Rygbandage Stabil - Dorsum X

499 kr

Effektiv stabilisering ad en smertende ryg
Luftig og kompressionsgivende mikrofiber MCM
Fire stabiliserende plastskinner placeret over lænden
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Rygbandage Stabil ger ekstra stabilitet til en smertende ryg! Rygbandage et en anatomisk udformet rygbandage til effektiv stabilisering ad en smertende ryg.
Rygbandagen er fremstillet af en luftig og  kompressionsgivende mikrofiber MCM, som giver den bedste stabilitet og komfort.
Mikrofiberen giver rygbandagen en blød yderside, men er tilstrækkelig formstabil til at give en meget effektiv stabilitet og aflastning af en smertende ryg.

Rygbandagen har fire stabiliserende  plastskinner i åbne lommer placeret over lænden for optimal stabilitet ved smerter eller behov for yderligere stabilisering.
Skinnerne er placerede tæt på rygraden for optimal stabilitet og aflastning af lænden, området der som reglen gør mest ondt ved f.eks. lumbago.
To ekstra stabiliserende bånd er placerede omkring rygsøjlen for at give den bedste individuelle tilpasning og justering af mængden af støtte i lænden.
Båndene øger kompressionen af skinnerne og giver støtten en mulighed for at give ekstra god stabilitet.

Graden af stabilitet kan meget nemt tilpasses ved at bruge rygstøttens ekstra stabiliserende bånd og ved at justere udefra hvor hårdt de ekstra stabiliserende bånd spændes.
Båndene fæstnes med velcro fortil.

Rygbandagen har en ekstra lav profil og kan anvendes under aktivet og også under tøjet uden at det kan mærkes.

Spørgsmål og svar

Svar. Der findes ikke noget rigtigt svar, for det bestemmer du selv afhængigt af det aktuelle problem, aktiviteten eller dit konkrete behov. Det vigtige er, at rygbindet kan tilpasses individuelt, hvilket Flex i højeste grad kan.
Svar. Rygbandagen lukkes ved hjælp af velcro foran på korsettet.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning