Fingerstøtte - fingerskinne | Rehaboteket
stottebandage_finger fingerstotte

Fingerstøtte - fingerskinne

  •  435 kr. 

Fingerskinne til behandling af smertende, ustabil finger. Fingerstøtten / fingerskinnen kombinerer støtte og kompression for optimal funktion og mindsket hævelse.

Læs mere

  • Fingerskinne med dynamisk / statisk støtte
  • Modvirker effektivt hævelse
  • Fungerer på alle fingre
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Helt unik fingerskinne til behandling af en smertende, ustabil eller hævet finger efter en skade. Fingerskinnen er et unikt produkt til optimal støttebandage af en skadet finger. Fingerstøtten kombinerer både dynamisk støtte med let bevægelse i fingeren med en statisk støtte til optimal stabilitet af en skadet finger.

Fingerskinnen har to forskellige skinner som medfølger i leveringen af fingerskinnen. Den mere stabile aluminiumsskinne sikrer en ekstra effektiv støtte af fingeren med minimal bevægelse af leddet, og den tyndere stålskinne giver en effektiv dynamisk støtte af fingeren med bevægelse i leddet. En af de to fingerskinner placeres i en lomme på fingerskinnens inderside for en optimal funktionalitet. Fingerskinnen bliver et enormt fleksibelt produkt til støtte af fingeren uanset behov og problem.
Den mere stabile fingerskinne kan tilpasses efter ønsket position af fingeren og fungerer optimalt ved anvendelse og behandling af f.eks. hammerfinger (vedvarende bøjning af yderste fingerled) eller dropfinger. Fingerstøtten er lavet af et slidstærkt lycra-materiale for optimal fiksering af fingerstøtten over fingeren. Lycra-materialet muliggør sammen med fingerstøttens unikke båndsystem en optimal tilpasning af graden af kompression og støtte for fingeren. Alt efter hvor hårdt båndene strammes, øges eller mindskes graden af kompression over fingeren.
Løsn fingerskinnens båndsystem efter justeret kompressionsprofil over fingeren ved hjælp af fingerskinnens indre knapsystem for at forankre båndene og fingerskinnens kompressionsprofil ved anvendelse.

Fingerskinnen er et helt unikt produkt som kombinerer støtte med optimalt tilpasset kompression af en skadet finger for effektivt at stabilisere og mindske hævelse i fingeren. Fingerskinnen kan med fordel anvendes ved f.eks. ledbåndsskade i fingeren, forstuvninger eller dropfinger (hammerfinger). Fingerstøtten kan anvendes på samtlige fingre og findes i forskellige længder til optimal støtte og aflastning af en skadet finger.


StørrelseLængd (mm)
X-Small- 32 mm
Small32 - 51 mm
Medium52 - 64 mm
Large65 - 76 mm
X-Large77 - 89 mm
Måleinstruktioner

Spørgsmål: Jeg har en hævet langefinger efter en forstuvning som skete for flere uger siden. Kan fingerskinnen hjælpe med at mindske hævelsen i fingeren?
Svar: Ja, fingerskinnen er et helt unikt produkt som kombinerer støtte og kompression af fingerleddet. Hvis du kun behøver kompression, kan du anvende den tyndere skinne med dynamisk støtte. Har du behov for yderligere stabilitet og kompression, så anbefaler vi at anvende den tykkere skinne i aluminium for bedre støtte og stabilitet i kombination med kompression for effektivt at mindske hævelse i leddet.

Spørgsmål: Kan jeg anvende fingerstøtten på alle fingre?
Svar: Ja, fingerstøtten fungerer på alle fingre og findes i forskellige længder for at passe til både korte og lange fingre.

Spørgsmål: Hvordan justerer jeg kompressionen på min fingerstøtte?
Svar: Fingerstøtten har en letglidende nylontråd som du enkelt kan tilpasse efter behov og ønske. Hvis du trækker hårdt i snoren, øges kompressionen af fingeren.

Spørgsmål: Hvor hårdt skal jeg spænde båndet om mit fingerled?
Svar: Fingerstøtten skal sidde behageligt og behøves ikke spændes hårdt. Efter en tids anvendelse finder man de ønskede indstillinger i forhold til graden af kompression og støtte for fingeren. En del af fingerstøtten er åben for at tillade inspektion af fingeren under anvendelse af skinnen. Fingerskinnen skal ikke spændes så hårdt at fingeren misfarves eller føles koldere. Så er kompressionen for stor, og fingerskinnens kompressionsprofilskal mindskes. 

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret