Knæstøtte Stabil med metalskinner for kontrol af knæleddet
Knæstøtte med skinner Knæstøtte med skinner

Knæstøtte Stabil NRX Liga X Wrap

  •  1.599 kr. 

Knæstøtte med skinner for ekstra stabilitet og enkel montering specielt konstrueret for at øge stabiliteten i et ustabilt og smertefuldt knæled

Læs mere

  • Ekstra stabil knæstøtte med stabiliserende metalskinner
  • Pålægningsmodel for ekstrem enkel montering
  • Hyper Ex modvirker overstrækning i knæleddet
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Knæstøtte Stabil med skinner NRX Liga X Wrap er en anatomisk knæstøtte specielt konstrueret for at øge stabiliteten i et ustabilt og smertefuldt knæled. Knæstøtten har to side-stabiliserende metalskinner placeret på knæleddets inder- og yderside for ekstra effektiv stabilitet og aflastning af knæleddet. Knæstøtten er en såkaldt pålægningsmodel, som forenkler monteringen af knæstøtten henover knæleddet. I stedet for at trække knæstøtten over foden, så lægger man knæstøtten rundt om knæleddet for den mest enkle montering. Knæstøtten NRX Liga X Wrap er specielt tilpasset brugere, som foruden problemer med knæleddet også har problemer med deres bevægelighed, såsom at strække sig ned mod foden.

Knæstøtten har to ekstra stabiliserende bånd, som danner et kors i knæhasen, såkaldte bagerste kors, for yderligere at stabilisere knæleddet og modvirke overstrækning i knæleddet.
Overstrækning er et omfattende problem, som ofte påvirker hele knæleddets stabilitet negativt. Det bagerste kors modvirker effektivt overstrækning i knæleddet, og systemet er meget enkelt at tilpasse efter de individuelle ønsker og behov, for støtte og kontrol.

Knæstøtten kan med fordel anvendes ved slidgigts-problemer, generel knæleds-ustabilitet, overstræknings-problematik eller ved behov for ekstra hverdagsstøtte. Knæstøtten fungerer lige godt til daglige gåture som til motions- og idrætsudøvelse. Knæstøtten vaskes på 30° i håndvask og lufttørres efter vask


StørrelseOmkreds mål omkring knæleddet cm
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 -38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42 - 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
XXX-Large50 - 54 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

3

Aflastning

4

Varme

3

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret