Håndledsskinne Push
Håndledsskinne Håndledsskinne

Håndledsskinne Push

  •  629 kr. 

Ekstra stabil og smidig håndledsskinne med stabiliserende skinner placeret både på håndleddets over- og underside for ekstra støtte og kontrol. 

Læs mere

  • Ekstra smidig ventilerende håndledsskinne
  • Stabiliserende skinner håndryg og håndflade
  • Justerbar støtte og kompression
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Håndledsskinne PUSH er en smidig men meget stabil håndledsskinne, som kombinerer et normalt funktionelt greb med ekstra stabilitet og aflastning

Skinnen har tre anatomisk formede skinner placeret i bredde over håndleddets inderside. Konstruktionen af tre skinner giver ekstra god stabilitet og aflastning samtidig med, at skinnerne giver øget bevægelsesevne i forhold til en bredere skinne. Håndledsskinnen har også to skinner placeret over håndryggen, skinnerne er godt polstret for at modvirke gnavsår.

Kombinationen af skinner over håndleddets under- og overside giver en ekstra stabil og aflastende håndledsskinne i en ekstrem smidig konstruktion. 
Rundt om håndleddet har håndledsskinnen et 5 cm bredt elastisk bånd, som muliggør tilpasningsbar støtte over håndleddet. Kombinationen af skinnerne og båndet giver rigtig gode tilpasningsevner og ekstra effektiv støtte til et smertende håndled. 

Håndledsskinnens totale længde er kun 16 cm, hvilket gør håndledsskinnen PUSH til en af de mest smidige håndledsskinner til effektiv stabilisering og aflastning. 
Håndledsskinnen fungerer optimalt til aflastning og stabilitet ved fx tennisalbue, lateral epikondylit og musearm, da skinnen effektivt modvirker håndleddets evne til at bøjes opad mod håndryggen.  Den lave profil og smidige konstruktion gør håndledsstøtten egnet til både arbejdsrelaterede problemer og også idrætsmæssigt ved behov for ekstra støtte og aflastning

Anvend håndledsskinnen PUSH til de fleste overbelastningsskader i håndleddet for ekstra støtte og aflastning, fx. 
- Senefæsteinflammationer i hånd og håndled
- Lateral epikondylit, tennisalbue med behov for aflastning og støtte i håndleddet
- Efterbehandling af håndledsfraktur såkaldt afgipsningsstøtte
- Ved håndledsrelaterede smerter i håndleddet ved arbejdssituationer med belastning fx håndværkere med værktøj i hånden, arbejde ved computeren med musen eller dagligt behov for støtte. 


StørrelseOmkreds mål omkring håndleddet
Stl 1 13 - 15 cm
Stl 215 - 17 cm
Stl 317 - 19 cm
Stl 419 - 21 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

3

Aflastning

4

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret