Hælcup TaluFIT | Rehaboteket
haelcup_talufit haelcup_for_born haelcup haelspore

Hælcup TaluFIT

  •  179 kr. 

Ekstra støddæmpende og stabiliserende hælcup til generelle hælsmerter, severs sygdom, hælspore, plantar fasciitis og udtrådt hælpude.

Læs mere

  • Unik GRID-konstruktion for optimal støddæmpning
  • Giver ekstra støtte og effektiv aflastning af hælen
  • Optimal konstruktion til sport og motion
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Hælcuppen er lavet af en formstabil polymer, som giver ekstra støddæmpning og aflastning i kombination med en forstærket stabilisering af den smertende hæl. TaluFIT smertelindrer ved generelle hælsmerter, plantar fasciitis, hælspore, udtrådt hælpude samt hælsmerter hos børn såsom Severs syndrom.
Hælcuppen TaluFIT har en helt unik støddæmpende konstruktion bestående af individuelle GRID-celler som dækker hele hælens kontaktflade, 35 celler i voksenstørrelserne og 21 celler i børnestørrelserne. GRID-cellerne sørger effektivt for ekstra støddæmpning og øger stabiliseringen af hele hælknoglen. Hælcuppens bagkant har seks forstærkede GRID-celler for at give endnu bedre støddæmpning af den del af hælen, der oftest udsættes for den største belastning, når hælens bagerste del sættes hårdt ned i underlaget ved hvert skridt.
TaluFITs anatomiske pasform i kombination med den stabiliserende konstruktion støtter effektivt hele hælens ydre kant omkring hælknoglen. Konstruktion og funktion er særligt vigtige ved smerter og gener ved udtrådt hælpude. Ved udtrådt hælpude skrider hælpuden ud til siden og den støddæmpende funktion nedsættes. TaluFIT støtter effektivt hælpudens inderkant, yderkant samt hele hælens bagkant, hvilket modvirker at hælpuden presses ud til siden. Ved smerter og gener forårsaget af hælspore og plantar fasciitis giver GRID-konstruktionen under hælen en blød og aflastende oplevelse for en normal og smertefri belastning.
De kvadratisk opdelte GRID-celler giver også en effektiv aflastning af smertepunkterne under hælknoglen ved problemer med både hælsporre (midt under hælknoglen) og plantar fasciitis (smerter på indersiden af hælens forreste kant)
Anvend TaluFIT Hælcup ved 
- Generelle hælsmerter
- Udtrådt hælpude og fat pad-syndrom
- Hælspore med belastningsrelaterede smerter
- Plantar fasciitis
- Hælsmerter hos børn (Severs sygdom)
- Haglunds hæl

Hælcuppen fås i tre forskellige størrelser baseret på både kropsvægt og hælknoglens størrelse.
De forskellige størrelser sikrer, at hælcuppen passer præcis til hælens anatomi og giver øget stabilisering og støtte til smertefulde hæle.  
Hælcuppen kan nemt flyttes mellem forskellige sko. Cuppen placeres direkte ned i skoen ved hælkappen - alternativt kan cuppen placeres direkte mod foden indeni din strømpe, så den holdes endnu bedre på plads. TaluFIT rengøres nemt med lunkent vand og tørres af med en tør klud.


StørrelseVægt
Small < 50 kg
Medium < 80 kg
Large> 80 kg

Spørgsmål: Min datter på 12 år har ondt i hælene, hun vejer 54 kg. Hvilken størrelse skal vi vælge?
Svar: Vi anbefaler, at I vælger børnemodellen selv om hun vejer lidt over 50 kg. Størrelsen på hælcuppen er en vigtig funktion for at få den bedste støtte rundt om hælen og børnestørrelsen sikrer den rette støtte. 

Spørgsmål: Hvordan vasker jeg mine hælcupper?
Svar: Hælcupper er meget lette at holde rene og i god stand. Det eneste du skal gøre er at skylle dem i lunkent vand og lade dem lufttørre inden brug.

Spørgsmål: Hvordan skal hælcuppen anvendes?
Svar: Hælcupper virker altid bedst, hvis de bruges i en mere stabil og stiv skotype. Fordelen med en stabil sko er, at den for det meste har en kraftigere hælkappe, der støtter både hælcuppen og hælknoglen. Hælcuppen kan lægges ned i skoen eller alternativt kan den tages på foden indenunder strømpen, så cuppen bliver siddende, hvor den skal.

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret