Knæortose Korsbånd CoTex LIGA X – Kompression og stabilitet ved korsbåndsskader
Knæortose korsbånd

Knæortose korsbånd CoTex LIGA X

  •  1.799 kr. 

Knæortose korsbånd ACL CoTEX LIGA X – Stabilitet ved korsbåndsskade. Unik konstruktion og stabilitet vid korsbåndsskade Læs mere

  • Unik anatomisk knæortose ved forreste korsbåndsskader.
  • Hyper X funktion for effektiv stabilisering ved forreste korsbåndsskader
  • viskoelastisk silikonepelotte omkring knæskallen
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage
DIBS - Payments made easy

Knæortose korsbånd CoTEX LIGA X er en unik anatomisk knæortose konstruerer for stabilitetsproblemer og smerter i knæleddet ved sideligament og forreste korsbåndsskader. CoTEX LIGA X har to stabile dobbeltleddede skinner placeret på inder og yderside af knæleddet for optimal sidelæns stabilisering af knæleddet under aktivitet og bevægelse. Skinnerne kan med fordel tilpasses efter knæleddets kontur for optimeret pasform og stabilitet.

Knæortose korsbånd CoTex LIGA X er forsynet med Hyper X funktion for effektiv stabilisering ved forreste korsbåndsskader. Hyper X modvirker effektivt forstrækning af knæleddet gennem en unik konstruktion af et  kryds på bagsiden. To krydsede bånd i knæhasen, som effektivt tillader fuld kontrol af knæleddets bevægelser under aktivitet. Forstrækning af knæleddet er et meget almindeligt problem ved alvorlige korsbåndsskader, men CoTex LIGA X giver effektiv kontrol.

Knæortosen er forsynet med en kombination af elastiske og stumme bånd, som effektivt forstærker knæ ortosens funktion og stabilitet. Båndene muliggør at man effektivt kan spænde for- og bagsiden af supporten individuelt for optimal funktion og individuel tilpasning. Alle bånd har vectro lukninger for en nem, smidig og sikker montering.

Omkring knæskallen sidder en viskoelastisk silikonepelotte, som effektivt stabiliserer og aflaster knæskallen under aktivitet. Silikonepelotten beskytter også knæskallen under fald eller stød på siden af leddet.

Vi anbefaler 30° varmt vand og håndvask af CoTex LIGA X for at beskyttelsen kan holde længst muligt. Skinnerne kan tages ud under vask for at lette skylning.


StørrelseOmkreds mål omkring knæleddet cm
Small30 - 32 cm
Medium33 - 35 cm
Large36 - 38 cm
X-Large39 - 41 cm
XX-Large42 - 44 cm
Måleinstruktioner
Egenskaber

Stabilitet

4

Kompression

5

Aflastning

3

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret