Rygortose Stabil - Beige
Rygortose Stabil - Beige
Rygortose Stabil - Beige

Rygortose Stabil - Beige

599 kr

Rygortose for stabilisering og aflastning. Unik konstruktion giver en vældig effektiv stabilisering  Læs mere
Unik konstruktion giver effektiv stabilisering
Fire stabiliserende plastskinner placerede i lænden
Stabiliserende bånd for at opnå den bedste individuelle justering
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Rygortose Stabil - Beige

Rygortose stabil – diskret beige for at kunne fungere uden at kunne ses. 
Rygortose er fremstillet af et MCC materiale (Micro Climate Cotton), et luftigt og kompressionsgivende mikrofiber materiale for optimal brugerkomfort og god stabilisering.

Rygortosen har fire stabiliserende plastskinner placerede i lænden for optimal stabilitet over det smertende område. Skinnerne og deres placering stabiliserer effektivt smerteområdet i lænden for mindsket smerte og god aflastning.

Takket være den unikke konstruktion giver den elastiska rygortosen en enestående kombinationsstabilisering af ryggen. Den skinneforstærkede ryg del stabiliserer direkte problemområdet i lænden, samtidig med at den abdominale støtte som opstår gennem den forreste del af ryg supporten stabiliserer rygsøjlen forfra. To unike ekstra stabiliserende bånd er placerede omkring ryg supporten for at opnå den bedste individuelle justering og tilpasning af støtten for lænden. Stabiliseringsbåndet øger kompressionen og giver ryg supporten en vældig god stabilitet. Støtten kan let justeres og tilpasses udefra. Det afhænger af hvor hårdt de ekstra stabiliserende bånd spændes. Båndene fæstes med velcro fortil på ryg supporten.

Rygortose har en meget lav profil og kan anvendes under aktivitet, men også under tøjet uden at det bemærkes. 
Den beige farve giver en meget diskret ryg support, som virker uden at kunne ses.

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning