Rygstøtte DorsoLITE | Rehaboteket
rygstotte_til_maend rygstøtte til kvinder holdningsbandage holdningsbandage

Rygstøtte DorsoLITE

  •  549 kr. 

Rygstøtte DorsoLITE er en nyudviklet holdningsbandage med ubegrænsede muligheder for effektiv og kraftfuld korrigering af dårlig holdning.

Læs mere

  • Justerbar vest som passer til mænd, kvinder og børn
  • Individuel justering for optimal funktion og komfort
  • Ekstremt smidig med en vægt på kun 130 gram
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Rygstøtte DorsoLite er en helt unik vest til en bedre holdning med ubegrænsede justeringsmuligheder. Holdningsvestens unikke konstruktion giver ubegrænsede indstillingsmuligheder for at maksimere holdningsvestens funktionalitet.
Dårlig holdning er ofte forårsaget af svag muskulatur, dårlig arbejdsstilling eller kraftig fremadrotation af skuldrerne som positionerer bryst/ryg, skuldrer og nakke/hoved i en ugunstig position.
En vest til bedre holdning hjælper med at føre kroppen tilbage i en normal position, hvilket direkte aflaster brystet, ryggen og skuldrene.

Rygstøtte DorsoLite er en helt unikt kraftfuld holdningsvest som fungerer lige godt til holdningskorrigering ved idræt og sport som til støtte i hverdagen, på arbejdet og i fritiden. Rygstøtten er fremstillet af uelastiske, bløde bånd af PE-skum. Båndene giver mulighed for en effektivere holdningskorrigering og kan enkelt justeres for at opnå individuel tilpasning af graden holdningsstøtte.
Afhængigt af hvor hårdt rygstøttens skulderbånd strammes, giver vesten forskellige grader af extension af brystryggen. Kraftigere spænding giver en effektivere holdningsstøtte med mere mulighed for at modvirke fremadrotation af skuldre og fejlagtig kropsholdning over brystryg og nakke.

Rygstøtte DorsoLITE er fremstillet med en ergonomisk konstruktion for at passe til samtlige kropsformer, mænd som kvinder og børn. Rygpladen og båndene er lavet af blød polyamid blandet med polyuretanen og mikrofiber for at give så slidstærkt og komfortabelt et materiale som muligt. Over skuldrene har holdningsstøtten trykaflastende skulderstropper for at minimere risikoen for tryk og ubehag i armhulen. En holdningsstøtte som trykker og giver ubehag er ofte fremstillet af mindre skånsomme materialer eller spændt for meget eller lidt. Takket være DorsoLITEs unikke konstruktion kan holdningsstøtten justeres enkelt for at opnå den bedste komfort og funktionalitet. Hvis vesten trykker, kan man justere båndlængden for at mindske trykket uden at miste holdningsstøttens funktion. Denne egenskab er helt unik for DorsoLITE og bidrager til en af de mest kraftfulde, men også mest komfortable holdningsstøtter på markedet. 

Rygstøtten kan justeres enkelt for at opnå den rette mængde støtte gennem tilpasning af brystbåndet som sidder sammen med skulderbåndene. Holdningsstøtten DorsoLITE har et unikt hurtigspænde som sikrer at man opnår nøjagtig den samme grad af støtte hver gang man anvender vesten. Hurtigspændet letter indstillingen efter tilvænningsperioden som ofte er nogle dage.
Rygstøtte DorsoLITE passer lige så godt til mænd som til kvinder og kan også anvendes af børn takket være dens tilpasningsformåen. Vesten laves i en universel størrelse og kan tilpasses individuelt for at sikre den bedste pasform. Skulder- og brystbåndet sidder fast ved hjælp af dobbeltforankret velcro som kan løsnes enkelt for at tilpasse båndlængden. Efter tilpasningen af holdningsstøttens båndlængde ved hjælp af en skarp saks føres velcroen tilbage over båndets ende. DorsoLITE vaskes ved 30 grader i hånden med velcrobåndene taget af eller lukket for at minimere slid. Lad holdningsstøtten lufttørre inden anvendelse.


Strørrelse Universal

Spørgsmål: Jeg har behov for ekstra megen støtte til mine skuldre når jeg træner, men vil også kunne anvende holdningsstøtten til hverdag. Kan DorsoLITE give mig justerbar støtte af mine skuldre?
Svar: Ja, holdningsstøtten kan på en meget enkel måde justeres efter behovet for holdningsstøtte og den givne situation ved at regulere brystbåndets spænding. 

Spørgsmål: Hvordan tager jeg min holdningsstøtte på?
Svar: Holdningsstøtten er ekstremt enkel at anvende takket være dens unikke konstruktion. Skulderbåndet bruges som en rygsæk over højre og venstre skulder. For at justere mængden af støtten over skuldrene justeres brystbåndets længde ved hjælp af velcro-båndene. Jo kortere bånd, desto mere støtte og kontrol giver skulderbåndene. Tænk på at et holdsningsbånd skal sidde tæt, men skal ikke ikke strammes så hårdt at det giver ubehag og skarver. 

Spørgsmål: Hvordan kan jeg forkorte de bånd der er for lange for mig?
Svar. For at forkorte skulderremmene behøver man blot at løsne velcro-båndene som sidder placeret længst ude på båndet. Når velcroen er taget af, klippes båndene til så de ikke er for korte, hvilket vil medføre at remmen vil sidde for stramt.

Spørgsmål: Jeg oplever at mine bløde skulderremme sidder for lavt i armhulen, og jeg vil gerne forsøge at få dem længere op. Går det?
Svar: Absolut. De bløde skulderbånd sidder fast med en dobbeltfæftet velcro der kan åbnes på holdningsstøttens rygplade. Ved at åbne velcroen på rygpladen frigøres skulderremmen for at man individuelt kan tilpasse remmens længde. Klip skulderremmen af med en skarp saks for at opnå den perfekte pasform. Vær opmærksom på ikke at klippe båndet for kort da det kan påvirke komforten af holdningsstøtten. Ved hjælp af tilpasningen giver DorsoLITE en helt unik mulighed for at opnå den bedste individuelle pasform, komfort og funktionalitet.

Spørgsmål: Hvor stor er rygpladen? Jeg er 159 cm høj. Kommer holdningsstøtten til at passe til min kropslængde?
Svar: Ja, rygpladen kan positioneres frit for at passe lange og korte rygge. Rygpladens totale længde/bredde er 28x15 cm.

Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

4

Aflastning

4

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret