Tommelbandage | Rehaboteket

Tommelbandage

Et af de mest sårbare led på kroppen, med øget risiko for artrose eller slitage, er tommelbasen eller tommelens grundled CMC. Tommelen har en central opgave i hånden hvilket betyder, at vi bruger tommelen til praktisk talt alt, som involverer hånden. Den hyppige brug af tommelen øger risikoen for at udvikle smerter og problemer i tommelleddet. Ensidige arbejdsbevægelser på arbejdet eller i fritiden øger risikoen for at udvikle problemer i tommelen. For at give tommelen en mulighed for at hvil, bruges ofte tommelbandager. En tommelbandage er en praktisk støtte som er specielt designet til at støtte tommelens grundled ved problemer. Vi hos Rehaboteket har et komplet udvalg af tommelbandager til alle anledninger hvad end du arbejder på et kontor, med vand eller med finmotoriske bevægelser – vi har altid en passende tommelbandage til dig.

Tommelbandage
Tommelbandage til effektiv stabilisering og aflastning ved slidgigt i tommelfingeren
 169 kr. 
Tommelstøtte med skinne

Ekstra stabil tommelstøtte med en fleksibel fjeder-skinne til aflastning og støtte af en smertende tommel

 179 kr. 
Tommelfinger skinne CMC Skinne til tommelfingertommelfingerstottePush tommelbandage

Tommelfinger skinne CMC er en ekstra stabil støtte til tommelfingeren ved problemer og smerte forårsaget af tommelfingerslidgigt i CMC 1 leddet.

 399 kr. 
Tommel og håndledsstøtte

Effektiv kombinationsstøtte til behandling af en smertende tommel samt ved behov for ekstra støtte rundt om håndleddet

 199 kr. 
Tommelstøttetommelstotte_med_skinnetommelstotte_tommelskinne

Rizogrip er en helt ny type tommelstøtte for effektiv aflastning og støtte til en smertefuld tommelfinger. Tommelstøttens formbare V-skinne giver ekstra effektiv støtte og aflastning.

 369 kr. 
Tommelbandagetommelbindtommelbind_ledbandsskadetommelbind_med_skinne

Ekstra stabil tommelbandage med formbar metalskinne, der giver optimal tilpasning af støtte og form.

 399 kr. 
Håndledsbind

Ekstremt fleksibel håndledsstøtte med høj grad af kompression til et smertefuldt håndled

 299 kr. 
tommelfingerstottetommelfingerstotteTommelfingerbandage

Ekstra stabil tommelfingerstøtte til effektiv stabilisering af en forstuvet eller ustabil tommelfinger med ledbåndsskade fx skiløber tommelfinger. Tommelfingerstøtten kan let tilpasses for mere effektiv stabilitet.

 449 kr. 
Stabil tommelbandage
Stabil tommelbandage lang model for stabilitet og aflastning af tommelfingeren ved slidgigt
 289 kr. 
Tommel og håndledsbandage
Unikt Tommel- og håndledsbandage til optimal kombinationsaflastning for hånd og tommelfinger.
 399 kr. 
handledsortoseHåndleds og tommelortosehandleds_tommelstotte

Håndleds- og tommelortose BOA®  med stabiliserende tommeldel er en ekstra stabil håndledsstøtte med ekstrem simpel anvendelse. 

 899 kr. 
artrosehandskeslidgigt_i_fingrene_behandlingslidgigt_i_fingrene

Unik artrosehandske til stivhed og hævelser i hånd og fingre i forbindelse med artrose (slidgigt).

 219 kr. 

IMAK er en unik håndledsbandage til reumatiske lidelser i håndled og tommeltot. Det unikke materiale giver en let støtte og lokal varme ved smerter og problemer i hånd og håndled.

 269 kr. 
artrosehandske_sortartrosehandske

Atrosehandske i sort model produceret i et blødt og kompressionsgivende bomuldsmateriale med spandex for optimal funktion

 219 kr. 
stottebandage_fingerfingerstotte

Fingerskinne til behandling af smertende, ustabil finger. Fingerstøtten / fingerskinnen kombinerer støtte og kompression for optimal funktion og mindsket hævelse.

 435 kr. 

Mere om tommelbind

En tommelbind er designet til at aflaste tommelleddene på bedst mulig måde og samtidig forstyrre håndens og tommelens naturlige gribemønster så lidt som muligt. Mange problemer som opstår i tommelen, er forårsaget af overbelastning eller slitage i tommelenes base, CMC1-leddet. Slitageskader, også kaldt artrose, påvirker det glatte brusk på tommelen. Dette gør tommelen stivere, mindre mobil og giver hyppige smerter ved bevægelse og hævelse. En opslidt tommel er normalt meget problematisk eftersom håndens naturlige gribefunktion påvirkes, og smerten kan mærkes i enhver situation hvor hånden bruges. Problemerne påvirker ens hverdag meget på grund af tommelens centrale rolle i håndens funktion. Mange som lider af tommelproblemer, har også vanskeligheder med at gribe om genstande på grund af tommelens nedsatte funktion.

