Knæstøtte Stabil NRX Liga X Wrap

1599 kr

Ekstra stabil knæstøtte med stabiliserende metalskinner
Pålægningsmodel for ekstrem enkel montering
Hyper Ex modvirker overstrækning i knæleddet
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Knæstøtte Stabil med skinner NRX Liga X Wrap er en anatomisk knæstøtte specielt konstrueret for at øge stabiliteten i et ustabilt og smertefuldt knæled. Knæstøtten har to side-stabiliserende metalskinner placeret på knæleddets inder- og yderside for ekstra effektiv stabilitet og aflastning af knæleddet. Knæstøtten er en såkaldt pålægningsmodel, som forenkler monteringen af knæstøtten henover knæleddet. I stedet for at trække knæstøtten over foden, så lægger man knæstøtten rundt om knæleddet for den mest enkle montering. Knæstøtten NRX Liga X Wrap er specielt tilpasset brugere, som foruden problemer med knæleddet også har problemer med deres bevægelighed, såsom at strække sig ned mod foden.

Knæstøtten har to ekstra stabiliserende bånd, som danner et kors i knæhasen, såkaldte bagerste kors, for yderligere at stabilisere knæleddet og modvirke overstrækning i knæleddet.
Overstrækning er et omfattende problem, som ofte påvirker hele knæleddets stabilitet negativt. Det bagerste kors modvirker effektivt overstrækning i knæleddet, og systemet er meget enkelt at tilpasse efter de individuelle ønsker og behov, for støtte og kontrol.

Knæstøtten kan med fordel anvendes ved slidgigts-problemer, generel knæleds-ustabilitet, overstræknings-problematik eller ved behov for ekstra hverdagsstøtte. Knæstøtten fungerer lige godt til daglige gåture som til motions- og idrætsudøvelse. Knæstøtten vaskes på 30° i håndvask og lufttørres efter vask

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning