Beskyttelse til golf

Beskyttelse til golf

Til golfspillerens høje krav

Golfspillerens ensidige gentagne bevægelser af håndleddet, armen og skulderen under træning og konkurrence skaber ofte overbelastninger i skulderleddet, albuen og håndleddet ligesom tennisspillerens problem.

Skader i golfsporten er ofte lokaliseret til knæ, ryg, albuer og håndled i form af overbelastningsskader og inflammatoriske tilstande. I perioder med intensivt golfspil kan der opstå en overbelastningsskade i knæleddet, som resulterer i en betændelsestilstand. Golfspillere går ofte i flere timer på ujævnt underlag, hvilket påvirker knæet og hoften. Ryg-, albue- og håndledsskader opstår ofte som følge af det ensidige golfsving. Under en træningssession kan golfspilleren udføre svinget hundredvis af gange med det tunge køllehoved placeret langt væk fra kroppen, hvilket påvirker håndled og albuer. Golfsvinget indebærer også en relativt kraftig rotation af ryggen og kan let resultere i en overbelastning af ryg og skuldre. Skaderne kan let opstå i perioder, hvor træningsmængden øges, f.eks. i forbindelse med træning før sæsonen Yderligere årsager til skader kan være dårlig kropsholdning under aktiviteten, nedsat bevægelighed og forkert teknik.

Relaterede produkter

Topseller
Ankelstøtte MalleoLITE
Ankelstøtte MalleoLITE

MalleoLITE er en fleksibel ankelstøtte, der kombinerer kompression og justerbar støtte for øget stabilitet og minimal hævelse

299 kr

Lændebælte SRX Stabil
Lændebælte SRX Stabil
Lændebælte SRX Stabil stabiliserer ryggen omkring lænden. f.eks. ved lumbago

699 kr

Topseller
Håndledsstøtte Dual
Håndledsstøtte Dual

Håndledsstøtte for ekstra støtte af håndleddet og et normalt og optimalt greb til tennis,arbejde ved computeren, håndværkeren. 

479 kr

Topseller
Talufit-hælcup
Talufit-hælcup

Vores mest stødabsorberende og stabiliserende hælcup til generelle hælsmerter, Severs-skader (apofysitis), plantar fasciitis (hælspore) og forstuvet hælpude. Hælcupen fås i børnestørrelse og kan bruges af alle.

199 kr

Tennisalbuebind PRO
Tennisalbuebind PRO

Tennisalbuebind PRO er et ekstra stabilt albuespænde specielt udviklet til effektiv aflastning ved tennisalbue, golfalbue og musearm.

379 kr

TheraGO knæbind
TheraGO knæbind

Anatomisk knæbind med fleksible skinner, der giver ekstra kontrol og kompression af knæleddet

629 kr

TheraGO knæskinne
TheraGO knæskinne

TheraGO er en anatomisk knæskinne med skinner til ekstra stabilitet og kontrol af et ustabilt knæled.

1199 kr

Topseller
TheraGo albuebind
TheraGo albuebind

TheraGO-albuebind er en elastisk bind til tennis- og golfarme med kombineret kompression og aflastning.

529 kr