Hvordan fungerer en tommelbind?

En tommelbind er designet til at støtte og stabilisere tommelen med den hensigt at forbedre tommel- og fingerfunktionen i hverdagen og aflaste grundleddet for reduceret smerte og hævelse. Aflastning indebærer at tommelbandagen støtter leddene i tommelen ved hjælp af aflastende skinner som er syet ind i tommelbandagen. Skinnerne fæstes ved brug af elastiske materialer som kan justeres ved hjælp af forskellige justerbare konstruktioner. Dette for at opnå mere eller mindre støtte for leddene efter behov. Tommelbandager er normalt lavet af elastisk, kompressionsgivende materiale som takket være sin anatomiske pasform, bedst følger tommelens konturer. I en tommelbandage sidder der en tynd, fleksibel, men stabiliserende skinne over grundleddet. Skinnen i kombination med materialet giver ofte rigtig effektiv støtte og bidrager til umiddelbar aflastning af problemområdet. En tommebandage fæstes omkring tommelen med en velcrolås som er nem at åbne og lukke. Stroppen kan justeres så den støtter tommelen på bedst mulig måde. Ved kombinerede problemer med smerter i tommelen og håndleddet findes der også længere modeller af tommelstøtter. De længere modeller sørger også for støtte omkring håndleddet og giver kombinationsaflastning for tommelen og håndleddet i én og samme tommelbandage.

Forskellige tommelbind

Der findes flere forskellige modeller af støtte til tommelen som alle er lige funktionelle. De er designet til forskellige formål, og Rehabotekets sortiment er delt ind i følgende:
Korte tommebind - hovedfokus på aflastning og støtte af tommelleddene uden direkte påvirkning over håndleddet.
Lange tommelbind - kombinerer aflastning og støtte til tommelen i kombination med lettere støtte til håndleddet.
CMC-tommelbandage - vandafvisende støtte med stive skinner for specifik aflastning af tommelens grundled ved problemer med for eksempel tommelbaseartrose og slitage på tommelen.
Ligamentsortoser -  mere stabil tommelbandage med skinner og stropsystem for at støtte tommelen ved ledbåndskader, for eksempel skiløbertommel eller ledbåndskader i tommelen.
Håndledsortoser med tommelbandage - er en mere stabil tommelbandage kombineret med mere effektiv håndledsaflastning for en mere stabil kombination af håndled og tommel.
Uanset tommelbindmodel bidrager alle produkterne til en mere aktiv livsstil med mere støtte i et praktisk design. Med et komplet sortiment af bind til en smertefuld tommel vil du altid kunne finde en funktionel løsning hos os på Rehaboteket. 

Rehaboteket – Vi hjælper dig med at finde det rigtige produkt!

Hos Rehaboteket er vi klar over at det kan være svært at finde det rigtige produkt til din specifikke skade, og derfor har vi lavet flere forskellige måder til at kunne hjælpe dig på. Rehaboteket tilbyder altid produktrådgivning, og vi har altid en bemandet kundeservice via telefon for at kunne hjælpe dig bedst muligt med spørgsmål eller bekymringer angående produkt eller produktvalg. Vores sortiment er nøje udvalgt og inkluderer i dag Nordens mest komplette sortiment af produkter til hele kroppen. Vi har altid flere alternative tommelbind som giver dig flere alternativer til dine problemer. Fordi vi kun arbejder med e-handel, er hurtig levering en ekstremt vigtig del af vores virksomhed. Alle bestillinger som kommer ind før kl.16, bliver altid sendt samme dag. Vores indsats for hurtig levering er kun for vores kunders skyld så du ikke skal vente længe på dine varer. At få varen hurtigt leveret hjem giver dig mulighed for at vurdere produktet i fred og ro i et hjemligt miljø uden stress.
Det vigtigste for dig som kunde er muligheden for at prøve produktet før du bestemmer dig. Vi tilbyder altid 45 dages åbent køb så du har tid til at vurdere produktet. Det eneste krav til retur er at produktet er i samme stand, som da du modtog det, så prøv det gerne, men vær forsigtig med produktet så det kan returneres eller byttes, hvis du ønsker det. Vil du have hjælp med at finde den rette tommelbind til dig og dine problemer?
Tøv ikke med at ringe til Rehabotekets bemandede kundeservice på 8988 8098 på hverdage mellem 9-16. På øvrige tidspunkter svarer vi på e-mail som du sender til kundservice@rehaboteket.dk