Knæbind til slidgigt artrose | Rehaboteket

Knæbind til slidgigt artrose

Slidgigt eller artose i knæleddet betyder at glidefladen på knæleddet, brusken, langsomt ændres og nedbrydes. Slidgigt i knæleddet indebærer ofte kombineret belastnings- og hvilesmerter med hævelse i knæleddet. Siden slidgigt / artrose er et problem som du lever med dagligt, har vi ekstra høje krav til knæbind til slidgigt. En alt for klodset eller tungt knæbind bliver sjældent brugt, og beskyttelsen skal fungere godt i hverdagssituationer såvel som til træning og ved motion. Alle anbefalinger for effektiv rehabilitering ved artrose inkluderer fysisk træning, så støtten må også tilpasses for at give ekstra støtte under fysisk aktivitet og træning. Rehaboteket har et komplet udvalg af knæstøtter til et artroseramt knæ til alle situationer i hverdagen, under sport eller træning.

Knæbandage Artrose
Knæbandage artrose for stabilisering af knæleddet ved artrose CoTex materialet giver effektiv aflastning.
 499 kr. 
knæbind til slidgigtknaebind_slidgigt

Ekstremt smidigt knæbind med en helt unik funktion til ekstra støtte og aflastning af et smertende knæled ved slidgigtsproblemer i leddene. 

 1.499 kr. 
KnæbindKnæbind_slidgigtKnæbindKnæbind

Knæbind Pushcare basic giver ekstra støtte og aflastning af knæleddene, knæbindets unikke konstruktion muliggør optimal tilpasning og enkel applicering 

 699 kr. 
Knæbindknæbind

Knæbind GenuFit LIGHT er en let aflastende knæbeskytter med dobbelte fleksible skinner og ekstra stabiliserende bånd. GenuFit giver ekstra støtte til et ustabilt knæled. 

 1.399 kr. 
Knæbandage silikone pelotte
Knæbandage for behandling af knæledssmerte vid artrose og ustabilitet, knæbandagen stabiliserer og aflaster også knæskallen effektivt
 639 kr. 
knaebandage
Knæbandage NRX Basic er et anatomiskt designet knæbandage udviklet for at let stabilisere og varme
 319 kr. 
Kølesystem NovaCool KnæledKølesystem Knæ

Kølesystem og kompression NovaCool kombinerer begge egenskaber uanset hvor, du befinder dig. 

 899 kr. 
Pålægsortose med sideskinnerknæortose med sideskinner
Knæortose for stabilisering af f.eks. knæ med artroseproblem og fungerer for ældre personer med nedsatte bevægelsesmuligheder
 1.099 kr. 
Stabiliserende knæortoseKnæortose
Knæortose pålægsortose – unik løsning for ældre personer med knæ problemer konstrueret for en enkel anbringelse.
 1.299 kr. 
Knæortose med skinner
Knæortose med skinner for stabilitet og kompression ved slidgigt i knæet, de to stabiliserende skinner gir extra stabilitet
 1.199 kr. 
Knæbandage med hul
Anatomisk designet knæbandage udviklet for at let aflaste, stabilisere og varme et knæled
 369 kr. 
Knæbind Knæbind knaebind_sport

Knæbind Genulastic Sport giver fuld bevægelsesfrihed til knæleddet takket være det unikke materiale og dets tynde konstruktion.

 399 kr. 
Knæbind artroseKnæbind knæskalle

Knæstøtte med kombineret støtte for knæled og knæskal i samme produkt 

 799 kr. 
Knæstøtte med skinnerKnæstøtte med skinner

Knæstøtte med skinner for ekstra stabilitet og enkel montering specielt konstrueret for at øge stabiliteten i et ustabilt og smertefuldt knæled

 1.599 kr. 
Knæskinne artroseknæskinne til meniskskadeknæskinne

Knæskinnen Genufit Artro er en ekstra stabil og samtidig ekstra smidig aflastende knæskinne til daglig brug ved menisk og slidgigtsproblemer. 

 1.999 kr. 
knaebind

Knæstøtten SELF er en ultrafleksibel knæstøtte, der giver ekstra kompression og smertelindring til knæet ved betændelse, hævelse og generelle knæsmerter.

 339 kr. 
knaebindknaebind_knaebandage

Dynamics Plus er en avanceret knæbind som giver en ekstra støtte og stabilitet i kombination med forbedret kontrol og egner sig til mange forskellige situationer ved generelle og specifikke knæproblemer.

 899 kr. 

Mere om knæbind til slidgigt

Knæbind til artroseproblemer har altid den samme tiltænkte effekt når det gælder kompression, støtte, aflastning og stabilitet af det berørte knæled.
At vælge det rigtige knæbind er altid vigtigt, og målet er altid at finde en løsning som giver rigtig støtte til leddet i kombination med minimal indvirkning på bevægelsen i knæleddet. Atrosebindet bruges normalt ofte under et par bukser på arbejdspladsen såvel som ved træning og motion, og det er specielt designet til at aflaste, stabilisere og støtte knæleddet uden at bruge for meget plads under bukserne. For at et knæbind skal kunne aflaste og stabilisere knæleddet, stilles der høje krav til pasform, materiale og konstruktion. Bindet må ikke hindre mobilitet for brugeren hvilket kan føre til reduceret aktivitet. Det skal i stedet støtte knæleddet på bedst mulig måde og bidrage til yderligere fysisk aktivitet og træning.
Et almindeligt problem ved slidgigt er lokal hævelse i leddet. Hævelsen øger ikke bare smerterne i leddet, men bidrager også til at knæet bliver stivere og gør det sværere at belaste. For bedst mulig funktion for at reducere hævelsen lokalt i knæleddet skal knæbindet være designet til at modvirke hævelsen og støtte knæleddet under fysisk aktivitet.
Knæbindets størrelse og pasform er helt afgørende for dets kompressonsgivende egenskaber. Det er vigtigt at måle knæleddet i henhold til produktets måleinstruktioner og vælge en støtte som svarer til ens størrelse. Materialevalg er også afgørende for at sikre reduceret hævelse med knæbindets kompressoonsgivende materialeegenskaber som en medvirkende faktor. Kombinationen af anatomisk pasform, rigtig materialekomposition og optimal størrelse giver et produkt som effektivt modvirker hævelse for på bedst mulig måde at støtte mobiliteten i knæleddet. Ved omfattende artroseproblemer oplever mange ustabilitet og usikkerhed ved belastning.

Vælg det rigtige knæbind til dig og dine problemer med slidgigt!

For at dække et bredt behov for støtte og aflastning skal udvalget af knæbind inkludere både kompressionsgivende knæbind, men også stabiliserende og aflastende modeller. Jo mere behov for støtte og aflastning, jo mere stabile modeller har du brug for. En mere stabil knæstøtte har altid ydre stabiliserende komponenter som metalskinner indsyet på siden af bindet for at øge den såkaldte mediale og laterale stabilitet. Skinnerne som effektivt støtter knæleddet, har altid et bevægeligt ledcenter som tillader næsten normal bevægelse af leddet. For at skinnerne skal støtte leddet på bedst mulig måde har bindet altid individuelle båndsystemer over lår- og lægmuskel. Stropperne tillader brugeren at øge eller reducere støtten som gives af skinnerne. Hvis stropperne strammes mere, bliver skinnen presset kraftigere mod leddet, og resultatet bliver et mere stabilt knæbind. Hvis stropperne løsnes, sidder skinnerne løsere over leddet og giver dermed mindre støtte, men øger samtidig bevægelsesfriheden.
Fordelen ved fuldt justerbare stropper er et knæbind som har forskellige egenskaber afhængig af behovet for støtte. Det er baseret på hvor mange stropper er strammet. Ved behov for mere støtte ved for eksempel tungere belastninger eller ujævne underlag strammer man ganske enkelt stropperne hvilket resulterer i et mere stabilt knæbind. Skinnerne er altid placeret i godt polstrede lommer på indersiden og ydersiden af knæleddet og kan let fjernes fra knæbindet ved vask.
Uanset knæbindsmodel til artrose bidrager alle produkterne til en mere aktiv livsstil med mere støtte i et praktisk design.
Hos Rehaboteket tilbyder vi markedets bredeste udvalg af knæbind, og vi har altid flere forskellige funktionelle alternativer at tilbyde for optimale valgmuligheder i forhold til dine individuelle behov for støtte og kompression. Knæbindene er alle CE-mærkede ortopædtekniske produkter i MDD klasse I. CE-mærket er en sikkerhed for dig som kunde, og de sikrer optimal funktion og kvalitet.

Rehaboteket – Vi hjælper dig med at finde det rigtige produkt!

Hos Rehaboteket er vi klar over at det kan være svært at finde det rigtige produkt til din specifikke skade, og derfor har vi lavet flere forskellige måder til at kunne hjælpe dig på. Rehaboteket tilbyder altid produktrådgivning, og vi har altid en bemandet kundeservice via telefon 8988 8098 for at kunne hjælpe dig bedst muligt med spørgsmål eller bekymringer angående produkt eller produktvalg. Vores sortiment er nøje udvalgt og inkluderer i dag Nordens mest komplette sortiment af produkter til hele kroppen. Vi har altid flere alternative knæbind som giver dig flere alternativer til dine problemer. Fordi vi kun arbejder med e-handel, er hurtig levering en ekstremt vigtig del af vores virksomhed. Alle bestillinger som kommer ind før kl.16, bliver altid sendt samme dag. Vores indsats for hurtig levering er kun for vores kunders skyld så du ikke skal vente længe på dine varer. At få varen hurtigt leveret hjem giver dig mulighed for at vurdere produktet i fred og ro i et hjemligt miljø uden stress.
Det vigtigste for dig som kunde er muligheden for at prøve produktet før du bestemmer dig. Vi tilbyder altid 45 dages åbent køb så du har tid til at vurdere produktet. Det eneste krav til retur er at produktet er i samme stand, som da du modtog det, så prøv det gerne, men vær forsigtig med produktet så det kan returneres eller byttes, hvis du ønsker det. Vil du have hjælp med at finde den rette produkten til dig og dine problemer?  Tøv ikke med at ringe til Rehabotekets bemandede kundeservice på 89888098 på hverdage mellem 9-16.
På øvrige tidspunkter svarer vi på e-mail som du sender til kundservice@rehaboteket.dk