Knæskinne GenuFit | smidighed og ekstra stabilitet
Knæskinne Knæskinne knæskinne knaeskinne_slidgigt_i_knæet

Knæskinne GenuFit LIGA

  •  1.899 kr. 

Knæskinnen GenuFit LIGA er en ekstra stabil knæskinne og ekstra smidig knæstøtte til effektiv stabilisering af et ustabilt knæled. Lav profil over led og kun 33 cm høj.

Læs mere

  • Knæskinne GenuFit | smidighed og ekstra stabilitet
  • Patenteret båndsystem for ekstrem fiksering
  • Kombineret stabilitet til knæskal og knæled
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Knæskinne GenuFit LIGA er en anatomisk knæskinne fremstillet med en ekstra tæt pasform for ekstra smidighed og minimal bevægelsespåvirkning. Knæskinnen har en total højde på 33 cm fordelt på 16 cm nedenfor knæledscentrum over læggen og 17 cm ovenover låret. Den lavere model sikrer en ekstra smidig knæskinne for ekstra stabilitet og kontrol. 

Knæskinne har to stive sidestabiliserende skinner for ekstra støtte og kontrol af knæleddet sidelæns. Knæstøttens skinner er fremstillet af aluminium for optimal stabilitet og kontrol af knæleddet i en smidig udførsel. Knæskinnerne er polycentriske, hvilket indebærer, at skinnerne har en optimal smidighed helt på linje med knæleddets bevægelse i bøj og stræk, da skinnens bevægelsecentrum følger knæleddets naturlige bevægelsesmønster optimalt.

Knæskinnens stabile skinner er monteret i to stive skinnelommer fremstillet af HDPE for ekstra effektiv fiksering af skinnen mod lår og underben. 
GenuFit knæskinne har et unikt og patenteret båndsystem som forbinder knæstøttens skinner i et øvre og nedre segment. Båndsystemet sikrer en ekstra effektiv fiksering af knæstøtten og skinnerne under højintensiv aktivitet og forstærker skinnernes funktion for indre og ydre stabilisering af knæleddet. Kombinationen af knæstøttens båndsystem og stabile fikserede skinnelommer giver knæskinnen GenuFit LIGA unikke stabiliserende egenskaber for ekstra støtte og kontrol af knæleddet ved ustabilitetsproblemer.  

Knæskinnen har såkaldt åben knæskal for at sikre minimalt tryk over knæskallen ved flexion af knæleddet. Rundt om knæskallen sidder også to knæskals-pelotter, som effektivt bidrager med ekstra støtte og stabilisering af knæskallens inder- og yderside. Den ekstra stabilitet af knæskallen i kombination med knæskinnens sidestabilitet bidrager til, at knæskinnen får en meget bred applikation som hjælper både ved knæskalsustabilitet og knæledsustabilitet i samme produkt. 

Knæskinnen er fremstillet af AirX, et velventileret kompressionsgivende materiale, som giver en optimal komfort ved brug. Knæskinnen har også et ekstra ventileret og blødt Soft-X materiale placeret lokalt i knæhasen for at sikre optimal komfort ved brug. Soft-X materialet dækker hele knæhasen og minimerer risikoen for gnavsår og ubehag over knæleddets mest følsomme parti. 
Takket være knæskinnens anatomiske konstruktion fungerer GenuFit lige godt til højre såvel som venstre knæled.


StørrelseOmkredsmål 15 cm over knæleddet
X-Small33 - 39 cm
Small39 - 45 cm
Medium45 - 52 cm
Large52 - 58 cm
X-Large58 - 66 cm
XX-Large66 - 75 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål. Hvordan vasker jeg min knæskinne?
Svar. Knæskinnen vaskes i 30° håndvask for at minimere vaskemaskinens mekaniske slitage. Vask knæskinnen med lukket velcro, skinnerne kan tages ud af deres skinnelommer ved vask. 

Spørgsmål. Jeg er ramt af en indre ledbåndsskade og oplever usikkerhed i mit knæ. Kan jag bruge GenuFit LIGA? 
Svar. Ja, helt sikkert. GenuFit LIGA er en ekstra stabil og samtidig smidig knæskinne for ekstra stabilitet og kontrol af knæleddet ved fx ledbåndsskade.

Spørgsmål. Hvis jeg oplever subluxation af min knæskal, kan knæskalsskinnen så give mig støtte og kontrol i knæskinnen GenuFit LIGA?
Svar. Ja, knæskinnen har to sidestabiliserende puder for ekstra støtte og kontrol af knæskallen ved ustabilitetsproblemer.

Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

4

Aflastning

4

Varme

2

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret