Beskyttelse til padel

Beskyttelse til padel

Til padelspilleren høje krav

Padel er en hurtigst voksende racketsport, og med det følger en stigning i overbelastning eller traumatiske skader. Spillestilen med et højt spiltempo med mange starter og stop og sidebevægelser i samme spilleøjeblik og de kraftige accelerationer i kombination med skarpe opbremsninger på et relativt glat underlag er ofte årsag til skader i forbindelse med padel.


Falmindelige skader i forbindelse med padel er ofte fod- og ankel-/knæ-relaterede, men rammer også håndled og albue:

 • Ankelskaderne i padel skyldes ofte fejltrin i forbindelse med en kraftig bremsning eller sidebevægelse, hvor anklen tvinges uden for et normalt bevægelsesområde - en ankelbeskytter til padel skaber stabilitet uden at påvirke bevægeligheden.
   
 • Kraftig acceleration under spillet øger også risikoen for muskelafrivninger i læggen og underbenet - en kompressions-kalvebeskytter øger cirkulationen og skaber optimal muskelstabilisering for underbenet.
   
 • Spillestilen i padel med bøjede knæ og et relativt lavt tyngdepunkt øger belastningen på knæleddet med ofte tilbagevendende belastningsrelaterede problemer - en knæbeskytter til padel skal støtte uden at påvirke bevægelsesmulighederne for et fortsat uhindret bevægelsesmønster på trods af en mere stabil knæbeskytter.
   
 • Det intense spiltempo med en høj frekvens af slag øger belastningen på håndleddet med øget risiko for problemer med overbelastning af håndleddet - håndledsbeskyttere til padel skal give mulighed for aflastning, men må ikke påvirke håndleddets evne til at gribe.
   
 • Et ensidigt bevægelsesmønster øger også risikoen for at udvikle "tennisalbue" i forbindelse med et ofte intenst spillemønster med hård påvirkning af kontakten mellem bold og padle - med et komplet sortiment af albuebeskyttere til padel finder du altid flere forskellige løsninger for de bedste resultater og aflastning.

Hvad enten knæbeskyttelse, albuebeskyttelse eller ankelbeskyttelse, tilbyder vi hos Rehaboteket unik beskyttelse specielt egnet til padel. Padel kræver bevægelse og støtte, men med minimal bevægelsespåvirkning i den skadede kropsdel for at kunne spille padel med bevaret følelse! Uanset hvilken skade der opstår, har vi hos Rehaboteket bredeste udvalg af stabiliserende og aflastende beskyttelse og støtte til ekstra kontrol og stabilitet af en skadet kropsdel.


Vi hjælper gerne med at finde de bedst egnede produkter til dig og dine problemer og er altid tilgængelige på telefon 89 88 80 98 hverdage mellem 9-13 for personlig hjælp og rådgivning.

Nedenfor finder du et udvalg af egnede albuebeskyttere, knæbeskyttere og ankelbeskyttere til padel med fokus på den bedste effekt, men samtidig med bevarelse af spilfølelsen, så det ikke går ud over kærligheden til padel!

Relaterede produkter

Topseller
Genum Liga X
Genum Liga X

Knæbind korsbåndsskade ACL med dobbeltleddede skinner for extra stabilisering ved forreste korsbåndsskader og sideligamentskadet.

1499 kr

Topseller
Stabiliserende ankelstøtte med ekstra bånd
Stabiliserende ankelstøtte med ekstra bånd

Ankelstøtte med ekstra stabilitet til ustabil ankel. Ankelstøtten kombinerer kompression med støtte i dette smidige produkt

399 kr

Ankelstøtte Armis
Ankelstøtte Armis

Ankelstøtte med unike lukningssystem BOA gir enkelt og smidigt tilpasning og optimal stabilisering af fodleddet

499 kr

Topseller
Håndledsstøtte Dual
Håndledsstøtte Dual

Håndledsstøtte for ekstra støtte af håndleddet og et normalt og optimalt greb til tennis,arbejde ved computeren, håndværkeren. 

479 kr

Topseller
Knæbind Active Plus
Knæbind Active Plus

Knæbind Active Plus er et ekstra tyndt og smidigt knæbind med unikke tilpasningsmuligheder for støtte og kontrol

999 kr

Topseller
Tennisalbuebind Epi
Tennisalbuebind Epi

Tennisalbuebind Dynamics Epi er markedets mest avancerede støttebind, der giver kombineret vibrationsreducering og aflastning af tennisalbue og golfalbue

799 kr

Topseller
Ankelbind Armis
Ankelbind Armis

Armis er en ekstremt fleksibel ankelbind med en unik konstruktion til ekstra støtte og kontrol af en forstuvet fod.

499 kr

GameTech Høj Hulfod
GameTech Høj Hulfod

Stødabsorberende indlægssål til en høj svang - udviklet til ketsjersport og sportsgrene med høj intensitet, eksempelvis håndbold og floorball 

299 kr

Topseller
TheraGO lægbind
TheraGO lægbind

Anatomisk lægbind i kompressionstekstil med ekstra kompressionsbåndsystem for øget støtte og muskelstabilitet

499 kr