Topseller
  • Rygkorset
  • Rygkorset

Rygkorset

999 kr

Rygkorset med skinner giver effektiv stabilitet og aflastning af en smertende lænd. Rygkorsettet er ekstra højt over lændehvirvelsøjlen for den bedste støtte og aflastning. Læs mere
Ekstra højt rygkorset for mere effektiv aflastning.
Fremstillet af luftigt, elastisk bomuldsstof.
4 stabiliserende skinner i lænderyggen giver ekstra støtte.

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper. " Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Rygkorset

Rygkorset til ekstra støtte og aflastning af en smertende ryg. Rygkorsettet er fremstillet af luftigt og elastisk bomuldsstof for optimal komfort ved brug.
Det elastiske bomuldsstof giver rygkorsettet en meget effektiv kompression, som giver mulighed for en nem applicering af rygkorsettet. Takket være materialets elasticitet kan rygkorsettet nemt tilpasses hver persons individuelle behov, hvilket giver et rygkorset med en enorm fleksibilitet. Et korset til ryggen kan give alt fra enkel støtte ved lettere applicering til ekstra effektiv støtte for ryggen ved en hårdere tilpasning af bomuldsstoffets elasticitet.

Rygkorsettet har fire stabiliserende skinner placeret i lommer over lændehvirvelsøjlen. Skinnerne er lavet af fleksibelt metal og tillader effektiv støtte lokalt over lænderyggen, rygkorsettets ekstra høje rygparti giver en mere omfattende og heltdækkende støtte, hvilket gør, at rygkorsettet er ekstra velegnet ved problemer i lænderyggen og også overgangen til brysthvirvelsøjlen. Rygkorsettets 4 skinner sidder placerede på højre og venstre side af rygraden. Et skinnepar, 2 stk skinner, sidder placeret på højre side, og et skinnepar sidder placeret på venstre side af rygkorsettet for optimal stabilitet og aflastning af lændehvirvelsøjlen.

Rygkorsettet har to ekstra stabiliserende stropper placeret lokalt over lænden. Stropperne muliggør en ekstra effektiv kompression over lændehvirvelsøjlen og sikrer ekstra støtte og aflastning.
Stropperne muliggør også en støtte over den nedre og øvre del af lændehvirvelsøjlen, der kan tilpasses. Afhængigt af, hvordan rygkorsettets ekstra bånd appliceres, øges graden af støtte lokalt.
For øget støtte over bækkenet skal træksnorene appliceres så lavt, de kan komme, over rygkorsettet og spændes med velcroen foran.
Rygkorsettet er udstyret med to grebvenlige sløjfer, som forenkler appliceringen af korsettet over lænderyggen. Sløjferne er tilstrækkeligt store til, at man kan placere tommelfingeren, hvilket gør, at korsettet let kan spændes også ved nedsat grebformåen i hånd og fingre.
Rygkorsettet skal vaskes i hånden i maksimalt  30° varmt vand og skal herefter lufttørre.

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning