Knæortose korsbånd CoTex LIGA X
Knæortose korsbånd CoTex LIGA X
Knæortose korsbånd CoTex LIGA X

Knæortose korsbånd CoTex LIGA X

1799 kr

Knæortose korsbånd ACL CoTEX LIGA X – Stabilitet ved korsbåndsskade. Unik konstruktion og stabilitet vid korsbåndsskade Læs mere
Unik anatomisk knæortose ved forreste korsbåndsskader.
Hyper X funktion for effektiv stabilisering ved forreste korsbåndsskader
viskoelastisk silikonepelotte omkring knæskallen
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Knæortose korsbånd CoTex LIGA X

Knæortose korsbånd CoTEX LIGA X er en unik anatomisk knæortose konstruerer for stabilitetsproblemer og smerter i knæleddet ved sideligament og forreste korsbåndsskader. CoTEX LIGA X har to stabile dobbeltleddede skinner placeret på inder og yderside af knæleddet for optimal sidelæns stabilisering af knæleddet under aktivitet og bevægelse. Skinnerne kan med fordel tilpasses efter knæleddets kontur for optimeret pasform og stabilitet.

Knæortose korsbånd CoTex LIGA X er forsynet med Hyper X funktion for effektiv stabilisering ved forreste korsbåndsskader. Hyper X modvirker effektivt forstrækning af knæleddet gennem en unik konstruktion af et  kryds på bagsiden. To krydsede bånd i knæhasen, som effektivt tillader fuld kontrol af knæleddets bevægelser under aktivitet. Forstrækning af knæleddet er et meget almindeligt problem ved alvorlige korsbåndsskader, men CoTex LIGA X giver effektiv kontrol.

Knæortosen er forsynet med en kombination af elastiske og stumme bånd, som effektivt forstærker knæ ortosens funktion og stabilitet. Båndene muliggør at man effektivt kan spænde for- og bagsiden af supporten individuelt for optimal funktion og individuel tilpasning. Alle bånd har vectro lukninger for en nem, smidig og sikker montering.

Omkring knæskallen sidder en viskoelastisk silikonepelotte, som effektivt stabiliserer og aflaster knæskallen under aktivitet. Silikonepelotten beskytter også knæskallen under fald eller stød på siden af leddet.

Vi anbefaler 30° varmt vand og håndvask af CoTex LIGA X for at beskyttelsen kan holde længst muligt. Skinnerne kan tages ud under vask for at lette skylning.

Spørgsmål og svar

Har du brug for mere hjælp? Ring til os eller send os en e-mail, så hjælper vi dig med at finde det rigtige produkt! Vi ved, at det rigtige produkt til den rigtige person og det rigtige problem er forskellen mellem en smertefri og ikke. I vores stræben efter 100 % kundetilfredshed ønsker vi at hjælpe dig med at finde det rigtige. Kundeservice er bemandet på hverdage, undtagen i weekenden, mandag til fredag kl. 9.00-16.00 (telefontid mandag kl. 9.00-16.00 og tirsdag-fredag kl. 9.00-13.00). 📞 89 88 80 98 ✉ kundeservice@rehaboteket.dk
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage fra det øjeblik, din ordre er modtaget.
Prøv produktet i dit eget hjem. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du kan teste produktet hjemme i stedet for i et stressende butiksmiljø. Vi har altid 45 dages returret for yderligere at sikre, at det er nemt at købe hos os på Rehaboteket. Det eneste krav for returnering er, at varen er i samme stand som da du modtog den, hvilket den altid er, hvis du prøver den omhyggeligt derhjemme.
Rehaboteket.dk er e-mærket. Det betyder, at du kan føle dig tryg & sikker, når du handler hos os. E-mærkets opgave er at beskytte dig som bruger, og kun stabile og velrenommerede e-shops kan blive godkendt.
Hvert produkt har sin egen størrelsesguide, som du kan finde på produktsiden. Der kan du se, hvordan du skal måle, og hvilket mål der hører til hvilken størrelse.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning