Tommelfinger skinne CMC
Tommelfinger skinne CMC Skinne til tommelfinger tommelfingerstotte Push tommelbandage

Tommelfinger skinne CMC

  •  429 kr. 

Tommelfinger skinne CMC er en ekstra stabil støtte til tommelfingeren ved problemer og smerte forårsaget af tommelfingerslidgigt i CMC 1 leddet.

Læs mere

  • Unik konstruktion til daglig anvendelse
  • Forbedret tommelfingergreb ved tommelfingerslidgigt
  • Ekstremt smidig og kompakt tommelfingerskinne
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Tommelfinger skinnen CMC er en helt unik støtte til tommelfingeren ved problemer med tommelfingerslidgigt, smerte og nedsat gribeevne. Tommelfinger skinne CMC giver en så optimal håndfunktion som muligt på trods af problemer med tommelfingerslidgigt og er fremstillet til at maksimere støtten til tommelfingeren og samtidig minimere støttens påvirkning på hånd, håndled og fingre.  CMC's unikke konstruktion giver en markant forbedret grundstabilitet i tommelfingeren og bidrager ofte til direkte smertelindring af tommelbasen. 

Ved problemer med tommelfingerslidgigt påvirkes tommelfingerens bevægelighed ofte med en direkte nedsat håndfunktion til følge. Tommelfingerskinnen CMC stabiliserer tommelbasen og positionerer endda tommelfingeren i en funktionel position for optimal håndfunktion. 

Tommelfinger skinnen støtter ikke bare tommelbasen men hjælper også til at danne en så kaldt tommelfingerbue i hånden, tommelfingerbuen dannes takket være tommelfingerskinnens unikke og effektive konstruktion. Med tommelfingerskinnen påsat over tommelfingeren, stabiliseres tommelfingerbuen og bidrager til at forbedre håndens og tommelens gribeevne. Tommelfinger skinnen CMC hjælper den ramte med tommelfingerslidgigt til at fungere bedre til dagligt. 

Tommelfinger skinnen CMC er fremstillet med et anatomisk formet støttehylster rundt om tommelbasen for på bedst mulig måde at stabilisere og aflaste tommelfingeren. Støttehylsteret er fremstillet af tynd men stabil plastik med en forstærket aluminiumkerne placeret lokalt rundt om det ramte led ved problemer med tommelfingerslidgigt. Aluminiumkernen bidrager til ekstra effektiv stabilitet og aflastning af tommelbasen til daglig stabilitet. Tommelfingerskinnens unikke konstruktion og materialevalg gør, at produktet får en enorm slidstyrke som holder i meget lang tid, selv ved anstrengende arbejde med hænderne. 

Ved tommelfingerslidgigt oplever mange nedsat bevægelighed, styrke og forringet gribeevne, hvilket påvirker håndens og tommelfingerens normale funktion. Med tommelfingerskinnen CMC's unikke funktion positioneres hånden i en optimal position for et funktionelt greb på trods af problemerne med tommelfingerslidgigt. 
Tommelfingerslidgigt er et permanent problem som ofte kræver støtte og stabilitet over længere perioder eller visse tidspunkter på arbejdet eller i fritiden. Tommelfingerskinnen CMC er en ekstrem smidig støtte og opleves ofte som en naturlig del af hånden uden risiko for forstyrrelser i hånden eller fingrenes normale greb. Tommelfingerskinnen påvirkes ikke af vand og kan anvendes i arbedsmiljøer med vand uden restriktioner. 

Tommelfinger skinnen spændes ved hjælp af to bløde velcrobånd over håndryggen. Graden af støtte kan enkelt justeres efter ønsket behov. Specielt udviklet til at kunne anvendes hele dagen uden forstyrrelser. Tommelfingerskinnen CMC er et ekstremt smidigt produkt.
Tommelfingerskinnen er ekstremt let at rengøre, enten tørres skinnen af med hjælp fra et mildt rengøringsmiddel og en klud, eller også kan man vaske tommelfingerskinnen i 40° håndvask eller skåneprogram i vaskemaskinen. 


StørrelseMål rundt om knoerne
Stl 116 - 19,5 cm
Stl 219,5 - 22,5 cm
Stl 322,5 - 26 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Jeg leder efter en ekstra stabil men samtidig så smidig tommelfingerskinne som muligt. Kan CMC være noget for mig? 
Svar. Ja, CMC er den mest smidige tommelfingerskinne, der findes. Produktet er ekstremt kropsnært og dets anatomiske pasform giver støtte uden at mærkes til arbejdsrelaterede såvel som daglige situationer.

Spørgsmål. Jeg har brug for en skinne som kan tåle vand?
Svar. CMC er fremstillet af plast og påvirkes overhovedet ikke af vand. Efter brug i vand skal man bare tørre skinnen af, så er den tør og komfortabel igen.  

Spørgsmål. Hvordan ved jeg hvilken størrelse, jeg skal vælge på min tommelfingerskinne?
Svar. Mål omkredsmålet rundt om knoerne og kig i størrelsestabellen, så finder du den rette størrelse til dig.

Egenskaber

Stabilitet

5

Kompression

1

Aflastning

5

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret