• Rygstøtte Lumback Stabil
  • Rygstøtte Lumback Stabil
  • Rygstøtte Lumback Stabil

Rygstøtte Lumback Stabil

799 kr

Rygstøtten Lumback Stabil er en rygstøtte af høj kvalitet. Den er fremstillet af elastisk mikrofiber af bedste kvalitet. Fire stabile rygskinner placeret i lænderyggen aflaster ryggen på en effektiv måde. Læs mere
Ekstra stabilitet med fleksible skinner.
Overlegen komfort og ventilation.
Stabiliserende bånd for optimal justering.

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper. " Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Rygstøtte Lumback Stabil

Lumback Stabil er en førsteklasses rygstøtte lavet af blød, børstet mikrofiber med høj kompressionsevne for optimal funktion og overlegen komfort.
Rygstøtten har fire aflastende i lænderyggen for at aflaste på bedst mulig måde ved smerter og problemer i denne del af ryggen. Skinnerne er lavet af PE-plast, som er et meget stærkt materiale med fuld fleksibilitet. Skinnernes fleksibilitet giver dem mulighed for automatisk at former sig efter profilen til lænderyggen, hvilket forbedrer skinnernes aflastnings- og stabiliseringsfunktioner. Skinnerne sidder placeret i par. Der sidder to skinner på højre side og to på venstre side af lænderyggen. Skinneparrene sikrer, at lænderyggen får den rette mængde stabilitet for at opnå aflastning og støtte.

Rygstøtten Lumback Stabil har en anatomisk pasform, der giver god kompression i hele problemområdet. Passformen kan let justeres ved hjælp af velcrolås foran. I takt med at rygstøtten strammes ind, øges graden af kompression over skinnerne, hvilket gør rygstøtten mere i stand til at stabilisere lænderyggen mere effektivt.
Produktet har yderligere to stabiliserende båndsystemer, som er placeret uden for de fleksible skinner. Båndsystemerne gør det muligt at styrke støtten yderligere over lænderyggen, og jo hårdere båndene spændes, jo mere kompression og støtte får man.
Fordelen med en kombination af kompressionsgivende materialer, aflastende skinner og justerbare båndsystemer er, at rygstøtten kan bruges og justeres til forskellige situationer og efter forskellige behov for støtte og stabilitet.

Lumback Stabil er konstrueret af materialer i højeste kvalitet for maksimal komfort. Mikrofiberen er ekstra blød og børstet for en endnu blødere og mere behagelig oplevelse. Velcrobåndet er lavet med mikrokrog med ekstremt lav profil, som giver en stærk og fleksibel konstruktion, der kan bæres under normalt tøj. Mikrokrogen har også en meget stærk fastgørelsesevne, men er lette at tage af ved nedsat gribeevne i hænder og fingre.
For at gøre det lettere at tage rygstøtten på har produktet to gribevenlige fingergreb, der er syet på fronten. Grebene gør det lettere at tage rygstøtten på uden at skulle bruge stor fingerkraft til at gribe rundt om velcrolåsen.
Højden på rygstøtten foran over maven er 17 cm, og højden over lænderyggen er 26 cm.
Rygstøtten skal håndvaskes ved 30° C og lufttørres før brug. Vask rygstøtten med lukket velcrolås for at minimere slitagen på fastgørelsesevnen til velcrolåsen.
Alle materialer i Lumback Stabil er Øko-Tex 100-godkendt. Det garanterer, at produkterne er fremstillet helt fri for farlige stoffer.

Stabilt ryggstöd med skenor och extra stabiliserande bandsystem

Extra stöd för en smärtande ländrygg. Lumback Stabil har fyra stabiliserande skenor placerade lokalt i ländryggen och ett extra bandsysten som ger möjlighet att öka stödet i ländryggen vid behov

Möjliggör optimal individuell anpassning av stöd och position

Bandens konstruktion tillåter full anpassningsmöjlighet och justering för att skapa ett ryggstöd som fungerar lika bra vid sämre perioder med behov av mycket stöd som likväl bättre perioder med behov av ett lättare stöd.

Anatomiskt konstruktion tillverkad av ventilerande MCM Mikrofiber för bästa komfort

Ryggstödet har en anatomisk passform för bästa funktion och stöd. Stödet är tillverkat av MCM en elastisk mikrofiber med ett lager av bostad bomull med unika egenskaper för stöd och överlägsen ventilation för bästa komfort.

Spørgsmål og svar

Svar: Det er nemt at justere støtten ved at tilpasse graden af spænding på de sidste stabiliserende bånd. Ved at spænde dem til øges kompressionen over båndene.

Svar: ØKO-TEX er et miljøcertifikat for materialer. Det indebærer at samtlige materialer i produkterne er uden stoffer som er skadelige for helbredet og miljøet.

Svar: Målet skal tages over hoften som på illustrationen i størrelsestabellen. Hvis man ligger mellem to størrelser, skal man vælge den mindste størrelse, eftersom produktet er lavet af elastiske materialer som kan strække sig lidt efter længere tids brug.

Svar. Höjden på ryggstödets front är endast 17 cm och 26 cm mitt över ryggstödets bakre parti.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning