Topseller
  • Håndledsstøtte Dual
  • Håndledsstøtte Dual
  • Håndledsstøtte Dual

Håndledsstøtte Dual

479 kr

Håndledsstøtte for ekstra støtte af håndleddet og et normalt og optimalt greb til tennis,arbejde ved computeren, håndværkeren.  Læs mere
Det naturlige valg til tennis, golf ved behov for ekstra støtte af håndleddet.

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper. " Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Håndledsstøtte Dual

Håndledsstøtte Dual er en helt unik håndledsbeskytter specielt udviklet til at give ekstra støtte af et smertende håndled uden at påvirke håndens gribeevne
Håndledsstøtte DUAL er konstrueret med tre stk lige skinner placeret på oversiden af håndryggen og kortere skinner på undersiden af håndleddet for ekstra effektiv støtte.
Skinnerne på undersiden af håndleddet er kortere og placeret over håndleddet, men ikke oppe i hånden, for ikke at på nogen måde forstyrre håndens gribeevne.
Rundt om håndleddet har håndledsbeskytteren et 5 cm bredt elastisk bånd, som effektivt bidrager til ekstra støtte over håndleddet, båndet kan enkelt tilpasses for at øge eller mindske graden af støtte efter behov.

Hvis båndet spændes hårdere, fikseres skinnerne mere effektivt over håndleddet, og håndledsstøtten giver da mere støtte og aflastning. Håndledsstøttens unikke konstruktion med skinner er en af de mest smidige støtter på markedet, uden at give afkald på håndledsbeskytterens funktion og evne til at støtte og aflaste håndleddet. 

Håndledsstøtten trækkes over tommelfingeren for effektiv fiksering og har en ekstremt lavt skåret kontakt med håndfladen. Den lavt skårede konstruktion sikrer normal gribeevne i hånden og minimerer risikoen for, at håndledsbeskytteren forstyrrer håndens evne ved for eksempel golf, hvor køllens kontakt i hånden kan være afgørende for et almindeligt spil. Håndledsbeskytteren fungerer også optimalt til håndværkere, som dagligt arbejder med hænderne eller personer med musearm, som har brug for støtte rundt om håndledet uden at påvirke håndens finmotoriske evne i arbejde med computer og mus.

Håndledsstøtte DUAL giver optimal støtte til håndleddet uden at påvirke håndens funktion ved alle aktiviteter fx ketjsersportsgrene, som tennis, badminton, squash, golf og alle andre aktiviteter med behov for fuld håndfunktion.
Håndledsstøttenen er fremstillet af Sympress. Et ekstremt tyndt, blødt og åndbarhedsaktivt materiale til maksimal komfort ved anvendelse. Håndledsstøtten vaskes i 30° håndvask og skal lufttørre inden anvendelse. Luk velcrobånd ved vask og når beskytteren ikke bruges, så forlænges levetiden på velcroen markant.

Spørgsmål og svar

Svar. Ja, Håndledsbeskytteren DUAL er specielt fremstillet til at give støtte med ekstra stabiliserende skinner på håndens under- og overside uden at påvirke gribeevnen. DUAL er en optimal håndledsbeskytter til alle ketsjersportsgrene som fx tennis og badminton med behov for ekstra støtte og aflastning.
Svar. Vælg DUAL, så får du en håndledsstøtte til effektiv aflastning af håndleddet uden skinner, der påvirker håndleddets gribeevne.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning