Stabiliserende ankelstøtte med ekstra bånd

399 kr

Anatomisk tilpasset
Kombinerer kompression med støtte
Ankelstøtte til hverdagsbrug
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Ankelstøtte Universal er en anatomisk tilpasset ankelstøtte, der effektivt stabiliserer en ustabil ankel. Ankelstøtten har et ekstra stabiliserende semielastisk bånd, der muliggør justering og tilpasning af graden af stabilitet ved anklen.
Båndet kan nemt justeres til at give mere eller mindre stabilitet omkring anklen og fæstnes med velcro i hele båndets længde.
Ankelstøtten er lavet af et formvævet, åndbart, fugtafvisende materiale for at give den bedste komfort og består af 60% polyamid og 40% elastan.
Materialesammensætningen i kombination med den unikke formvævning sikrer optimal kompression på ankel og underbensmuskulatur samt giver effektiv funktion, kompression og støtte til fod, ankel og underben.

Ankelstøtten kan anvendes hele dagen. Produktets lave profil gør det muligt at anvende ankelstøtten i selv tætsiddende sko såvel til hverdag som til sport og motion.
Ankelstøtten har åben hæl og stopper ved forfoden for at sikre normal bevægelse samt kontakt med underlaget.
Den unikke konstruktion gør produktet meget nemt at bruge og sikrer funktion og komfort i alle situationer.

Anvend ankelstøtten ved problemer med
- Ustabil ankel
- Overanstrengt ankel
- Smerter i fod, ankel og underben
- Behov for kompression og let aflastning af anklen

Ankelstøtten håndvaskes ved 40 grader og lufttørres inden brug.

Spørgsmål og svar

Svar: Ja, ankelstøtten er fremstillet af et tyndt og elastisk materiale, der sidder stramt rundt om din ankel og fylder meget lidt i almindelige sko.
Svar: Båndene giver dig mulighed for at justere graden af støtte som du vil have fra produktet. Jo hårdere du spænder båndene, desto mere øger du kompressionen og støtten. Hvis du løsner båndene får du mindre støtte rundt om anklen.
Svar: Produktet skal håndvaskes ved 40 grader med lukkede velcrobånd. Skyl herefter produktet og lad det lufttørre inden anvendelse.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning