Albuebandage Ulnaris

899 kr

Ulnaris albuebandage kan anvendes om dagen såvel som om natten og modvirker bøjning af albuen. Læs mere
Modvirkereffektivt bøjning af albuen
Leveres med skinner for støtte
Kan anvendes om dagen såvel som om natten

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Helt fantastisk levering! Bestil kl. 8 om morgenen og modtog leveringen kl. 19 samme dag, fremragende!" Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Albuebandage Ulnaris

Albuebandagen til ulnarisindklemning er udviklet specielt til at forhindre at albueleddet bøjes for at mindske belastning og tryk over ulnarisnerven ved bøjet albue.
Ulnaris har en stabiliserende og formbar metalskinne placeret i indersiden af albuen som effektivt modvirker flexion (bøjning) af albueleddet.
Metalskinnen kan helt enkelt formes og tilpasses individuelt for at give optimal støtte og begrænsning af bøjningen i albueleddet. Albuebandagen leveres også med en bredere, formbar plastskinne for yderligere behov for bevægelsesbegrænsning og kontrol af albueleddet.

Mellem albuebandagen og huden ligger et trykaflastende, blødt skum for yderligere at sikre komforten og effektivt at modvirke tryk fra skinnen, frem for alt ved anvendelse af albuebandagen til ulnarisindklemning ved nattetide. Albuebandagen til ulnarisindklemning er fremstillet af et ventilerende materiale for optimal komfort og åndbarhed for den bedste anvendelseskomfort.

De unikke materialer bidrager effektivt til at huden forbliver tør, også ved anvendelse om natten. Albuebandagen til ulnarisindklemning er fremstillet med fire velcrobånd for optimal tilpasning og justering omkredsmålene over albueleddet.

Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Spørgsmål og svar

Svar: Albuebandagen har skinner placeret på indersiden af albuen for effektivt at modvirke at albuen bøjes ved under hvile, f.eks. i sovende tilstand. Albuebandagen placeres på albueleddet ved hjælp af fire velcobånd som sikrer en optimal fiksering ved albuen.
Svar: Ja, albuebandagen til ulnarisindklemning kan med fordel kun anvendes om natten.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning