PP3 Knæskinne korsbånd
PP3 Knæskinne korsbånd
PP3 Knæskinne korsbånd

PP3 Knæskinne korsbånd

3499 kr

Knæskinne for ustabile korsbånd og ledbåndsskader. Knæskinnen er udviklet med ekstrem fokus på stabilitet, fiksering og komfort Læs mere
Ultra Slim ledkapsler kun 15 mm
Kun 430 gram - En af de letteste knæstøtte
Dual-Strap båndsystem

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Helt fantastisk levering! Bestil kl. 8 om morgenen og modtog leveringen kl. 19 samme dag, fremragende!" Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

PP3 Knæskinne korsbånd

PP3 Knæskinne for ustabile korsbånd og ledbåndsskader. PP3 er et knæstøtte af tredje generationen i absolut højeste kvalitet i form af materiale og funktion. PP3 er udviklet med ekstrem fokus på stabilitet, fiksering og komfort for ustabile knæleder før og efter skaden.
Knæstøttet fungerer godt under aktiviteter, alpint skiløb, motocross eller for dagligdags stabilitet og tillader brug uden restriktioner. Knæstøttet vejer kun 430 gram og er en af de letteste knæstøtte der er tilgængelig i dag!

 
Dynamiske spænder sikrer fiksering
Følger muskelbevægelser for optimal fiksering og funktion af knæstøttet.
 

Knæskinne PP3 er et yderst stabilt knæstøtte der er specielt designet til at stabilisere et ustabilt knæ ved de enkelte ligamentskader (korsbånd eller ledbånd), flere ligamentskader (korsbånd og ledbånd) og kombinerede skader (korsbånd, ledbånd og meniskskader, såkaldte terrible triad). PP3 kan bruges både præventivt, før og efter selv efter en operation af beskadigede ledbånd, som f.eks. korsbånd og/eller genopbygning af ledbånd. Den unikke design er med til at knæstøttet fungerer lige godt for mænd og kvinder. PP3 har en ultra slank ledkapslen (kun 15mm), der effektivt bidrager til ekstremt lave profil for knæleddet. Den lave profil og ekstremt lave vægt på 430 gram giver et knæstøtte, der virker på alle tidspunkter uden at forstyrre designet. Sporet kan justeres for optimal bevægelseskontrol i både udvidelse og fleksion (bøjning og strækning) af knæleddet. ACL-skader forårsager ofte hyperekstension af knæleddet som en direkte følge af skaden. PP3 forhindrer effektivt hyperekstension af knæleddet problemer og kan tilpasses til at stoppe hyperekstension på 0 °, 10 °, 20 °, 30 °, 40 ° forlængelse. Knæskinne PP3 har også en mulighed for at begrænse bøjning af knæet i 45 °, 60 °, 75 °, 90 ° bøjning. PP3 ekstremt bred bevægelse begrænsning af knæleddet sikrer optimal individuel tilpasning uanset problemer.

Knæskinne PP3 stabiliserer knæleddet med det unikke 4-punkts princip. 4-punkts princippet er kombinationen af en stabil metalramme og stumme tilpassesbånd for optimal fiksering af båndet og ramme over knæleddet. Med hjælp fra PP3s unikke ramme og båndkonstruktion sikrer PP3 optimal funktion både korsbånd og seneskader, men også i kombination skader og slidgigt.
Hvert bånd har en enestående mærker for at sikre og forenkle anvendelsen af knæstøtteet den rigtige måde hver gang.

Unikt knæskinne for ekstra stabilitet og kontrol
PP3 har en unik anatomisk design, der sikrer overlegen ydelse og komfort. Den lave profil og lette vægt gør PP3 det oplagte valg til ustabile knæskader.

-Front - Back design. Den unikke anatomiske knæramme griber foran del af låret og bagsiden af læggen for optimal stabilitet. Lår og læg partiet bliver også yderligere forbedret for optimal stabilitet.
-Dual-Strap båndsystem hjælper til at forbedre fiksering af bøjlen over knæleddet, og er sammen med metalrammen basis i den unikke 4-punkts princip. 
-Multi Grip foder - bidrager til fiksering af ekstreme knæstøtteet af knæleddet. Multi Grip er unik for PP3 og modvirker ramglidning og eller flytning af beskyttelse, uanset hvilken aktivitet.
-Anatomiske kondylkudder - for optimal leddstabilitet
-Ultra Slim ledkapsler kun 15 mm

 
Polycentrisk ledforbindelse
Knæstøttet PP3 er udformet med en polycentrisk ledforbindelse der følger knæet optimalt for ekstra stabilitet og fleksibilitet. Leden kan indstilles til den ønskede grænse for bevægelse i overensstemmelse med hver enkelt persons individuelle behov. 

 

 

 
 
 
PP3 er en af markedets mest stabile, nemmeste og langt den mest innovative knæstøtte for korsbåndsskader og ledbåndsskader. Knæstøttet fungerer bedst for både forreste og bagerste korsbåndsskader, interne og eksterne laterale ledbåndsskader samt ved generelt behov af stabilitet til knæleddet ved f.eks. kombinerede skader og belastningsskader i knæet.

Takket være den unikke design og konstruktion fungerer P3 optimalt ved knæskader når ekstra stabilitet af knæleddet behøves, som f.eks. i alpint skiløb, motocross, hockey og andre kontaktsporter efter skade. Den lave profil og vægt sikrer optimal ydeevne selv under tøjet.
PP3 sælges udelukkende gennem os på Rehaboteket. Knæstøttets størrelse måles individuelt og er til højre eller venstre tilgængelig

Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Spørgsmål og svar

Svar. En polycentrisk led är konstruerad för att följa knäledens exakta ledrörelse för optimal funktion och följsamhet av produkten. Den polycentriska rörelsen i leden bidrar till effektivare fixering av den övre och nedre delen av ortosramen på underben och lårben och bidrar till bättre stabilitet och komfort vid användning. Tack vare den polycentriska leden rör sig ramen minimalt även vid extrem sport med hög intensitet.

Svar. Alla produkter som marknadsförs på Rehaboteket.se lagerför vi i eget lager i Sollentuna utanför Stockholm. Alla beställningar innan kl 16 skickas från vårt lager samma dag med normal leverans dagen efter. Vi vet att alla våra kunder behöver sina produkter från oss och därför är snabba leveranser väldigt högt prioriterade.

Svar. Ja, kondylkuddarna levereras i tre olika tjocklekar och kan enkelt bytas ut för ökad eller minskad kontakt i knäleden.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning