Artrosehandske til ømhed og stivhed | Rehaboteket
artrosehandske slidgigt_i_fingrene_behandling slidgigt_i_fingrene

Artrosehandske til ømhed og stivhed

  •  219 kr. 

Unik artrosehandske til stivhed og hævelser i hånd og fingre i forbindelse med artrose (slidgigt).

Læs mere

  • Artrosehandske til artrose (slidgigt) i fingre og hånd
  • Anatomisk pasform, der sikrer den bedste funktion for fingre og hånd
  • Minimerer hævelser og øger bevægeligheden
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Artrosehandsken er en let og kompressionsgivende handske, som er udviklet specielt til problemer med artrose (slidgigt) i fingre, tommelfinger, hånd og håndled.
Artrosehandsken er fremstillet af et tyndt kompressionsgivende materiale, som giver fingerleddene en let støtte, og den kan med fordel anvendes ved smerter i fingrene og håndleddet, der forårsages af artrose eller andre inflammatoriske lidelser. Den milde kompression rundt om hvert fingerled modvirker på effektiv vis hævelser i fingrene og hånden, og den hjælper desuden med at opnå en normal bevægelighed ved stivhed i fingre og hånd. Hævelser i fingre og hånd medfører altid stivhed og en reduceret bevægelighed, hvilket artrosehandsken modvirker. 

Artrosehandsken er fremstillet af en blanding af spandex og bomuld, hvilket giver en let varmende effekt over fingerleddene. Materialets let varmende effekt giver ofte en effektiv smertelindring og modvirker nedkøling af leddet om sommeren såvel som om vinteren. Handskens materialekomposition opleves ofte som ekstremt velventilerende og komfortabel og kan anvendes i hverdagen, uanset aktivitetsniveau.
Artrosehandsken kan lige såvel anvendes om natten, når man lider af artrose (slidgigt) i fingrene eller oplever smerte og ømhed i hånd og fingre. 
Artrosehandsken har et såkaldt åbent fingerspids-design, hvilket indebærer, at handskens fingre ikke dækker fingerspidserne. Dette er med til at give et bedre greb samt en bedre følelse ved regelmæssig brug af hånden.
De åbne fingerspidser tillader brug af artrosehandsken ved såvel et finmotorisk som grovmotorisk arbejde med hånd og fingre. 
Artrosehandsken er specialudviklet til, at den skal være nem at tage af og på, hvilket tillader en anvendelse ved reumatisk besvær i hånd og fingre, såsom en nedsat gribeevne i hånd eller fingre. 
Artrosehandsken modvirker på effektiv vis hævelse og stivhed i fingrene og fungerer lige så godt til artrosefingre som reumatisk ømhed i fingerleddene. Handskens kombination af kompression, støtte og en let varme over leddene giver ofte et godt resultat ved smerte, stivhed og ømhed i hånd og fingre.

Ved artrose i fingrene giver artrosehandskens unikke pasform en ekstra støtte og kompression til hvert af fingerleddene og modvirker således hævelser på effektiv vis.
En artrosehandske kan med fordel anvendes under en håndledsstøtte med skinne, så man på effektiv vis kombinerer kompressionsbehandlingen af hånd/fingre med håndledsstøttens aflastende støtte. Den tynde artrosehanske 
fungerer med enhver type af håndledsstøtte, helt uden begrænsninger.

Artrosehandsken er den eneste handske, der anbefales af "Artritis Foundation" som værende et letanvendeligt hjælpemiddel ved reumatisk ømhed i hånd og fingre.
Handsken produceres i 5 forskellige størrelser, XS-XL, så du opnår den bedste anatomiske pasform og funktion. Mål bredden over knoerne for at finde den rette størrelse. 
Artrosehandsken sælges altid i par til både højre og venstre hånd og er 100% latexfri. 


StørrelseBredde over håndryg
X-Small- 7 cm
Small7 - 8 cm
Medium8 - 9 cm
Large9 - 10 cm
X-Large10 - 11,5 cm

Spørgsmål: Hvordan vasker jeg mine artrosehandsker?
Svar: Handskerne skal håndvaskes ved 30°. Lad artrosehandskerne lufttørre inden anvendelse. 

Spørgsmål: Sælges artrosehandsken i par?
Svar: Ja, handskerne sælges altid i par, henholdsvis til højre og venstre hånd.

Spørgsmål: Hvordan finder jeg den rette størrelse på mine handsker?
Svar: Du behøver kun at måle bredden over knoerne på håndryggen for at finde den rigtige størrelse. XS svarer til en bredde på op til 7 cm, Small mellem 7-8 cm, Medium 8-9 cm, Large 9-10 cm og XL 10-11,5 cm.

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret