Tommelbandage | Rehaboteket

Tommelbandage

Et af de mest sårbare led på kroppen, med øget risiko for artrose eller slitage, er tommelbasen eller tommelens grundled CMC. Tommelen har en central opgave i hånden hvilket betyder, at vi bruger tommelen til praktisk talt alt, som involverer hånden. Den hyppige brug af tommelen øger risikoen for at udvikle smerter og problemer i tommelleddet. Ensidige arbejdsbevægelser på arbejdet eller i fritiden øger risikoen for at udvikle problemer i tommelen. For at give tommelen en mulighed for at hvil, bruges ofte tommelbandager. En tommelbandage er en praktisk støtte som er specielt designet til at støtte tommelens grundled ved problemer. Vi hos Rehaboteket har et komplet udvalg af tommelbandager til alle anledninger hvad end du arbejder på et kontor, med vand eller med finmotoriske bevægelser – vi har altid en passende tommelbandage til dig.

Håndledsbind

Ekstremt fleksibel håndledsstøtte med høj grad af kompression til et smertefuldt håndled

299 kr. 349
Tommelfinger skinne CMC Skinne til tommelfingertommelfingerstottePush tommelbandage

Tommelfinger skinne CMC er en ekstra stabil støtte til tommelfingeren ved problemer og smerte forårsaget af tommelfingerslidgigt i CMC 1 leddet.

529 kr.
Tommelstøtte

Rizogrip er en helt ny type tommelstøtte for effektiv aflastning og støtte til en smertefuld tommelfinger. Tommelstøttens formbare V-skinne giver ekstra effektiv støtte og aflastning.

499 kr.
Tommelbandage
Tommelbandage til effektiv stabilisering og aflastning ved slidgigt i tommelfingeren
239 kr.
tommelfingerstottetommelfingerstotteTommelfingerbandage

Ekstra stabil tommelfingerstøtte til effektiv stabilisering af en forstuvet eller ustabil tommelfinger med ledbåndsskade fx skiløber tommelfinger. Tommelfingerstøtten kan let tilpasses for mere effektiv stabilitet.

449 kr.
Tommelstøtte med skinne

Ekstra stabil tommelstøtte med en fleksibel fjeder-skinne til aflastning og støtte af en smertende tommel

279 kr.
Stabil tommelbandage
Stabil tommelbandage lang model for stabilitet og aflastning af tommelfingeren ved slidgigt
289 kr.
Tommel og håndledsbandage
Unikt Tommel- og håndledsbandage til optimal kombinationsaflastning Effektiv aflastning for hånd og tommelfinger.
449 kr.
Tommel og håndledsstøtte

Effektiv kombinationsstøtte til behandling af en smertende tommel samt ved behov for ekstra støtte rundt om håndleddet

299 kr.
handledsortoseHåndleds og tommelortose

Håndleds- og tommelortose BOA®  med stabiliserende tommeldel er en ekstra stabil håndledsstøtte med ekstrem simpel anvendelse. 

1 199 kr.
Artrosehandskeslidgigt_i_fingrene_behandlingslidgigt_i_fingrene

Unik artrosehandske til smerter, stivhed og hævelser i hånd og fingre i forbindelse med artrose (slidgigt).

329 kr.
handske_slidgigthandske_gigtslidgigthandske

IMAK er en unik handske til smertelindring, der samtidig giver dig en større bevægelsesfrihed ved ledsmerter i fingre og hånd ved slidgigt i fingrene og hånd

299 kr.

IMAK er en unik håndledsbandage til reumatiske lidelser i håndled og tommeltot. Det unikke materiale giver en let støtte og lokal varme ved smerter og problemer i hånd og håndled.

299 kr.

Atrosehandske i sort model produceret i et blødt og kompressionsgivende bomuldsmateriale med spandex for optimal funktion

329 kr.
stottebandage_fingerfingerstotte

Fingerskinne til behandling af smertende, ustabil finger. Fingerstøtten / fingerskinnen kombinerer støtte og kompression for optimal funktion og mindsket hævelse.

435 kr.