Campaign Topseller
  • Rygbandage Stabil - Dorsum X
  • Rygbandage Stabil - Dorsum X

Rygbandage Stabil - Dorsum X

447 kr

Førpris 639 kr

 (-30%)

Rygbandage Stabil for effektiv hjælp ved ondt i ryggen. Rygbandaget aflaster og stabiliserer ryggen effektivt. F.eks. ved lumbago Læs mere
Effektiv stabilisering ad en smertende ryg
Luftig og kompressionsgivende mikrofiber MCM
Fire stabiliserende plastskinner placeret over lænden

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper. " Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Rygbandage Stabil - Dorsum X

Rygbandage Stabil ger ekstra stabilitet til en smertende ryg! Rygbandage et en anatomisk udformet rygbandage til effektiv stabilisering ad en smertende ryg.
Rygbandagen er fremstillet af en luftig og  kompressionsgivende mikrofiber MCM, som giver den bedste stabilitet og komfort.
Mikrofiberen giver rygbandagen en blød yderside, men er tilstrækkelig formstabil til at give en meget effektiv stabilitet og aflastning af en smertende ryg.

Rygbandagen har fire stabiliserende  plastskinner i åbne lommer placeret over lænden for optimal stabilitet ved smerter eller behov for yderligere stabilisering.
Skinnerne er placerede tæt på rygraden for optimal stabilitet og aflastning af lænden, området der som reglen gør mest ondt ved f.eks. lumbago.
To ekstra stabiliserende bånd er placerede omkring rygsøjlen for at give den bedste individuelle tilpasning og justering af mængden af støtte i lænden.
Båndene øger kompressionen af skinnerne og giver støtten en mulighed for at give ekstra god stabilitet.

Graden af stabilitet kan meget nemt tilpasses ved at bruge rygstøttens ekstra stabiliserende bånd og ved at justere udefra hvor hårdt de ekstra stabiliserende bånd spændes.
Båndene fæstnes med velcro fortil.

Rygbandagen har en ekstra lav profil og kan anvendes under aktivet og også under tøjet uden at det kan mærkes.

Spørgsmål og svar

Svar. Der findes ikke noget rigtigt svar, for det bestemmer du selv afhængigt af det aktuelle problem, aktiviteten eller dit konkrete behov. Det vigtige er, at rygbindet kan tilpasses individuelt, hvilket Flex i højeste grad kan.
Svar. Rygbandagen lukkes ved hjælp af velcro foran på korsettet.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning