Indlægssål WoolTech
Indlægssål WoolTech
Indlægssål WoolTech

Indlægssål WoolTech

479 kr

WoolTech er en varmende, teknisk avanceret indlægssål, som bidrager med støtte og stødabsorbering til foden. Det øverste uldlag er naturligt varmeregulerende Læs mere
Dynamisk hulfodsstøtte af nylon
Bredere læst til støvler og skistøvler
Overflade af uld, der sikrer en naturlig varmeregulering

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper." Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Indlægssål WoolTech

WoolTech er en teknisk opbygget indlægssål, der giver en ekstra støtte og stabilitet af hæl og hulfod. 
Indlæggets ekstra stabile hæl- og hulfodsstøtte er fremstillet af nylon og skaber en dynamisk støtte til foden under belastning.  WoolTech er fremstillet af et dobbeltlag af EVA-skum. Du får et blødt og stabilt lag, der resulterer i en mere solid og stødabsorberende sål til alle situationer.  EVA er et ekstra stødabsorberende materiale, der ofte anvendes som en formstabil støddæmper i mellemsålen på sportssko. Dette skyldes i høj grad materialets egenskaber i form af en holdbar stabilitet og stødabsorbering i samme materiale.

Det blødere EVA-materiale (3 mm) i WoolTech skaber optimale betingelser for stødabsorbering, mens det mere stabile EVA-materiale (2 mm) skaber sålens formstabilitet.  Indlægssålens øvre lag mod foden er fremstillet af uld, hvilket giver naturligt varmende og ventilerende egenskaber mod foden ved anvendelse. Uld har en unik egenskab, som kan regulere både varme og kulde på grund af materialets fugtabsorberende egenskaber.  De fugtabsorberende egenskaber transporterer fugt væk fra foden, hvilket giver en varmere oplevelse i løbet af årets koldere måneder. 

I midten af hælen har WoolTech en blødere, ekstra stødabsorberende zone, som forbedrer stødabsorberingen lokalt omkring hælen, når hælen sættes ned mod underlaget.
WoolTech er udviklet til at fungere optimalt i støvler, vandrestøvler og vintersko og har også en lidt bredere forfod for at passe optimalt i vintersko eller vandrestøvler. 

Sålen fremstilles i dobbeltstørrelser, og den kan nemt justeres for en præcis pasform og længde. Skoens eksisterende indersål, som skal tages ud af skoen, fungerer på samme tid optimalt som skabelon til tilpasningen.
WoolTech er specialudviklet til dig, som ønsker en funktionel indlægssål med stødabsorbering og støtte i kombination med varmende egenskaber i løbet af årets koldere måneder.

Spørgsmål og svar

Svar. Ja, absolut! WoolTech kombinerer støtte, stødabsorbering og varmende egenskaber i samme indlæg og fungerer også optimalt for dig, som står op i længere tid ad gangen.
Svar. Ja, bredden kan tilpasses ved hjælp af en skarp saks, både hvad angår bredde og længde.
Svar. Ja, WoolTech erstatter den eksisterende indersål i støvlerne.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning