre for rygraden til optimal anatomisk stabilitet. I lænden sidder en ekstra stødabsorberende pude, der er positioneret til at øge omfanget af støtte og komfort i lænden. Puden kan let fjernes hvis nødvendigt og anbringes igen takket været velcrolukningen.

Rygbæltet sikrer den bedste pasform uanset kropform og bidrager effektivt til støtte og aflastning af smertesymptomerne på lænden såsom hold i lænden, overbelastningsskader eller aldersrelaterede forandringer i lænden. 


StørrelseMål rundt om taljen cm
Small75 - 83 cm
Medium83 - 91 cm
Large91 - 99 cm
X-Large99 - 107 cm
XX-Large107 - 115 cm
XXX-Large115 - 125 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

4

Aflastning

4

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret