Meniskskade | Rehaboteket

Meniskskade

Knæbandage meniskskade
Knæbandage Menisk er specielt udviklet for meniskskade i knæleddet. Unik kompression og stabilitet ved meniskskade.
799 kr.
Knæbandage menisk med skinner Knæbandage menisk med skinner
Knæbandage Stabil Menisk med skinner til stabilisering af meniskskader. 3D-tex materialet giver effektiv kompression over knæleddet.
1 399 kr.
Knæortose med skinner
Knæortose med skinner for stabilitet og kompression ved slidgigt i knæet, de to stabiliserende skinner gir extra stabilitet
1 499 kr.
Knæbind Knæbind

Knæbind Genulastic Sport giver fuld bevægelsesfrihed til knæleddet takket være det unikke materiale og dets tynde konstruktion.

569 kr.
Knæskinne artroseknæskinne til meniskskadeknæskinne

Knæskinnen Genufit Artro er en ekstra stabil og samtidig ekstra smidig aflastende knæskinne til daglig brug ved menisk og slidgigtsproblemer. 

2 299 kr.
knaebind_crossfitknaebind_lobningknaebind_traeningknaebind

Knæbind Active Plus er et ekstra tyndt og smidigt knæbind med unikke tilpasningsmuligheder for ekstra støtte og kontrol ved smerte og problemer i knæleddet. 

979 kr.
knæbind til slidgigtknaebind_slidgigt

Ekstremt smidigt knæbind med en helt unik funktion til ekstra støtte og aflastning af et smertende knæled ved slidgigtsproblemer i leddene. 

1 799 kr.
Knæbindknæbind

Knæbind GenuFit LIGHT er en let aflastende knæbeskytter med dobbelte fleksible skinner og ekstra stabiliserende bånd. GenuFit giver ekstra støtte til et ustabilt knæled. 

1 399 kr.
Kølesystem NovaCool KnæledKølesystem Knæ

Kuldebehandling og kompression er en bevist måde at mindske smerte og hævelse i et led. NovaCool kombinerer begge egenskaber uanset hvor, du befinder dig. 

899 kr.

GenuDyn CI er en innovativ knæskinne, der giver en optimal bevægelseskontrol, stabilitet og tilpasningsevne ved korsbånd- og ledbåndsskader i knæleddet

 

5 999 kr.

Knæstøtte med stabile metalskinner, der giver en ekstra sidestabilitet ved indre og ydre ledbåndsskader

1 099 kr.

Knæbind til let aflastning og støtte omkring et smertefuldt knæled lavet af åndbart AirX-materiale for overlegen komfort og funktion.

699 kr.

Knæbeskyttelsen Pflexx er et helt unikt koncept til aktiv muskelopbygning af knæ- og lårmusklerne under træning, efter skader, rehabilitering eller ved slidgigt i knæleddet

1 799 kr.