Rygkorset til ekstra støtte og aflastning af en smertende ryg
Rygkorset korset_til_ryggen

Rygkorset

  •  999 kr. 

Rygkorset med skinner giver effektiv stabilitet og aflastning af en smertende lænd. Rygkorsettet er ekstra højt over lændehvirvelsøjlen for den bedste støtte og aflastning.

Læs mere

  • Ekstra højt rygkorset for mere effektiv aflastning.
  • Fremstillet af luftigt, elastisk bomuldsstof.
  • 4 stabiliserende skinner i lænderyggen giver ekstra støtte.
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Rygkorset til ekstra støtte og aflastning af en smertende ryg. Rygkorsettet er fremstillet af luftigt og elastisk bomuldsstof for optimal komfort ved brug.
Det elastiske bomuldsstof giver rygkorsettet en meget effektiv kompression, som giver mulighed for en nem applicering af rygkorsettet. Takket være materialets elasticitet kan rygkorsettet nemt tilpasses hver persons individuelle behov, hvilket giver et rygkorset med en enorm fleksibilitet. Et korset til ryggen kan give alt fra enkel støtte ved lettere applicering til ekstra effektiv støtte for ryggen ved en hårdere tilpasning af bomuldsstoffets elasticitet.

Rygkorsettet har fire stabiliserende skinner placeret i lommer over lændehvirvelsøjlen. Skinnerne er lavet af fleksibelt metal og tillader effektiv støtte lokalt over lænderyggen, rygkorsettets ekstra høje rygparti giver en mere omfattende og heltdækkende støtte, hvilket gør, at rygkorsettet er ekstra velegnet ved problemer i lænderyggen og også overgangen til brysthvirvelsøjlen. Rygkorsettets 4 skinner sidder placerede på højre og venstre side af rygraden. Et skinnepar, 2 stk skinner, sidder placeret på højre side, og et skinnepar sidder placeret på venstre side af rygkorsettet for optimal stabilitet og aflastning af lændehvirvelsøjlen.

Rygkorsettet har to ekstra stabiliserende stropper placeret lokalt over lænden. Stropperne muliggør en ekstra effektiv kompression over lændehvirvelsøjlen og sikrer ekstra støtte og aflastning.
Stropperne muliggør også en støtte over den nedre og øvre del af lændehvirvelsøjlen, der kan tilpasses. Afhængigt af, hvordan rygkorsettets ekstra bånd appliceres, øges graden af støtte lokalt.
For øget støtte over bækkenet skal træksnorene appliceres så lavt, de kan komme, over rygkorsettet og spændes med velcroen foran.
Rygkorsettet er udstyret med to grebvenlige sløjfer, som forenkler appliceringen af korsettet over lænderyggen. Sløjferne er tilstrækkeligt store til, at man kan placere tommelfingeren, hvilket gør, at korsettet let kan spændes også ved nedsat grebformåen i hånd og fingre.
Rygkorsettet skal vaskes i hånden i maksimalt  30° varmt vand og skal herefter lufttørre.


StørrelseMål rundt om taljen cm
Small- 83 cm
Medium83 - 91 cm
Large91 - 99 cm
X-Large99 - 107 cm
XX-Large107 - 115 cm
XXX-Large115 - 130 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

4

Aflastning

4

Varme

2

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret