Holdningsvest EXTO Beige
Holdningsvest EXTO Beige
Holdningsvest EXTO Beige

Holdningsvest EXTO Beige

699 kr

Holdningsvest EXTO™ i beige farve, er en holdningsvest der effektivt bidrager til en bedre holdning. Holdningsvesten er fuldt justerbar og kan anvendes uden begrænsninger. Læs mere
Giver bedre holdning med det samme
Modvirker at skuldrene roterer fremad
Ekstrem enkel ibrugtagning
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Holdningsvest EXTO Beige

Holdningvesten er en unik dynamisk holdningsvest, der effektivt hjælper kroppen med en langsigtet bedre holdning. Den primære funktion sætter skuldre, brystryg og nakke i en såkaldt neutral position, hvilket betyder mindre stress og forkert belastning i de omgivende muskler. Stress og forkert belastning er ofte en medvirkende årsag til smerter og problemer i brystryg, nakke og skulderområde. Holdningsvestens funktion betyder, at musklerne kan arbejde i en neutral position uden forskydning eller forkert belastning. Holdningsvest EXTO™ er både velegnet til mænd og kvinder og kan bruges hver dag på arbejdspladsen og til motion eller træning.

Holdningsvest EXTO™ er en såkaldt dynamisk holdningsvest, som effektivt giver en bedre kropsholdning uden risiko for, at musklerne gøres slappe. Den dynamiske holdningsvest er lavet af elastiske materialer, hvilket bidrager til en unik interaktion med fuld muskelaktivitet på trods af brugen af ​​holdningsvest. EXTO™ holdningvest er ekstremt let at bruge, placer skulderbåndene i henhold til en standard rygsækmodel omkring højre og venstre skulder. Stram det tynde, bløde og luftige taljebånd, så holdningsvesten sidder godt og behageligt.
De to ekstra bånd i vestens talje er direkte forbundet til ​​skulderbåndene for let og jævnt at muliggøre justering af, hvor meget støtte holdningsvesten skal give.

En dynamisk holdningsvest muliggør fuld justering af graden af ​​kropsholdning og kan i det samme produkt give alt fra let kropsholdningskorrektion til ekstra effektiv støtte i det samme produkt. Skulderbåndene forhindrer effektivt skuldrene i at falde fremad, en almindelig årsag til dårlig kropsholdning. Takket være vestens unikke design forhindrer EXTO™ effektivt skuldrene i at falde fremad og bidrager således til en øjeblikkelig bedre kropsholdning.

Holdningsvesten har tre silikonebånd, der er påført indersiden af ​​vesten, silikonebåndene har den funktion at yderligere fastgøre den nederste del af holdningsvesten og bidrager til optimal fiksering af produktet selv under mere intens fysisk aktivitet eller når den bruges i forbindelse med arbejde i intense og bevægende miljøer. EXTO™ har en forstærket bagplade for bedre at stabilisere brystryg, skuldre og nakke. Bagpladen har to skinner, der bidrager til en mere effektiv mulighed for optimal støtte og kontrol. EXTO™s skulderbånd er lavet af et semi-elastisk Lycra-materiale, der ikke tager mere plads under tøjet på kvinder end en almindelig sports-BH eller på mænd som en tyndere tanktop gør. Skulderbåndene er specielt designet til ikke at forårsage skav eller ubehag i og omkring armhulen, de specielle materialevalg og den ekstremt tynde konstruktion sikrer optimal brugerkomfort.
EXTO™ er en helt unik dynamisk holdningsvest, med en overlegen pasform og et nøje udvalg af de bedste materialer 

Spørgsmål og svar

Svar. EXTO™ er en helt ny type dynamisk holdningsvest med fuld justerbarhed i graden af holdningsstøtte. Omkring skuldrene sidder en blød elastisk "sele" som sidder sammen med to ekstra trækbånd placeret rundt om taljen. Ved at justere trækbåndene giver EXTO™ holdningsvest en fuldt justerbar holdningskorrigering. Hvis du ønsker mere støtte, kan båndene spændes yderligere, samtidig med at de kan løsnes for mindre støtte.
Svar. Ja, holdningsvesten er ekstremt nem at bruge og kan påføres trin for trin på den absolut nemmeste måde. Skulderbåndene påføres som en almindelig rygsæk, og båndene fastgøres med velcro.
Svar. Silikonebåndene hjælper med yderligere at fastgøre holdningsvesten til mere bevægelige aktiviteter såsom kropsarbejde eller motion.
Svar. Vi anbefaler, at du bruger en tyndere trøje eller tanktop mellem holdningsvest og hud, hvilket betyder, at du ikke behøver at vaske vesten så ofte, da du skifter trøje regelmæssigt.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning