Håndledsbandage med dynamisk skinne – Stabilitet og aflastning

329 kr

Anatomisk designet håndledsbandage
Stabilisering og aflastning af det smertende håndled
Dynamisk plastskinne
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Håndledsbandage med dynamisk skinne er en anatomisk designet håndledsbandage til god stabilisering og aflastning af et smertende håndled.

Håndledsbandagen har en tilpasset dynamisk plastskinne, som giver god stabilisering og aflastning af det smertende håndled. Den dynamiske skinne stabiliserer, mens den samtidig tillader bevægelse i håndleddet, så der muliggøres et normalt brug af hånden, og uden at medføre en total immobilisering af håndleddet.

Håndledsbandagen er fremstillet af et kompressionsgivende, stabiliserende materiale, WebTex, som effektivt stabiliserer håndleddet samtidig med, at det tillader huden at ånde. Håndledsbandagens forformede plastikbånd passer til alle håndled og bidrager til at håndleddet stabiliseres.
Håndledsbandagen har fire velcrobånd placeret på bagsiden af ​​hånden, som sikrer nem brug af håndledsbandagen. Båndene kan let tilpasses og justeres for at øge eller mindske
stabilisering af håndleddet.
Håndledsbandagen er lavet til både højre og venstre hånd for optimal pasform og komfort for brugeren.

 

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning