Beskyttelse til alpint skiløb

Alpint skiløb

Knæbeskytteren til Alpint skiløb og skiløb. Knæbeskyttere med mulighed for ekstra støtte og kontrol af knæleddet.

Skademønstret i alpint skiløb er ofte lokaliseret til alvorlige skader, især i knæleddet. Knæforstuvninger opstår ofte i forbindelse med skiløb og påvirker ofte ledbånd og korsbånd i knæleddet. En knæpude til ligament- eller korsbåndsskader kombinerer funktioner omkring ledstabilitet og fleksion/ekstensionskontrol af knæleddet i samme knæpude. Skiløb og alpint skiløb betyder en øget risiko for vrid i knæleddet forårsaget af manglende kontrol, når skien skærer i høj hastighed med den effekt, at knæleddet roterer ukontrolleret.

Ledbåndsskader i tommelen er også relativt almindelige ved skiløb, når den aktive falder på pisten med stang og stangrem om håndleddet.
Rehabilitatoren har et komplet udvalg af stabiliserende og aflastende beskyttelse specielt velegnet til alpine skiløberes høje krav til funktion og komfort.

Når der er behov for ekstra støttende knæbeskytter til alpint skiløb, giver de indbyggede skinner, lavet af metal, ekstra støtte og ekstern stabilitet over leddet for bedst muligt at minimere ustabilitet og ubehag forårsaget af et ustabilt knæled.
Knæbeskyttere til alpint skiløb fås hovedsageligt i tre forskellige modeller:

Stabil knæortose - er knæbeskyttelse af en blød base omkring knæleddet med et andet remsystem og skinnesystem, der sikrer fiksering og støtte af skinnen omkring knæleddet. Når man står på ski og alpint skiløb, sætter man ofte pris på den ekstra kompression, som en stabil knæortose giver over leddet


Hybrid knæortose - er en knæstøtte, der har yderligere stabilitet og kontrol over leddet, ofte er knæstøtten længere med en længere skinnebensstrop op over låret og ned over læggen. Skien og længden af ​​knæpuden giver en mere stabil konstruktion af knæpuden for ekstra støtte og kontrol. En hybrid ortose giver ekstra støtte til alpint skiløb og skiløb, hvilket ofte er en ekstrem højintensiv aktivitet, der kræver ekstra støtte og kontrol af knæleddet.


Funktionelle knæbind - er langt de mest stabile knæbeskyttere til alpint skiløb og skiløb lavet af en stærk metalramme, der forbindes over leddet med polstrede justerbare stropper for ekstra god fiksering. En FKO er altid den mest stabiliserende knæbeskytter og giver mulighed for optimal kontrol af leddet på trods af ustabiliteten og skaden.

Nedenfor finder du et udvalg af anbefalede knæbeskyttere til skiløb specielt tilpasset til at støtte, stabilisere eller aflaste et beskadiget knæled i forebyggende øjemed eller efter en skade er opstået.
Alle knæbeskytter til skiløb og alpint skiløb fungerer godt i forhold til overkanten af ​​støvlerne.

For at se hele var komplette udvalg af knæbeskyttere til alpint skiløb og skiløb, så klik her.

Ønsker du hjælp til at finde den rigtige knæbeskytter til skiløb eller alpint skiløb, kan du altid ringe til vores kundeservice på  (+45) 8988 80 98, vi har åbent hverdage mellem 9.00 - 13.00 og hjælper dig gerne med at finde den rigtige model til dig og dine problem.

Relaterede produkter

Topseller
Genum Liga X
Genum Liga X

Knæbind korsbåndsskade ACL med dobbeltleddede skinner for extra stabilisering ved forreste korsbåndsskader og sideligamentskadet.

1499 kr

Indlægssål WoolTech
Indlægssål WoolTech

WoolTech er en varmende, teknisk avanceret indlægssål, som bidrager med støtte og stødabsorbering til foden. Det øverste uldlag er naturligt varmeregulerende

479 kr

Knæskinne GenuFit LIGA
Knæskinne GenuFit LIGA

Knæskinnen GenuFit LIGA er en ekstra stabil knæskinne og ekstra smidig knæstøtte til effektiv stabilisering af et ustabilt knæled. Lav profil over led og kun 33 cm høj.

1899 kr

Topseller
Tommelfingerstøtte PSB stabil
Tommelfingerstøtte PSB stabil

Ekstra stabil tommelfingerstøtte til effektiv stabilisering af en forstuvet eller ustabil tommelfinger med ledbåndsskade fx skiløber tommelfinger. Tommelfingerstøtten kan let tilpasses for mere effektiv stabilitet.

449 kr

PP3 Knæskinne korsbånd
PP3 Knæskinne korsbånd

Knæskinne for ustabile korsbånd og ledbåndsskader. Knæskinnen er udviklet med ekstrem fokus på stabilitet, fiksering og komfort

3999 kr

Kompressionsstrømper Hiking - mørkegrå
Kompressionsstrømper Hiking - mørkegrå

Kompressionsstrømper, der er særligt velegnede til vandring og gåture. Kompressionsklasse 1 og lavet af merinould i høj kvalitet for den bedste kombination af en kompressionsstrømpe og en strømpe, der er specielt velegnet til vandring og gåture.

189 kr

Rygbind Emo STAB
Rygbind Emo STAB

Rygbind med individuel støtte og ekstrem fleksibilitet til hverdag og sport med høje krav til stabilitet og bevægelighed

699 kr