Håndledsbandage med skinne Dynamics | Rehaboteket
Håndledsbandage med skinne handledsbandage_med_skinne ekstra_stabil_handledsbandage handledsbandage_til_smertende_handled

Håndledsbandage med skinne Dynamics

  •  449 kr. 

Dynamics er en ekstra stabil og slidstærk håndledsbandage med skinne en såkaldt DUAL-skinne, der giver justerbar støtte og aflastning til smertende håndled

Læs mere

  • Ekstra stabilitet med dobbelte skinner
  • Forenklet påsætning og tilpasning
  • Høj grad af ventilation og komfort
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Håndledsbandage Dynamics er en fuldt tilpasningsdygtig håndledsbandager til det daglige behov for støtte og aflastning af ømme håndled. Håndledsbandagen er anatomisk konstrueret og følger hele håndens og håndleddets naturlige form, hvilket giver den bedste stabilitet og komfort. Bandagen er lavet med en såkaldt DUAL-konstruktion hvilket indebærer, at de stabiliserende skinner, der skal skabe de rigtige forudsætninger til aflastning, er placeret i hånden og over håndryggen i en og samme konstruktion. DUAL-konstruktionen giver ekstra stabil håndledsbandage, hvilket giver mulighed for at aflaste og stabilisere håndledet i alle bevægelsesretninger i den samme konstruktion. Skinnerne, som er fremstillet af formbart aluminium, er placeret i åbne lommer så man nemt kan ændre på håndledsbandagens funktion og egenskaber. Ved for eksempel at fjerne skinnen over håndryggen får du mere bevægelse i bøjet stilling, hvilket giver håndledsbandagen en helt anden funktion. De unikke ændringsmuligheder gør Dynamics til en håndledsbandage som kan tilpasses mest muligt til de fleste problemer og brugere i en og samme model.

Støttegraden og stabiliteten i håndledsbandagen afhænger af, hvor meget kompression der tilføres beskytteren, og Dynamics har et helt unikt snøresystem, der både forenkler påføringen og giver en jævn og præcis kompressionsprofil over hele håndleddet. Jo hårdere remmen spændes desto mere støtte og stabilitet opnår du, hvilket giver optimal individuel tilpasningsmulighed, der passer til forskellige behov alt efter smerte, problem og aktivitet. Håndledsbeskytterens tommelfingergreb kan nemt tilpasses og justeres ved hjælp af et velcrobånd. Håndledsbandagen er fremstillet af et ventilerende materiale og har ekstra blødt for, som sikrer optimal komfort ved brug.

Brug Dynamics håndledsbandage ved
- Generelle smerter og belastningsrelaterede problemer i håndleddet
- Ustabilitetsproblemer i håndleddet
- Efter gipsen er kommet af ved behov for ekstra støtte
- Ved lokale inflammatoriske problemer i hånd, håndled med behov for aflastning
- Som natskinne ved karpaltunnelsyndrom og behov for neutralposition af håndleddet

Vask håndledsbandagen på håndvaskprogram ved 30°, og lad den lufttørre inden brug. Ved vask kan skinnerne nemt tages ud af bandagen, hvilket letter processen.


StørrelseMål omkring håndleddet cm
113 - 15
215 - 17
317 - 20
4> 20 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Kan skinnen formes, så den giver bedre støtte?
Svar. Ja, skinnen kan nemt formes ved håndkraft. For at lette tilpasningen kan skinnen tages ud af sin lomme og tilpasses direkte på håndledet for at give den bedste pasform.

Spørgsmål. Kan håndledsbandagenbruges i klorvand?
Svar. Nej, klorvand har tendens til at slide hårdt på tekstilmateriale, og Dynamics er ikke fremstillet til at blive brugt i vand.

Spørgsmål. Kan håndledsbandagen bruges om natten ved behov for ekstra støtte?
Svar. Ja der er ingen begrænsning i forhold til brug om dagen eller om natten. Generelt har man brug for betydeligt mindre støtte af håndledet i sovende position, og det kan man nemt justere og tilpasse ved at ændre, hvor hårdt remmen spændes rundt om håndleddet.

Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

4

Aflastning

4

Varme

2

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret