Ankelbind A Flex

799 kr

Ekstrem smidighed | Optager minimal plads i sko
Modvirker inversion og eversion i anklen
I tilfælde af akut skade under rehabilitering og efter skade under sport og motion
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Ankelbind A Flex er en innovativ ekstra stabil ankelbind for reduceret ustabilitet i anklen. Den unikke model fungerer som en omfattende løsning i tilfælde af skade, under rehabilitering og endda efter skade i højintensiv sport og motion.
Den unikke konstruktion giver fuld mulighed for at justere støtten efter behov og kombinerer en ekstra høj grad af stabilitet med fuldt justerbar kompression over hele anklen.
Produktets fleksibilitet giver en unik mulighed for at bruge det samme produkt fra tidspunktet for akut skade, under hele rehabiliteringsperioden og efter skaden i alle sportsgrene, der kræver ekstra effektiv stabilisering af en ustabil ankel.

Ankelbind A Flex kombinerer ekstra stabilitet med overlegen fleksibilitet og fuld tilpasningsevne i samme konstruktion for bedst at opnå optimal stabilisering, kontrol og sikkerhed for en ustabil skadet ankel. A Flex har en helt unik konstruktion med en såkaldt medial-skinne, skinnen er placeret på indersiden af ​​anklen og er anatomisk formet til at skabe støtte i kombination med maksimal fleksibilitet uden at tage plads i eksisterende sko, ankelstøtten har en samlet materialetykkelse på 4 mm som er ekstremt tyndt og gør det muligt at bruge støtten selv i strammere sko som fodboldsko.
Den mediale skinne forankrer anklen, konstruktionen strækker sig fra ydersiden af​​anklen, under hælen og op over den indre del af anklens underben for bedst at skabe betingelser for ekstra stabilitet og kontrol.
Den stabiliserende skinnekonstruktion påvirker anklens bøj- og strækkapacitet minimalt, hvilket gør A Flex til en optimal ankelbeskyttelse til både daglig brug, sport og motion. For at maksimere støtte og komfort er ankelstøtten fremstillet med en unik pasform med højre og venstre design.

A Flex har tre individuelle båndsystemer, der tilsammen skaber en optimal justeringsmulighed i tråd med hver brugers unikke behov for support, stabilitet og kompression. Bånd nr. 1 er et helt stumt bånd, der forbinder den mediale skinnes inder- og ydeside, hvilket bliver grundlaget for den ekstra effektive stabilisering af anklen. Bånd nr. 2 og 3 er kompressionsgivende fikseringsbånd, der ligesom ankeltape vikles rundt om anklen for at øge kompressionsgraden og yderligere sikre fiksering af skinnen over både indersiden og ydersiden af ​​anklen.
Fikseringsbånd 2 og 3 er udstyret med to silikonekanter i den ydre kant af remmen for at sikre, at båndene sidder optimalt omkring anklen uanset bevægelsesomfanget eller intensiteten i bevægelsesmønsteret. Båndene vikles individuelt fra indersiden og ydersiden af ​​anklen for at opnå støtte til både indre og ydre ledbåndskader og ustabilitet i samme konstruktion. Forskellige sportsgrene skaber ofte forskellige bevægelsesmønstre og ketcher-sportsgrene som tennis, badminton, padel-tennis med et højintensivt bevægelsesmønster med meget start og stop kræver normalt en kraftigere støtte, som let kan justeres ved hjælp af fiksering og kompression af ledbåndene omkring anklen. Sport såsom fodbold og floorball med mindre intensitet i start/stop, men med højere hastighed i bevægelsesmønsteret kræver normalt en anden stabilitetsprofil, som let kan justeres ved hjælp af A Flexs tre individuelle båndsystemer.
Indersiden af ​​ankelstøtten er polstret med blødt og trykaflastende skum med høj slidstyrke for at skabe optimal komfort under brug.
Anvend A Flex ved:
- Akutte ankelskader
- Under rehabilitering efter skade 
- Omfattende ustabilitet i anklen
- Indvendige og udvendige ledbåndskader med behov for ekstra stabilitet og kontrol af anklen
- Ustabilitet ved sport og motion
- Forebyggende brug i tilfælde af tidligere skader og problemer

A Flex kan let vaskes ved 30 °C håndvask, skyl produktet og lad støtten lufttørre inden brug. Ankelbind A Flex må ikke udsættes for temperaturer over 70 °C, da der er risiko for, at den stabiliserende skinne omformes på grund af varmen.
Gør det til en vane at lukke velcroen, når du ikke bruger beskyttelsen, så velcroen bliver vedligeholdt på bedst mulig måde.

Spørgsmål og svar

Svar. Ja! A-Flex er en af ​​vores mest tilpasningsdygtige ankelbeskyttere, som gør det muligt at justere beskyttelsen til at fungere optimalt til både padel-tennis og løb baseret på hvor hårdt båndene justeres og strammes.
Svar. Målingen skal tages fra hælbunden over anklen i henhold til illustrationen i størrelsestabellen. Hvis du ender mellem to størrelser, skal du vælge den mindre størrelse for at sikre stabilitet.
Svar. Ja, A-Flex er designet på en måde, så den optager minimal plads i skoene og fungerer normalt godt i trænge sko uden problemer.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning