Håndledsbeskytter LACE UP - med ekstrem enkel tilpasning
håndledsbeskytter håndledsbeskytter håndled

Håndledsbeskytter LACEUP med snøre

  •  549 kr. 

Håndledsbeskytter LACEUP med ekstrem enkel montering ved hjælp af to snøresystemer

Læs mere

  • Ekstrem enkel montering
  • Unik konstruktion uden velcro
  • Ekstra stabiliserende skinne for ekstra støtte og aflastning.
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Håndledsbeskytter LACE UP - med ekstrem enkel tilpasning. Håndledsbeskytteren LACE UP er en helt unik anatomisk håndledsbeskytter specielt udviklet for hurtig, enkel og effektiv tilpasning af håndledsbeskytteren. Håndledsbeskytteren giver en ekstrem enkel på- og aftagning, hvilket sikrer en enkel og jævn trykfordeling på hele håndleddet ved tilpasning af håndledsbeskytteren. Håndledsbeskytteren LACE UP har en unik snørekonstruktion, som gør tilpasningen ekstrem enkel, selv for personer med nedsat grebsfunktion.

Et enkelt greb består af op til 5 stk. bløde snører, som sikrer jævn trykfordeling og fiksering af produktet i en og samme omgang.
Bæltespændets grebs-venlige afslutning gør, at selv personer med kraftigt nedsat grebsfunktion kan anvende håndledsstøtten og selv tilpasse og montere håndledsstøtten i hverdagssituationer.

Håndledsbeskytteren har en anatomisk for-formet plastskinne placeret på håndleddets inderside for at sikre effektiv aflastning og stabilitet af et smertefuldt håndled. Skinnen er udført i termoplast for effektiv stabilisering og smertelindring af håndleddet.
Optimal at anvende i hverdagssituationer og egner sig ekstra godt til dig med nedsat håndfunktion samt problemer med håndens grebsfunktion (optimal for f.eks. reumatiker).

Håndledsbeskytteren er udført i et ekstremt blødt og luftigt materiale Soft-Tex som effektivt transporterer fugt væk fra huden.Soft-TEX har en unik inderside for huden, udført i en ekstrem blød fleece, som sikrer bedst mulig komfort ved anvendelse.


StørrelseOmkreds mål omkring håndleddet cm
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm
XX-Large21 - 23 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

3

Kompression

4

Aflastning

4

Varme

2

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret