Topseller
Ankelbind Armis
Ankelbind Armis
Ankelbind Armis
Ankelbind Armis

Ankelbind Armis

499 kr

Armis er en ekstremt fleksibel ankelbind med en unik konstruktion til ekstra støtte og kontrol af en forstuvet fod. Læs mere
Unikke fikseringssystem BOA®
Ekstra støtte og stabilitet af en forstuvet fod
Optager minimal plads i skoene

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Helt fantastisk levering! Bestil kl. 8 om morgenen og modtog leveringen kl. 19 samme dag, fremragende!" Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Ankelbind Armis

Armis er en ny innovativ ankelbind specielt udviklet til ekstra støtte og stabilitet af en forstuvet fod i en fleksibel beskyttelse til alle lejligheder. Ankelbinden har en unik anatomisk konstruktion, der optager minimal plads i skoene uden at påvirke ankelbeskyttelsens stabiliserende egenskaber og er lavet af et lamineret AirMesh-materiale, der giver effektiv ventilation, holdbarhed og stabilitet. Omkring indersiden og ydersiden af ​​anklen er der anbragt en sidestabiliserende skinne, som effektivt bidrager til ekstra stabilitet og kontrol af anklen i tilfælde af problemer med ustabilitet i anklen efter ankelforstuvning og tilbagevendende forstuvning. Skinnerne er syet ind i ankelbindens stærke nylonmateriale og virker uden at blive bemærket.
Takket være den anatomiske konstruktion og det øvre stumme bånd fastgøres skinnerne tæt på anklen uden risiko for gnidning, hvilket giver forbedret stabilitet, når det er nødvendigt, såkaldt medial / lateral stabilitet efter ankelskade og ankelforstuvning.

Unikt for Armis er dens fleksible konstruktion, der gør ankelbeskyttelsen både kortere op over underbenet og fremad over foden. Den kortere konstruktion giver en ekstremt fleksibel ankelbind, der optager minimal plads i skoene uden at påvirke anklens bøjning og strækbarhed. Den ekstra lave model gør Armis ekstra velegnet til sportsudøvende yngre mennesker og kvinder med mindre fødder og behovet for tyndere materialer og konstruktion. Armis fås også med en udvidet størrelsestabel XXS for bedre at passe unge atleter med behov for ekstra støtte.
Ankelbind Armis er udstyret med det unikke fikseringssystem BOA®, et ekstremt simpelt, men effektivt fastgørelsessystem, der erstatter velcrobånd og snørebånd i ankelbeskyttelsen. BOA-systemet består af en justeringsskive placeret på bagsiden af ​​ankelbinden, der regulerer en polymerbelagt stålwire. BOA-systemet giver en ekstremt enkel justering for øget fiksering og stabilitet af ankelbeskyttelsen og giver en forstuvet fod den ekstra stabilitet, der ofte er nødvendig.

Indersiden af ​​ankelbeskyttelsen er dækket af et klæbende semi-elastisk friktionsmateriale, shark-skin, der effektivt bidrager til optimal fiksering af ankelbeskyttelsen over anklen og strømpen.
Ankelbind Armis leveres med et ekstra stabiliserende bånd, der kan påføres omkring anklen, hvis der er behov for ekstra støtte. Båndet fastgøres ved hjælp af velcro og krydses over anklen for ekstra støtte og kontrol.
Armis fungerer lige så godt på højre som venstre ankel.

Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Spørgsmål og svar

Svar. Ja, Armis optager minimal plads i skoene takket være ankelbeskyttelsens tynde materiale og stramme konstruktion.
Svar. BOA er simpelt forklaret en lukkeenhed, der på den enkleste måde muliggør nem og præcis lukning af ankelbeskyttelsen. Ved at dreje skiven øges kompressionen omkring anklen, og ankelstøtten fastgøres optimalt over anklen.
Svar. Anbefalet vaskeanvisning er 30 ° håndvask, lad ankelbeskyttelsen lufttørre og undgå varmekilder og elementer, der kan beskadige BOA-systemet
Svar. Ja. Ankelbeskytteren er udstyret med et BOA-system, der på den enkleste måde giver mulighed for at øge eller mindske støtten til en ustabil ankel.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning