Knæbind korsbåndsskade ACL Genum Liga X
Knæbind korsbåndsskade Knæbind korsbånd Knæbind korsbåndsskade

Knæbind korsbåndsskade ACL - Genum Liga X

  •  1.499 kr. 

Knæbind korsbåndsskade ACL med dobbeltleddede skinner for extra stabilisering ved forreste korsbåndsskader og sideligamentskadet. Læs mere

  • Anatomisk designet knæbind korsbånd
  • To stabile dobbelt-leddede metalskinner for optimal stabilisering
  • Hyper X - Hyper ekstensionsstop for at modvirke hyperekstension
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Knæbind korsbåndsskade ACL er en af markedets mest stabile, bløde ortoser med en unik design og konstruktion. Genum Liga X er en anatomisk designet knæbind korsbånd til god stabilisering af et ustabilt knæled. Knæbind korsbånd har to stabile dobbelt-leddede metalskinner placeret på indersiden og ydersiden af knæleddet for optimal sidelæns stabilisering af et ustabilt knæled. Skinnerne kan med fordel tilpasses efter knæleddets konturer for optimal stabilisering og brugerkomfort.

Knæbinden er fremstillet af NeoTex, et kompressionsgivende, stabiliserende materiale som giver den bedste funktion. NeoTex øger blodcirkulationen lokalt i knæleddet og fungerer smertelindrende, samtidig med at materialet har unikke kompressionsgivende egenskaber.

Knæbind korsbånd Genum LIGA X er konstrueret med et bagsidekryds HYPER X – Hyper ekstensionsstop for at modvirke forstrækning af knæleddet
Forstrækning af leddet er et almindeligt problem ved alvorlige korsbåndsskader og kontrolleres takket være to krydsede bånd i knæhasen. Det bageste kryds tilpasses individuelt og bidrager til god stabilisering og modvirker at knæleddet overstrækkes.

Knæbind korsbånd er udstyret med en kombination af elastiske og uelastiske bånd, hvilket giver en unik mulighed for god stabilisering. Båndet er halvcirkulært, hvilket giver ortosen en unik justeringsmulighed, da forsiden af ortosen spændes individuelt fra bagsiden. Alle bånd har velcro lukning for en nem, smidig og sikker applikation.

Den unikke QUAD-STRAP funktion – et unikt silikone bånd placeret på ortosens inderside – fixerer knæortosen mod knæleddet og forhindrer ortosen i at forskyde sig under aktivitet.
”Åben patella” – designet aflaster knæskallen for at undgå tryk og ubehag over knæskallen. 


StørrelseOmkreds mål omkring knæleddet cm
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

3

Aflastning

4

Varme

4

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret