Albuebind | Rehaboteket

Albuebind

Smerter og problemer i albuen har ofte en årsagssammenhæng med håndleddet og håndledsbevægelser eller overbelastning i albueleddet. De mest almindlige albueproblemer er ofte lokal betændelse såsom tennisalbue eller golfalbue. Problemerne forårsages af en lokal betændelse i albuens senefæster på indersiden eller ydersiden af albuen, med ofte omfattende smerter og kraftløshed i hånden. Albuebind er tilgængelige i flere forskellige modeller og design med enten kompressionsgivende egenskaber for ekstra støtte eller aflastningsprodukter som bidrager til at reducere belastningen i de betændte senefæster i albueleddet. Rehaboteket har det mest komplette udvalg af albuebind på markedet, og du vil altid kunne finde flere forskellige beskyttelsesalternativer baseret på dine behov.
Bestiller du inden 16:00, så sender vi varen samme dag.

Albuestøtte Albuestøtte

Albuestøtte Ekstra støtte og kompression ved smertende albue. Luftigt stof. Ekstremt fleksibel konstruktion.

 199 kr. 
Tennisalbuebånd
Et lille og smidigt tennisalbuebånd, epicondylitspænde med et bredt applikationsområde.
 159 kr. 
tennisalbue bandagetennisalbue bandage
Tennisalbue bandage – EpiCon, multiaflastende bandage til tennisalbue. Tennisalbue bandagens unike konstruktion giver en helt unik effekt
 249 kr. 
tennisalbuestroptennisalbuestottetennisalbuebind

EpiC er en ekstra smidig og aflastende albuestrop, der effektivt aflaster betændelsestilstande i albuen såsom tennisalbue, golfalbue og musearm.

 299 kr. 
albuebindalbuebind

Albuebind af SRX til støtte, stabilitet, varme og støtte til smertende albuer

 249 kr. 
tennisalbuebindtennisalbue_bindalbuebind_tennisalbuebind_mod_tennisalbue

Tennisalbuebind Dynamics Epi er markedets mest avancerede støttebind, der giver kombineret vibrationsreducering og aflastning af tennisalbue og golfalbue

 699 kr. 
albuebind_self

Albuestøtten SELF er et nyt og ultra-fleksibelt produkt, der giver ekstra kompression og smertelindring til albueleddet ved smerter, betændelse og hævelse.

 319 kr. 
albuebeskytter_epifitalbuebeskytter_tennisalbuealbuebeskyttere_tennisalbue

Fleksibel og åndbar albuebeskytter til aflastning af tennis-, golf- og musealbue.

 399 kr. 
Tennisalbuebånd PRObånd tennisalbuetennisalbueband

Tennisalbuebind PRO er et ekstra stabilt albuespænde specielt udviklet til effektiv aflastning ved tennisalbue, golfalbue og musearm.

 389 kr. 
tennisalbue bindtennisalbue_bandagetennisalbue bind

Tennisalbue bind BOA effektiv, eksakt og målrettet aflastning ved epicondylit, tennis- eller golfarm

 499 kr. 
Tennisalbuebind

Tennisalbuebind til aflastning af tennisalbue, golfalbue og musealbue i samme tennisalbuebind.
Effektiv varme, kompression og aflastning i den samme beskyttelse.

 299 kr. 
Albuebind tennisalbueAlbuebind tennisalbue

Albuebind CRX tennisalbue til effektiv aflastning og kompression ved tennisalbue.
Ekstra aflastende silikone pelotter giver effektiv smertelindring.

 399 kr. 
albuestotteimak_albuestotteimak_albuestotte_albue

Let, smidig og varmende albuestøtte til reumatiske lidelser, hævelser og smerter i albuen. Det unikke materiale støtter og varmer effektivt ved smerter og stivhed.

 299 kr. 
albuebandage

Ulnaris albuebandage kan anvendes om dagen såvel som om natten og modvirker bøjning af albuen.

 899 kr. 
Albuestøtte Albuestøtte overstrækningalbuebind_overstraekning

Albuestøtte Pushmed giver en effektiv støtte til en overstrukket albue. Albuestøttens unikke justerbare konstruktion giver en optimal individuel tilpasning på den enkleste måde. 

 1.699 kr. 
Kølesystem NovaCool Albue

NovaCool er et unikt kompressionssystem med køle til albuen.

 699 kr. 

Læs mere om albuebindet

Smerter og problemer i albuen er oftest forårsaget af overbelastningsskader med lokal betændelse i albuens indre eller ydre senefæster. Overbelastningen kommer ofte fra en statisk, monoton arbejdsbævegelse med hånden og fingrene i samme stilling over en længre periode eller tungere, gentagne arbejdsbevægelser. Albuebindet er designet til at støtte albueleddet lokalt, og det har en anatomisk konstruktion for øget lokal kompression. Kompressionen i albuebindet støtter leddet lokalt og øger generelt cirkulationen i albueleddet som ofte opleves som en direkte smertelindring.
Mange albuebind har også aflastningsegenskaber i form af spænder og pelotter. Betændelse i albuen har ofte en årsagssammenhæng med hånden og fingrenes bøje- og strækmuskulatur. Aflastningskomponenter i albuebindet, pelotter, har som funktion at reducere belastningen som i udgangspunktet kommer fra hånden og fingrene op i den lokale betændelse. Albueleddet er også et skadeudsat led i idræt og træning, specielt ved faldskader eller sport med høj aktivitet i armene såsom tennis, volleyball og håndbold. Ved omfattende ledproblemer i albueleddet i idræt og træning er problemerne ofte forårsaget af hyperekstension som ofte bliver refereret til som overstræk i leddet. Ved problemer med overstrukne albueled findes der albuebind som effektivt stabiliserer leddet og modvirker risikoen for, at albueleddet bliver strukket udover det normale bevægelsesområde.

Komplet udvalg af albuebind

I vores stræben efter at tilbyde dig det mest komplette sortimentet af albuebind og albuestøtter til smerter og problemer i albueleddet prøver vi altid at udvide udvalget med de mest funktionelle produkter på markedet. I vores udvalg af albuebind har vi flere forskellige modeller for aflastning, lokal kompression og lokal varmebehandling til et smertefuldt albueled. Sortimentet har følgende hovedfunktioner:
Aflastende albuebind - giver effektiv lindring af f.eks. betændte senefæster ved tennisarm, golfarm og mussealbue.
Stabiliserende albuebind - støtter albueleddet og bidrager til ekstra støtte.
Beskyttende albuebind - er en beskyttelse med forskellige typer af støtdæmpende og beskyttende pelotter.
Kompressionsgivende albuebind - er produkter med høj kompression for effektivt at aflaste og modvirke hævelse.
Albuebind til overstrukne albuer - er albuebind som effektivt stabiliserer albueleddet og modvirker overdreven stræk af leddet ved overstrukne led
Alle vores produkter er nøje udvalgt med funktion som den vigtigste egenskab. Optimal funktion i produktet sørger for de bedste resultater til dig som kunde. Produkterne fungerer lige så godt til daglig brug som til træning og motion.
Alle vores albuebind er ortopædtekniske hjælpemidler, ortoser og er CE-mærket i henhold til MDD klasse I for at sikre rigtig funktion og kvalitet på produkterne.

Rehaboteket – Vi hjælper dig med at finde det rigtige produkt!

Hos Rehaboteket er vi klar over at det kan være svært at finde det rigtige produkt til din specifikke skade, og derfor har vi lavet flere forskellige måder til at kunne hjælpe dig på. Rehaboteket tilbyder altid produktrådgivning, og vi har altid en bemandet kundeservice via telefon for at kunne hjælpe dig bedst muligt med spørgsmål eller bekymringer angående produkt eller produktvalg. Vores sortiment er nøje udvalgt og inkluderer i dag Nordens mest komplette sortiment af produkter til hele kroppen. Vi har altid flere alternative albuebind som giver dig flere alternativer til dine problemer. Fordi vi kun arbejder med e-handel, er hurtig levering en ekstremt vigtig del af vores virksomhed. Alle bestillinger som kommer ind før kl.16, bliver altid sendt samme dag. Vores indsats for hurtig levering er kun for vores kunders skyld så du ikke skal vente længe på dine varer. At få varen hurtigt leveret hjem giver dig mulighed for at vurdere produktet i fred og ro i et hjemligt miljø uden stress.
Det vigtigste for dig som kunde er muligheden for at prøve produktet før du bestemmer dig. Vi tilbyder altid 45 dages åbent køb så du har tid til at vurdere produktet. Det eneste krav til retur er at produktet er i samme stand, som da du modtog det, så prøv det gerne, men vær forsigtig med produktet så det kan returneres eller byttes, hvis du ønsker det. Vil du have hjælp med at finde den rette albuebind til dig og dine problemer?
Tøv ikke med at ringe til Rehabotekets bemandede kundeservice på 8988 8098 på hverdage mellem 9-16. På øvrige tidspunkter svarer vi på e-mail som du sender til kundservice@rehaboteket.dk