Manulite håndledsbeskytter | Rehaboteket

Manulite håndledsbeskytter

  •  649 kr. 

Manulite er en ekstra stabil, fuld tilpasningsbar og smidig håndledsbeskytter til støtte og aflastning af håndleddet. De tre skinner sikrer en optimal aflastning. 

Læs mere

  • Ekstra effektiv aflastning
  • Tre formbare og stabiliserende skinner
  • Ekstremt smidig | Lav profil
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Manulite er en helt ny type håndledsbeskytter til behandling af et smertende håndled, problemer med instabilitet eller inflammatoriske problemer i hånden, håndleddet eller albuen. Manulite har tre stabiliserende skinner, som sammen giver stabilitet af håndleddet i både bøj- og strækposition med samme konstruktion. En bredere og anatomisk designet skinne, som er fremstillet i et stærkt aluminium, er placeret i håndfladen og giver en optimal støtte i håndleddet. Over håndryggen sidder der to tyndere metalskinner, som ligeledes er anatomisk designet til at give den bedste komfort. De tre skinner ligger placeret i åbne lommer og kan nemt tages ud af produktet ved vask og omformning af skinnerne. Tilpasningen af skinnerne sker nemt med håndkraft.

Skinnernes placering over håndfladen og håndryggen giver en ekstra stabil konstruktion, som sikrer optimal støtte og aflastning af håndleddet ved belastning af hånd og håndled.
Håndledsbeskytteren er fremstillet helt uden sømme, og materialet og komponenterne er lasersvejsede, hvilket giver en ekstra smidig støtte via en lav profil over håndleddet. Indersiden af håndledsbeskytteren er dækket med et åndbart og trykaflastende skummateriale, som giver en blød og kølig fornemmelse. Håndledsbeskytteren Manulite kan anvendes såvel på højre som på venstre håndled takket være den unikke konstruktion.
Beskytteren lukkes ved hjælp af tre velcrobånd - det bredere bånd, midt over håndleddet, bidrager til en ekstra stabilitet af håndleddet, mens de to yderste bånd sikrer en yderligere fiksering og støtte.
Båndet kan påføres frit over beskytteren, da hele ydersiden på Manulite fungerer som blød velcro.

Anvend Manulite ved problemer med:
Generelle smerter og problemer i håndleddet
Inflammatoriske smerter i håndleddet
Seneskedehindebetændelse (anvendes både dag og nat)
Post-operativ behandling, efter at gipsen er fjernet
Tennis- og/eller golfalbue

Håndledsbeskytteren vaskes ved 30° håndvask og skal lufttørres inden brug.
Fås i tre størrelser: Small/Medium/Large 


StørrelseOmkrets rundt håndleddene (cm)
Small13-18 cm
Medium18-23 cm
Large23-28 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål: Jeg søger en støtte til mit håndled, som også giver støtte på håndryggen, så jeg ikke kan bøje hånden bagover. Findes der sådanne produkter? 
Svar: Ja, absolut. Manulite er en håndledsbeskytter med formbare skinner, som kan tilpasses på håndryggen, så man får den bedste mulige støtte og kontrol. 
 

Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

2

Aflastning

4

Varme

2

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret