Håndledsstøtte Dual
håndledsstøtte_med_skinner håndledsstøtte_tennis Håndledsstøtten handledsstotte_muse

Håndledsstøtte Dual

  •  429 kr. 

Håndledsstøtte for ekstra støtte af håndleddet og et normalt og optimalt greb til tennis,arbejde ved computeren, håndværkeren. 

Læs mere

  • Det naturlige valg til tennis, golf ved behov for ekstra støtte af håndleddet.
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Håndledsstøtte Dual er en helt unik håndledsbeskytter specielt udviklet til at give ekstra støtte af et smertende håndled uden at påvirke håndens gribeevne
Håndledsstøtte DUAL er konstrueret med tre stk lige skinner placeret på oversiden af håndryggen og kortere skinner på undersiden af håndleddet for ekstra effektiv støtte.
Skinnerne på undersiden af håndleddet er kortere og placeret over håndleddet, men ikke oppe i hånden, for ikke at på nogen måde forstyrre håndens gribeevne.
Rundt om håndleddet har håndledsbeskytteren et 5 cm bredt elastisk bånd, som effektivt bidrager til ekstra støtte over håndleddet, båndet kan enkelt tilpasses for at øge eller mindske graden af støtte efter behov.

Hvis båndet spændes hårdere, fikseres skinnerne mere effektivt over håndleddet, og håndledsstøtten giver da mere støtte og aflastning. Håndledsstøttens unikke konstruktion med skinner er en af de mest smidige støtter på markedet, uden at give afkald på håndledsbeskytterens funktion og evne til at støtte og aflaste håndleddet. 

Håndledsstøtten trækkes over tommelfingeren for effektiv fiksering og har en ekstremt lavt skåret kontakt med håndfladen. Den lavt skårede konstruktion sikrer normal gribeevne i hånden og minimerer risikoen for, at håndledsbeskytteren forstyrrer håndens evne ved for eksempel golf, hvor køllens kontakt i hånden kan være afgørende for et almindeligt spil. Håndledsbeskytteren fungerer også optimalt til håndværkere, som dagligt arbejder med hænderne eller personer med musearm, som har brug for støtte rundt om håndledet uden at påvirke håndens finmotoriske evne i arbejde med computer og mus.

Håndledsstøtte DUAL giver optimal støtte til håndleddet uden at påvirke håndens funktion ved alle aktiviteter fx ketjsersportsgrene, som tennis, badminton, squash, golf og alle andre aktiviteter med behov for fuld håndfunktion.
Håndledsstøttenen er fremstillet af Sympress. Et ekstremt tyndt, blødt og åndbarhedsaktivt materiale til maksimal komfort ved anvendelse. Håndledsstøtten vaskes i 30° håndvask og skal lufttørre inden anvendelse. Luk velcrobånd ved vask og når beskytteren ikke bruges, så forlænges levetiden på velcroen markant.


StørrelseMål omkring håndleddet cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Kan håndledsbeskytteren DUAL hjælpe mig med mine ømme håndled, når jeg spiller tennis? Har prøvet mange håndledsbeskyttere men de forstyrrer alle sammen min hånds gribeevne.
Svar. Ja, Håndledsbeskytteren DUAL er specielt fremstillet til at give støtte med ekstra stabiliserende skinner på håndens under- og overside uden at påvirke gribeevnen. DUAL er en optimal håndledsbeskytter til alle ketsjersportsgrene som fx tennis og badminton med behov for ekstra støtte og aflastning.

Spørgsmål. Jeg arbejder som håndværker ofte med tunge maskiner og har brug for en håndledsstøtte med skinner, som ikke støtter i hånden.
Svar. Vælg DUAL, så får du en håndledsstøtte til effektiv aflastning af håndleddet uden skinner, der påvirker håndleddets gribeevne.

Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

3

Aflastning

4

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret