Lændebælte SRX Stabil
Lændebælte SRX Stabil
Lændebælte SRX Stabil

Lændebælte SRX Stabil

699 kr

Lændebælte SRX Stabil stabiliserer ryggen omkring lænden. f.eks. ved lumbago Læs mere
Ekstra stabilitet med varmende egenskaber
Stabiliserende fleksible plastskinner
Ekstra stabiliserende elastiske bånd
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Lændebælte SRX Stabil

Lændebælte SRX Stabil for ekstra stabilitet. En anatomisk designet lændebælte for en god stabilisering af en smertende ryg. Lændebæltet har stabiliserende fleksible skinner placeret i et dækkende mønster for god stilisering af lænden. To ekstra stabiliserende elastiske bånd giver forbedret stabilitet og kompression over det lumbale område.
Lændebæltet er fremstillet af SRX, et varmende og stabiliserende materiale, som bidrager til at øge cirkulationen lokalt i ryg muskulaturen.
Forværret ryg smerte ved kulde kan nemt modvirkes med SRX, som modvirker nedkøling af muskulaturen omkring lænden. Mængden af stabilitet kan let tilpasses ved at øge eller mindske spændingen på båndene. Velcro lukning for en nem og smidig anbringelse

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning