Ortopædisk fodindlæg Hallux T | Rehaboteket
Ortopædisk fodindlæg gigt

Ortopædisk fodindlæg Hallux T

  • 1 399 kr.

Hallux Total er et ortopædisk indlæg fremstillet af kulfiber til ekstra støtte ved problemer med artrose i storetåen. Hallux Total letter helingen ved stift storetåled.

Læs mere

  • Støddæmpende kulfibersål ved gigt i storetåledet
  • Ekstremt tynd for alle sko
  • Ekstra støtte, også i mellemfod og fremfod
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Ortopædiske fodindlæg Hallux Total er højfunktionelle, ortopædiske fodindlæg specielt konstrueret til at stabilisere og støtte ved normal belastning og gang ved problemer med gigt i storetåledet. Indlægget er fremstillet af et stærkt, men ekstremt tyndt lag kulfiber til at give ekstra støtte hele vejen rundt på hælen, i mellemfoden og over fremfoden i samme indlæg.

Det ortopædiske fodindlæg er specielt konstrueret for at støtte et normalt gangmønster ved problemer med gigt i storetåen, et problem, som ofte indebærer konstant stivhed i storetåen med begrænset bevægelsesmønster. Ved stivhed i storetåen vanskeliggøres det at afvikle sit skridt normalt. Indlæggets stive underside af kulfiber letter afviklingsfasen af skridtet. Kulfiberen fungerer også som en fleksibel fjeder som hjælper til i fremskydningsfasen af skridtet og støtter afviklingen.
 

Hallux Total er beklædt med et luftigt kunstskind for at give en blød og komfortabel følelse. Mellemlaget i indlægget er lavet af støddæmpende poron. Kombinationen af kulfiberens hårde og stive egenskaber med poronets støddæmpninger gør Hallux Total til et unikt ortopædisk indlæg i alle situationer. Indlægget giver også en god støtte af mellemfoden og svangen og er udstyret med integrerede pelotter som hjælper til at løfte og aflaste forfoden.

Kombinationen af pelotter foran og den kulfiberforstærkede forfod gør Hallux Total til et ekstremt ortopædisk indlæg for problemer med gigt i storetåen og forfoden. Hallux Total er et ekstremt smidigt ortopædisk indlæg, og med en tykkelse på 3,5 mm fungerer det i alle sko. Indlægget erstatter de almindelige indersåler i skoene og kan anvendes  alle sko uanset om det er en hverdagsmodel eller motionssko.


Skostørrelse
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46/47
Måleinstruktioner

Spørgsmål: Jeg har problemer med stivhed i min højre storetå på grund af gigt i tåen. Min læge har anbefalet såler som hjælper til med at afvikle skridtet. Fungerer Hallux Total til dette?
Svar: Ja, absolut. Halux Total er specielt udviklet for at lette en normal gang ved problemer med stivhed og gigt i storetåen.

Spørgsmål: Kan jeg anvende det ortopædiske fodindlæg Hallux i mine hverdagssko?
Svar: Ja, Hallux Total er kun 3,5 mm tykt og bruger ikke mere plads end skoens såler.

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK