Rygbælte Dual Flex
Rygbælte Dual Flex

Rygbælte Dual Flex

990 kr

Rygbælte DUAL FLEX passer til alle kropsformer med et helt unikt to-delt design for optimal tilpasning og støtte Læs mere
4 stabiliserende skinner giver ekstra god støtte i lænden
Unikke tilpasningsmuligheder takket være det to-delte design
Fremstillet af MCM, en luftig microfiber, der sikrer den bedste brugerkomfort
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Rygbælte Dual Flex

Rygbælte Dual Flex er et ekstra stabilt produkt med et unikt to-delt design for at sikre den bedste tilpasning. Rygbæltet kan nemt tilpasses efter brugerens unikke kropsform for at sikre den bedste pasform og funktion.  Rygbæltet er helt unikt opdelt i øvre og nedre segmenter, hvilket gør det muligt at have fuld fleksibilitet i tilpasningen af de to sektioner. Rygbæltet DUAL FLEX er et helt nyt produkt med helt unikke muligheder for optimal tilpasning, stabilitet og kompression til en smertefuld ryg uanset kropsform
Rygbæltet DUAL FLEX påføres foran over maven ved hjælp af en tynd og fleksibel velcro. Vecroen kan nemt tilpasses til at opnå forskellige stablilitetsprofiler med samme produkt, hvilket gør, at rygbæltet er ekstremt fleksibelt at anvende. Påførelsen af rygbæltet forenkles ved hjælp af to greb, der letter af- og påtagning af rygbæltet.

Rygbæltet DUAL FLEX er fremstillet af et luftigt og jævnt MCM-materiale, der sikrer den bedste komfort og ventilation. MCM-materialet sikrer kompression og støtte på alle tidspunkter. Rygbæltet DUAL FLEX har fire stabiliserende skinner placeret ved nedre ryg til ekstra effektiv støtte af det ofte smertefulde område på lænden.
Der er to skinner placeret til højre og to til venstre for rygraden til optimal anatomisk stabilitet. I lænden sidder en ekstra stødabsorberende pude, der er positioneret til at øge omfanget af støtte og komfort i lænden. Puden kan let fjernes hvis nødvendigt og anbringes igen takket været velcrolukningen.

Rygbæltet sikrer den bedste pasform uanset kropform og bidrager effektivt til støtte og aflastning af smertesymptomerne på lænden såsom hold i lænden, overbelastningsskader eller aldersrelaterede forandringer i lænden. 

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning