Tommelbandage Dynamics | Rehaboteket
Tommelbandage tommelbind tommelbind_ledbandsskade tommelbind_med_skinne

Tommelbandage Dynamics

  •  399 kr. 

Ekstra stabil tommelbandage med formbar metalskinne, der giver optimal tilpasning af støtte og form.

Læs mere

  • Anatomisk konstruktion med formbar Z-skinne
  • Koncentreret støtte rundt om CMC-leddet ved tommelfingerbasen
  • Ekstra lav og praktisk konstruktion
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Tommelbandage Dynamics er en ekstra stabil og praktisk tommelbandager med fuld justerbar skinne, der giver ekstra koncentreret støtte rundt om tomlen og tomlens grundled CMC-leddet. Tommelbandagens stabiliserende og aflastende skinne giver mulighed for individuel tilpasning, som følger tomlens anatomiske form optimalt og giver den mængde støtte, der passer til behovet.
Tommelbandagen er fremstillet til at fungere optimalt i hverdagssituationer med koncentreret, tilpasningsdygtig støtte rundt om tomlens grundled uden påvirkning af resten af hånden og gribefunktionen. Dynamics Tommelbandager giver en unik mulighed for styrket stabilitet og aflastning af især tommelbasen takket være den heldækkende, formbare skinne over tomlens grundled. Med en total højde på kun 11 cm er Tommelbandagen af markedets smidigste og laveste skinnekonstruktioner. Tommelbandagens lave højde giver en enorm smidighed ved brug, og målet er, at den stabiliserer uden at kunne mærkes. Tommelbandagens formbare skinner er kun placeret på tomlens yderside, hvilket giver ekstra smidighed og minimal påvirkning af den normale gribefunktion.

Skinnernes Z-form skaber en helt unik forudsætning for støtte af tomlens grundled og skinnerne kan nemt justeres og formes, så de bedst muligt følger den respektive brugers tommelform, længde og behov for støtte. Skinnen er fremstillet af stærkt men formbart duralaluminium, som muliggør ubegrænset omformning og justering, hvilket giver den bedste støtte og komfort.

Rundt om den øverste del af tomlen sidder et fuldt justerbart velcrobånd, som giver mulighed for individuel tilpasning og justering af mængden af støtte og fiksering af skinnen rundt om tomlen. Jo hårdere velcrobåndet spændes, desto mere støtte og fiksering får du med skinnen, hvilket giver ubegrænset mulighed for støtte og stabilitet, der passer til dine individuelle behov.
Brug tommelbandage Dynamics ved skader og problemer i tommelfingeren som:
Lokale forstuvninger i tomlen og tomlens grundled
Ledbåndsskader eller ledkapselskader i tomlen
Behov for post-operativ stabilisering efter operation/rehabilitering
Aflastning af tomlen i forbindelse med slidskader
Kronisk nedsat stabilitet i tommelleddet med behov for ekstern fiksering og støtte.

Tommelbandagen fikseres nemt og enkelt ved hjælp af en cirkulær uelastisk rem rundt om håndleddet. Remmens konstruktion og styrke bidrager til yderligere fiksering af skinnen rundt om tommelfingeren og giver endnu bedre forudsætninger for at justere og tilpasse støtten i henhold til individuelle behov. Tommelbandage Dynamics er fremstillet af et slidstærkt og åndbart materiale, der består af 46 % polyamid, 46 % polyuretan, 7 % bomuld og 1 % elastan, hvilket giver en optimal kombination af slidstyrke, åndbarhed og komfort i et og samme produkt. Vask tommelbandagen på håndvaskprogram ved 30°, og lad den lufttørre inden brug. For at sikre, at produktet holder så længe som muligt anbefaler vi, at du altid sætter de to velcrooverflader sammen. Derved mindsker du slitagen på velcroen, som med tiden kan få nedsat funktion.


StørrelseOmkreds omkring håndleddet cm
Størrelse 1 14 - 18 cm
Størrelse 218 - 22 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Kan jeg bruge tommelbandagen når jeg står på ski? Jeg har en ledbåndsskade, der kræver støtte.
Svar. Ja, det kan du! Tommelbandage Dynamics påvirker ikke din hånds normale gribeevne og kan uden problemer bruges samtidig med, at du holder om en skistav.

Spørgsmål. Hvordan formes skinnen?
Svar. Skinnen formes nemmest ved håndkraft og kan også omformes til at opnå den bedste pasform i forhold til dine individuelle behov.

Spørgsmål. Jeg har artrose i tomlen og har brug for mere støtte, når jeg arbejder med hænderne. Kan Dynamics være et alternativ, der giver ekstra stabilitet og støtte?
Svar. Ja, Dynamics er en af de mest stabile og smidige tommelbandage på markedet i dag. Takket være den unikke skinne giver den en overlegen pasform og stabilitet, der passer til individuelle behov.

Egenskaber

Stabilitet

5

Kompression

4

Aflastning

5

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret