Rygstøtte Lumback Light
Rygstøtte Lumback Light

Rygstøtte Lumback Light

699 kr

Rygstøtten Lumback Light er en ekstremt fleksibel og brugervenlig rygstøtte, der giver effektiv aflastning til en ustabil og smertefuld lænderyg. Læs mere
Egner sig særligt godt til lændesmerter.
Nem at tage på uden ekstra bånd
Fire fleksible skinner for effektiv aflastning
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Rygstøtte Lumback Light

Rygstøtten light er en ekstra fleksibel rygstøtte, der er let at tage på og bruge. Modellen har minimalt med velcrolukninger, så den er let at tage på og bruge, uden at det påvirker rygstøttens stabiliserende og aflastende egenskaber.
Light er lavet af et kompressionsgivende mikrofibermateriale med en ekstra blød og behagelig overflade for den mest behagelige brug. Mikrofiber giver god kompression, mens materialet har ekstra effektive ventilationsegenskaber for bedst mulig komfort.
Rygstøttens aflastende og stabiliserende funktion er skabt af fleksible skinner placeret i lænderyggen. Skinnerne er kun 1 mm tykke og er placeret centralt i lænderyggen med to aflastende skinnepar placeret til højre og to på venstre side af rygsøjlen.

Skinneparrene dækker effektivt hele lænderyggen for optimal aflastning og bedst virkning i problemområdet. Skinnen har en ekstremt tynd profil, der minimerer risikoen for skav og ubehag. Samtidig er skinnerne meget fleksible og former sig efter konturen af lænderyggen for at give endnu mere effektiv støtte.
Det komprimerende mikrofibermateriale regulerer og justerer også graden af støtte og aflastning. Ved at tilpasse spændingen i materialet justeres kompressionsgraden over de formbare skinner. Dette gør det nemt at få en justerbar støtte tilpasset behovet. Hvis der er behov for mere støtte og stabilitet, kan rygstøtten let strammes. Hvis der er behov for mindre og lettere støtte, kan man reducere kompressionen.
Rygstøtten Light har en såkaldt lumbal pelotte. Pelotten er en dækkende plade placeret i lænderyggen, som effektivt bidrager til øget kompression i lænderyggen i kombination med effektiv trykaflastning. Pelottens konstruktion og form giver effektiv trykaflastning og fjerner risikoen for, at stabiliseringsskinnerne i lænderyggen skaber tryk og ubehag.
For at gøre det endnu lettere at tage støtten på og bruge har Light to løkker, der giver dig mulighed for at tage støtten på og af uden at bruge hænder eller fingre. Løkkerne er store nok til at få flere fingre ind, hvilket gør det lettere at tilpasse produktet effektivt.

Den velcroforsynede front er udstyret med en mikrokrog, som er en ny type velcro med en ekstremt lav profil. Den er let at åbne og lukke, samtidig med at det giver effektiv låsning, når velcroen lukkes mod den bløde overflade. Mikrokrogen sikrer, at rygstøtten altid sidder godt, selv med et mere omfattende bevægelsesmønster. For at gøre rygstøtten endnu stærkere er Lumback Light udstyret med en såkaldt dobbeltkrog. Dette betyder, at begge sider af rygstøttens front har både bløde og hårde mikro-velcrolås, og dette hjælper med at sikre rygstøtten endnu bedre.
Rygstøtten Light er lige så velegnet til daglig brug på en arbejdsplads, som ved behov for ekstra støtte og aflastning under sport og træning.
Den lave front og det smarte design får rygstøtten til at fungere godt uden at den bemærkes, og det kan bruges af både store og små.

Brug rygstøtte Light ved problemer med:
- Tilbagevendende rygsmerter
- Lumbago
- Smerter og ondt i lænderyggen ved anstrengelser
- Ekstra støtte ved omfattende tung belastning og løft
- Behov for en enkel og fleksibel rygstøtte til de fleste situationer

Rygstøtten har en total højde foran over maven på 17 cm og 26 cm over ryggen, som aflaster lænderyggen.
Light fås i størrelser fra Small - XXX-Large. Mål omkring taljen for at finde den rigtige størrelse. Hvis målet ligger mellem to størrelser, anbefaler vi at vælge den største størrelse, da produktet kan tilpasses.
Produktet skal håndvaskes ved 30°C og lufttørre før brug. 

Spørgsmål og svar

Svar: Rygstøtten Light er en ekstremt brugervenlig rygstøtte helt uden båndsystem for at sikre enkel og korrekt påtagning.
Svar: Ja, absolut. Rygstøtten Light fylder ikke særlig meget under et par bukser eksempelvis, og har en god åndbarhed som gør at du ikke sveder pga. produktet.
Svar: Ja, det kan du sagtens. Mikrofiberen er blød og behagelig. Vi anbefaler dog at du anvender en tyndere top eller t-shirt mellem produktet og huden for at reducere behovet for at vaske rygstøtten.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning