Håndledsbandage | Rehaboteket

Håndledsbandage

Med markedets bredeste udvalg af håndledsbandager og håndledsstøtter specielt udviklet til at behandle smerter i hånden og håndleddet, finder du altid en funktionel løsning hos os. Håndledsbandagerne er designet for effektivt at behandle et smertefuldt håndled ved at stabilisere håndleddet og føre håndleddet tilbage til en positiv position for reduceret smerte. En håndledsbind bidrager til effektiv lindring af et smertefuldt håndled, ofte med direkte effekt i form af reducert smerte. En håndledsbandage giver ofte ekstra støtte til håndleddet ved kraftige smerter og problemer med håndleddet. Uafhængig af håndledsbekytteren, håndledsstøtten eller håndledsbandagen bidrager alle løsninger til yderlig støtte og aflastning af hånden og håndleddet. Vi har altid et stort udvalg af forskellige typer og modeller, med skinne uden skinne, med åben håndflade og med tommelbandage. Vi har også stort udvalg af håndledsbind for bl.a. muse arm, golf/tennisarm, seneskedehindebetændelse. Bestiller du inden 16:00, så sender vi varen samme dag.

håndledsstøtte_med_skinnerhåndledsstøtte_tennisHåndledsstøttenhandledsstotte_muse

Håndledsstøtte for ekstra støtte af håndleddet og et normalt og optimalt greb til tennis,arbejde ved computeren, håndværkeren. 

 429 kr. 
håndledsortose
Stabil håndledsortose med skinne som giver ekstra stabilitet og aflastning af et smertende og overbelastet håndled.
 449 kr. 

Manulite er en ekstra stabil, fuld tilpasningsbar og smidig håndledsbeskytter til støtte og aflastning af håndleddet. De tre skinner sikrer en optimal aflastning. 

 649 kr. 
Håndledsbandage med skinne
Håndledsbandage med dynamisk plast skinne til behandling og aflastning af et smertende håndled.
 329 kr. 
Håndledsbandage reumatikere
Håndledsbandage reumatikere specielt designet for at fungere optimalt mod gigt og reumatisme .
 399 kr. 
artrosehandskeslidgigt_i_fingrene_behandlingslidgigt_i_fingrene

Unik artrosehandske til stivhed og hævelser i hånd og fingre i forbindelse med artrose (slidgigt).

 219 kr. 
Håndledsstøtte
Håndledsstøtte for stabilitet uden at påvirke grebet optimalt for ketcher sport
 129 kr. 
Håndledsbandage med skinne
Håndledsbandage med skinne CTS - for effektiv aflastning ved karpaltunnelsyndrom
 379 kr. 
artrosehandskegigthandske

Gigthandske Active er en unik handske til smertelindring og øget bevægelighed ved ledsmerter i fingre og hånd. 

 239 kr. 
Håndledsbandage til brug ved muse arm, golf og tennis for optimal stabilitet af håndleddet uden at forstyrre eller påvirke håndens gribeevne.
 369 kr. 
Tommel og håndledsbandage
Unikt Tommel- og håndledsbandage til optimal kombinationsaflastning for hånd og tommelfinger.
 399 kr. 

IMAK er en unik håndledsbandage til reumatiske lidelser i håndled og tommeltot. Det unikke materiale giver en let støtte og lokal varme ved smerter og problemer i hånd og håndled.

 269 kr. 
Håndledsbandage med skinneHåndledsskinne
Håndledsbandage Manex Basic for stabilitet og aflastning af smertende håndled. Det høj-elastiske materiale giver optimal kompression.
 299 kr. 
artrosehandske_sortartrosehandske

Atrosehandske i sort model produceret i et blødt og kompressionsgivende bomuldsmateriale med spandex for optimal funktion

 219 kr. 
håndledsbeskytterhåndledsbeskytter håndled

Håndledsbeskytter LACEUP med ekstrem enkel montering ved hjælp af to snøresystemer

 339 kr. 
håndledsbeskytterhåndledsbeskytterhåndledsbeskytterhåndledsbeskytter

ManuLastic er en innovativ håndledsbeskytter med en skinne til aflastning af et smertefuldt håndled. Produktet har trykaflastende silikoneindlæg for ekstra støtte og aflastning.

 299 kr. 
HåndledsstøtteHåndledsstøtte håndledHåndledsbind

Håndledsstøtte BOA® er en unik håndledsstøtte til effektiv stabilisering. BOA kombinerer en enkel montering med ekstra kompression og støtte.

 999 kr. 
Håndledsbind

Ekstremt fleksibel håndledsstøtte med høj grad af kompression til et smertefuldt håndled

 299 kr. 
ødem handsker

Kompressionshandske af højeste kvalitet til behandling af en hævet hånd og fingre, kompressionshandske er udført i et kompressionsgivende Lycra 

 279 kr. 
Håndledsbandage

Enkel og fleksibel håndledsbandage kan bruges til både højre og venstre håndled

 198 kr. 
HåndledsskinneHåndledsskinne

Ekstra stabil og smidig håndledsskinne med stabiliserende skinner placeret både på håndleddets over- og underside for ekstra støtte og kontrol. 

 629 kr. 
stottebandage_fingerfingerstotte

Fingerskinne til behandling af smertende, ustabil finger. Fingerstøtten / fingerskinnen kombinerer støtte og kompression for optimal funktion og mindsket hævelse.

 435 kr. 
handledsortoseHåndleds og tommelortosehandleds_tommelstotte

Håndleds- og tommelortose BOA®  med stabiliserende tommeldel er en ekstra stabil håndledsstøtte med ekstrem simpel anvendelse. 

 899 kr. 
Håndledsbandage med skinne handledsbandage_med_skinneekstra_stabil_handledsbandagehandledsbandage_til_smertende_handled

Dynamics er en ekstra stabil og slidstærk håndledsbandage med skinne en såkaldt DUAL-skinne, der giver justerbar støtte og aflastning til smertende håndled

 399 kr. 
handledsbind_til_karpaltunnelsyndromhandledsbind_karpaltunnelsyndrom.jpghandledsbind

Håndledsbind til aflastning ved problemer med karpaltunnelsyndrom. Håndledsbindet kan anvendes dag og nat og har en CTS-pude for extra aflastning

 599 kr. 
handledsbind_karpaltunnelsyndrom

Håndledsbind CTS Stabil er et modificerbart håndledsbind til aflastning dag og nat ved smerter og problemer i håndleddet, som for eksempel karpaltunnelsyndrom CTS 
 

 399 kr. 

Mere om håndledsbind

En håndledsbandages hovedfunktion er at aflaste håndleddet fra smertefulde bevægelser eller at stabilisere håndleddet ved skade.
Alle håndledsbeskyttere, håndledsstøtter og håndledsbandager har en stabiliserende skinne placeret på indesiden af håndleddet for ekstra støtte til hånden ved daglig brug såvel som ved idræt og træning.
Skinnen er lavet af en stabil, sprækkefri plast som er forhåndsformet for at kunne passe til 95 % af alle anatomiske forudsætninger. Skinnen kan også formes individuelt efter håndleddet efter oppvarming hvis mere støtte eller tilpasning er nødvendig.
Håndledsbandagen kan nemt bruges over håndleddet takket være velcrolåsestropper på bagsiden af hånden. Velcrolåsestropperne på håndledsbandagen er placeret i henhold til en optimal anatomisk pasform som minimerer tykkelsen på stropperne og sikrer optimal brugerkomfort. Alle støtter til håndleddet og håndledsbandager produceres i flere størrelser for at sikre bedst mulig funktion og pasform ved behov for støtte til hånd, håndled og smertelindring.

Forskellige modeller af håndledsbandager og håndledsbind

Der findes flere forskellige modeller af håndledsbind og håndledsbandager med forskellige stabiliserings- og aflastningsfunktioner. Modellerne er designet til at kunne håndtere specifikke situationer og miljøer som kræver varierende grader af stabilitet og aflastning.
Den mest almindelige konstruktion af håndledsbandager er med et elastisk materiale med en forhåndsformet plastskinne. De elastiske materialer er med til at øge kompressionsgraden omkring det smertefulde håndled. Kompressionen i håndledsbandagen modvirker effektivt hævelse i håndled hvilket ofte påvirker bevægelsen i håndleddet. De mere stabile modeller af håndledsbandager har længere skinner og forskellige stropsystemer for mere effektiv stabilisering af håndleddet. De mere stabile modeller har altid længere skinner som går højere op over overarmen. Jo længere skinnen er, jo mere aflastning kan den give. For at bidrage til mere stabilitet har de mere stabile håndledsbandager hårdere plastkompositskinner eller aluminiumsskinner med mindre dynamik hvilket holder håndleddet mere effektivt i en funktionel aflastningsposition. Når der er behov for mere håndledsbeskyttelse, bruges ofte materialekombinationer med mindre elastisitet for forbedret fiksering og støtte omkring håndleddet. Den reducerede elastisitet giver øget fiksering omkring håndleddet og skaber en mere stabil håndledsbandage for mere omfattende problemer og mere stabil aflastning.
De mest stabile håndledsbandager kombinerer såkaldte DUAL-skinner som er placeret både på indersiden af håndleddet og over bagsiden af håndleddet i en såkaldt DUAL-stilling. To skinner giver altid den højeste grad af stabilitet, og de er ofte lavet af mindre elastiske materialer for at reducere muligheden for bøjning og strækning af håndleddet.

Rigtig håndledsbind afhængig af aktivitet

Valget af håndledsbind bestemmes normalt efter ønsket grad af stabilitet, men med vores bredere og mere komplette udvalg af håndledsstøtter og håndledsbind har du muligheden for også at tage aktivitet og belastningsmønstre i betragtning. Til dagligt brug fungerer en standardmodel med skinnen placeret på indersiden af håndleddet ofte rigtig godt, men under specielle aktiviteter som arbejde inden for håndværk, sport og træning med udstyr i hånden, cykling etc. kan skinnen i håndfladen forstyrre det normale funktionelle greb. Dette kan medføre at håndledsbandagen ikke fungerer så godt, som du ønsker.
I disse tilfælde er det fordelagtigt at vælge en håndledsbandage med skinnerne placeret i andre konfigurationer for at undgå at skinnen eller skinnerne forstyrrer det normale, funktionelle greb. Mange bruger håndledsbandager og håndledsbeskyttelser selv om natten. Sådanne modeller har samme funktion som en almindelig støtte, men de er lavet af et blødere materiale for ikke at irritere mod huden om natten. Der findes også håndledsbandager i form af en natteskinne som i en luftigere konstruktion aflaster, stabiliserer og positioner håndleddet om natten. Hvis der er behov for maksimal aflastning og stabilisering af håndleddet, for eksempel efter gips, eller når der er behov for mere omfattende støtte, findes der ekstra lange skinner som effektivt stabiliserer og til en vis grad immobiliserer håndleddet midlertidigt.
Uanset behov for håndledsstøtte eller håndledsbind har vi på Rehaboteket altid en funktionel løsning til skader og problemer med håndleddet.

Rehaboteket – Vi hjælper dig med at finde det rigtige produkt!

Hos Rehaboteket er vi klar over at det kan være svært at finde det rigtige produkt til din specifikke skade, og derfor har vi lavet flere forskellige måder til at kunne hjælpe dig på. Rehaboteket tilbyder altid produktrådgivning, og vi har altid en bemandet kundeservice via telefon for at kunne hjælpe dig bedst muligt med spørgsmål eller bekymringer angående produkt eller produktvalg. Vores sortiment er nøje udvalgt og inkluderer i dag Nordens mest komplette sortiment af produkter til hele kroppen. Vi har altid flere alternative håndledsbind som giver dig flere alternativer til dine problemer. Fordi vi kun arbejder med e-handel, er hurtig levering en ekstremt vigtig del af vores virksomhed. Alle bestillinger som kommer ind før kl.16, bliver altid sendt samme dag. Vores indsats for hurtig levering er kun for vores kunders skyld så du ikke skal vente længe på dine varer. At få varen hurtigt leveret hjem giver dig mulighed for at vurdere produktet i fred og ro i et hjemligt miljø uden stress.
Det vigtigste for dig som kunde er muligheden for at prøve produktet før du bestemmer dig.
Vi tilbyder altid 45 dages åbent køb så du har tid til at vurdere produktet. Det eneste krav til retur er at produktet er i samme stand, som da du modtog det, så prøv det gerne, men vær forsigtig med produktet så det kan returneres eller byttes, hvis du ønsker det.
Vil du have hjælp med at finde den rette håndledsbind til dig og dine problemer?
Tøv ikke med at ringe til Rehabotekets bemandede kundeservice på 8988 8098 på hverdage mellem 9-16. På øvrige tidspunkter svarer vi på e-mail som du sender til kundservice@rehaboteket.dk