Håndledsbind Manu Karpal | Rehaboteket
handledsbind_til_karpaltunnelsyndrom handledsbind_karpaltunnelsyndrom.jpg handledsbind

Håndledsbind Manu Karpal

  •  599 kr. 

Håndledsbind til aflastning ved problemer med karpaltunnelsyndrom. Håndledsbindet kan anvendes dag og nat og har en CTS-pude for extra aflastning

Læs mere

  • Trykaflastende CTS-pude
  • DUAL-skinner for optimal aflastning
  • Ekstremt komfortabel at have på dag og nat
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Manu Karpal håndledsbind til karpaltunnelsyndrom er et helt unikt produkt til optimal aflastning af problemer med karpaltunnelsyndrom i håndleddet. Håndledsbindet har en optimal anatomisk pasform, for bedste funktion og aflastning, og er fremstillet af et åndbart materiale helt uden søm for bedste komfort både dag og natt. Håndledsbindet er OEKO-TEX godkendt og opfylder OEKO-TEX 100-standarden, hvilket er ekstra velegnet til håndledsbind til brug om natten i længere perioder.
 
Håndledsbindet til karpaltunnelsyndrom har to anatomisk udformede skinner, der er fremstillet af let og formbart aluminium, hvilket skaber en optimal aflastning af håndleddet ved problemer med karpaltunnelsyndrom. Skinnerne er placeret i en såkaldt DUAL-konstruktion, hvilket indebærer, at skinnerne i håndledsbindet er placeret både over håndryggen og i håndfladen. DUAL-skinnernes funktion giver et ekstra stabilt håndledsbind, som formår at aflaste håndleddet i alle situationer både dag og nat. Skinnerne ligger placeret i polstrede lommer for at forebygge risikoen for gnavsår og ubehag og kan nemt tages ud af håndledsbindet. Fordelen ved aftagelige skinner er et håndledsbind, som kan tilpasses individuelt efter den enkelte brugers behov, og gør Manu Karpal til et af de mest fleksible håndledsbind på markedet for karpaltunnelsyndrom.
 
Maun Karpal har en unik silikoneplade – CTS-pude –  placeret på indersiden af håndleddet. Pladen er fremstillet af medicinsk silikone dækket med et tyndt og kølende nylonmateriale. Puden skaber en fuldkommen aflastning fra tryk i problemområdet i forbindelse med karpaltunnelsyndrom og er en helt unik funktion for denne model. CTS-puden kan frit flyttes rundt indeni håndledsbindet for at give den bedste aflastning det rette sted, helt individuelt i forhold til bruger og problem.
CTS-puden har en helt unik konstruktion, som på samme tid som det lindrer problemområdet i forbindelse med karpaltunnelsyndrom, også kan lindre ar og problemer i forbindelse med postoperativ behandling.
 
Håndledsbindet til karpaltunnelsyndrom påføres nemt med tre velcrobånd med slip-stop på håndryggen. Slip-stop-funktionen letter påføring og sikrer, at båndene altid kan justeres rundt om håndleddet. Jo hårdere båndene spændes, desto mere støtte opnår man, hvilket giver mulighed for, afhængigt af aktivitet og belastning, at tilpasse håndledsbindets stabiliserende funktion og opfylde dine unikke behov for støtte. Båndene er konstrueret med mikrohægter, hvilket giver en ekstremt lav profil på håndleddet. Den totale materialetykkelse er kun 2 mm, hvilket gør, at håndledsbindet sagtens kan anvendes i et par normale handsker, uden risiko for at det bliver for stramt. Rundt om håndryggen er der et håndgreb, som kan tilpasses og regulere håndledsbindets stabilitet sidelæns, afhængigt af hvor hårdt båndet spændes.
 
Anvend Manu Karpal ved:
Karpaltunnelsyndrom dag og nat. 
Punktaflastning ved smerte og problemer i håndleddet 
Post-operativ behandling af håndleddet med behov for udstrækning og bøjning af håndleddet 
Lokal betændelse og smertetilstande i håndleddet 
Lokal slidgigt i håndleddet som har brug for immobilisering og støtte 

 
Håndledsbindet Manu Karpal til karpaltunnelsyndrom (CTS) er fremstillet i fem størrelser og i en højre- og venstretilpasset model. Mål omkredsen rundt om håndleddet for at finde den rigtige størrelse.
Håndledsbindet vaskes nemt i hånden ved 30° og skal lufttørre inden brug. CTS-puden tages ud af håndledsbindet ved vask og tørres nemt af med en fugtig klud. 


StørrelseMål omkring håndleddet (cm)
X-Small13-15 cm
Small15-17 cm
Medium17-19 cm
Large19-22 cm
X-Large22-25 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Jeg er blevet opereret for karpaltunnelsyndrom og er meget trykfølsom i håndleddet. Findes der en god løsning, som aflaster uden tryk?
Svar. Ja, håndledsbindet Manu Karpal er udstyret med en flytbar silikonepelotte, som giver fuldstændig aflastning af problemområdet i håndleddet.
 
Spørgsmål. Min læge anbefalede mig at skaffe et håndledsbind til natten for at få aflastning og sikre mit håndleds rette position, når jeg sover. Findes der specielle modeller til natten?
Svar. Ja, et håndledsbind kan anvendes både dag og nat, så længe det er fremstillet af åndbart materiale. Manu Karpals skinner sikrer aflastningen på bedste måde om natten. 
 
Spørgsmål. Kan jeg vaske håndledsbindet?

Svar. Ja, helt bestem! Håndledsbindet vaskes i hånden ved 30° og skinnerne kan let tages ud imens for at gøre skylning og tørring lettere.

Egenskaber

Stabilitet

5

Kompression

2

Aflastning

5

Varme

2

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret