Rygstøtte Lumback Stabil | Rehaboteket
rygstøtte Rygstøtte

Rygstøtte Lumback Stabil

  •  799 kr. 

Rygstøtten Lumback Stabil er en rygstøtte af høj kvalitet. Den er fremstillet af elastisk mikrofiber af bedste kvalitet. Fire stabile rygskinner placeret i lænderyggen aflaster ryggen på en effektiv måde.

Læs mere

  • Ekstra stabilitet med fleksible skinner.
  • Overlegen komfort og ventilation.
  • Stabiliserende bånd for optimal justering.
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Lumback Stabil er en førsteklasses rygstøtte lavet af blød, børstet mikrofiber med høj kompressionsevne for optimal funktion og overlegen komfort.
Rygstøtten har fire aflastende i lænderyggen for at aflaste på bedst mulig måde ved smerter og problemer i denne del af ryggen. Skinnerne er lavet af PE-plast, som er et meget stærkt materiale med fuld fleksibilitet. Skinnernes fleksibilitet giver dem mulighed for automatisk at former sig efter profilen til lænderyggen, hvilket forbedrer skinnernes aflastnings- og stabiliseringsfunktioner. Skinnerne sidder placeret i par. Der sidder to skinner på højre side og to på venstre side af lænderyggen. Skinneparrene sikrer, at lænderyggen får den rette mængde stabilitet for at opnå aflastning og støtte.

Rygstøtten Lumback Stabil har en anatomisk pasform, der giver god kompression i hele problemområdet. Passformen kan let justeres ved hjælp af velcrolås foran. I takt med at rygstøtten strammes ind, øges graden af kompression over skinnerne, hvilket gør rygstøtten mere i stand til at stabilisere lænderyggen mere effektivt.
Produktet har yderligere to stabiliserende båndsystemer, som er placeret uden for de fleksible skinner. Båndsystemerne gør det muligt at styrke støtten yderligere over lænderyggen, og jo hårdere båndene spændes, jo mere kompression og støtte får man.
Fordelen med en kombination af kompressionsgivende materialer, aflastende skinner og justerbare båndsystemer er, at rygstøtten kan bruges og justeres til forskellige situationer og efter forskellige behov for støtte og stabilitet.

Lumback Stabil er konstrueret af materialer i højeste kvalitet for maksimal komfort. Mikrofiberen er ekstra blød og børstet for en endnu blødere og mere behagelig oplevelse. Velcrobåndet er lavet med mikrokrog med ekstremt lav profil, som giver en stærk og fleksibel konstruktion, der kan bæres under normalt tøj. Mikrokrogen har også en meget stærk fastgørelsesevne, men er lette at tage af ved nedsat gribeevne i hænder og fingre.
For at gøre det lettere at tage rygstøtten på har produktet to gribevenlige fingergreb, der er syet på fronten. Grebene gør det lettere at tage rygstøtten på uden at skulle bruge stor fingerkraft til at gribe rundt om velcrolåsen.
Højden på rygstøtten foran over maven er 17 cm, og højden over lænderyggen er 26 cm.
Rygstøtten skal håndvaskes ved 30° C og lufttørres før brug. Vask rygstøtten med lukket velcrolås for at minimere slitagen på fastgørelsesevnen til velcrolåsen.
Alle materialer i Lumback Stabil er Øko-Tex 100-godkendt. Det garanterer, at produkterne er fremstillet helt fri for farlige stoffer.


StørrelseMål rundt om taljen cm
Small79 - 85 cm
Medium85 - 91 cm
Large91 - 99 cm
X-Large99 - 107 cm
XX-Large107 - 115 cm
XXX-Large115 - 126 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål: Hvordan kan man justere støtten på Lumback Stabil?
Svar: Det er nemt at justere støtten ved at tilpasse graden af spænding på de sidste stabiliserende bånd. Ved at spænde dem til øges kompressionen over båndene.

Spørgsmål: Hvad betyder ØKO-TEX-godkendt?
Svar: ØKO-TEX er et miljøcertifikat for materialer. Det indebærer at samtlige materialer i produkterne er uden stoffer som er skadelige for helbredet og miljøet.

Spørgsmål: Hvordan skal jeg måle for at finde den rigtige størrelse?
Svar: Målet skal tages over hoften som på illustrationen i størrelsestabellen. Hvis man ligger mellem to størrelser, skal man vælge den mindste størrelse, eftersom produktet er lavet af elastiske materialer som kan strække sig lidt efter længere tids brug.

Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

4

Aflastning

3

Varme

2

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret