Ankelstøtte BOA

499 kr

Optimal stabilitet til et skadet og ustabilt fodled
Anatomisk pasform
Unike lukningssystem BOA
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Ankelstøtte BOA er en af markedets mest stabile og mest innovative ankelstøtter specielt udviklet for at modvirke forvridninger og forstuvninger af fodleddet under krævende situationer som f.eks. fodbold, håndbold og volleybold.

Ankelstøtte BOA har unikt, 
Optimal stabilitet – Den rigtige kvantitet af støtte til den rigtige aktivitet
Anatomisk pasform – Overlegen pasform i linje med fodens anatomi.
BOA closing system – Altid perfekt pasform med hjælp fra BOA´s lukningssystem.
Lateral ligament stabilitet – Den rigtige stabilitet hvor den behøves mest.

Ankelstøtte BOA er udviklet for at give en optimal stabilitet til et skadet og ustabilt fodled. Ankelstøtten er fremstillet af ballistisk nylon med rip-stop funktion, som giver en enorm slidstyrke og stabilitet i samme materiale. Det tynde materiale er helt stumt og tillader ingen bevægelse, men optimal stabilisering.
Det unike lukningssystem BOA består af en justeringsdisk med en kassette for helt enkelt og smidigt at opnå optimal stabilisering og tilpasning. Snøresystemet er fremstillet af et snørebånd med lav friktion som placeres i stropper for at give fodleddet en optimal støtte og kompression. Ved anbringelsen er det let at efterjustere støtten med justeringsdisken som kan justeres for mindsket eller øget stabilisering. To individuelle otte-bånd omkring fodleddet giver yderligere individuel støtte for en forvredet eller et forstuvet fodled og muliggør god stabilitetsjustering. Ankelstøtte har ingen  søm under foden, hvilket giver den en meget lav profil i sko. 
Det unike LLS Lateral Ligament system giver en unik stabilitet, ligesom fodens naturlige ledbånd. LLS giver muligheden for at fungere normalt trods nedsat stabilitet i fodleddet. LLS kan justeres individuelt og altid give optimal stabilitet for et skadet fodled. Bruges ved fodledsforvridninger med manglende stabilitet og hævede ligamentskader i fodleddet samt lav stabilitet efter brud i fodleddet. 

Ankelstøtte BOA optimalt for håndbold, fodbold volleybold.

 

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning