Albuebandage Ulnaris | Rehaboteket
behandling af indeklemt nerve i albuen albuebandage til behandling af nerve indklemning

Albuebandage Ulnaris

  • 899 kr.

Unik albuebandage til behandling af nerve indklemning i albueleddet. Ulnaris albuebandage kan anvendes om dagen såvel som om natten og modvirker bøjning af albuen.

Læs mere

  • Modvirkereffektivt bøjning af albuen ved problemer med ulnarisindklemning
  • Leveres med to forskellige skinner for optimal tilpasning og støtte
  • Kan anvendes om dagen såvel som om natten til behandling af ulnarisindklemning
Vis størrelsesguide
På lager Gratis Fragt & Gratis Retur Leveringstid: 1-3 hverdage

Albuebandage ulnaris er et unikt produkt som effektivt behandler problemer med af nerve indklemning i albueleddet og indklemning af ulnarisnerven i albuen. Albuebandagen til ulnarisindklemning er udviklet specielt til at forhindre at albueleddet bøjes for at mindske belastning og tryk over ulnarisnerven ved bøjet albue.

Albuebandage Ulnaris har en stabiliserende og formbar metalskinne placeret i indersiden af albuen som effektivt modvirker flexion (bøjning) af albueleddet.
Metalskinnen kan helt enkelt formes og tilpasses individuelt for at give optimal støtte og begrænsning af bøjningen i albueleddet. Albuebandagen til ulnarisindklemning leveres også med en bredere, formbar plastskinne for yderligere behov for bevægelsesbegrænsning og kontrol af albueleddet.

Mellem albuebandagen og huden ligger et trykaflastende, blødt skum for yderligere at sikre komforten og effektivt at modvirke tryk fra skinnen, frem for alt ved anvendelse af albuebandagen til ulnarisindklemning ved nattetide. Albuebandagen til ulnarisindklemning er fremstillet af et ventilerende TriTex-materiale for optimal komfort og åndbarhed for den bedste anvendelseskomfort.

De unikke materialer bidrager effektivt til at huden forbliver tør, også ved anvendelse om natten. Albuebandagen til ulnarisindklemning er fremstillet med fire velcrobånd for optimal tilpasning og justering omkredsmålene over albueleddet.


Størrelse Omkreds mål omkring albuen cm
Small / Medium 20 - 25 cm
Large / X-Large 25 - 31 cm
XX-Large 31 - 38 cm
Måleinstruktioner

Spørgsmål: Jeg vågner ofte med smerter og følelsesløshed i hånden og fingrene når jeg sover med bøjede albuer. Er albuebandage ulnaris et godt produkt til mig?                                                                
Svar: Ja, albuebandagen er specielt udviklet til at behandle ulnarisindklemning i dagstid såvel som nattetide og bidrager til mindre tryk mod ulnarisnerven.                                                            

Spørgsmål: Hvordan fungerer albuebandagen for mig med problemer med ulnarisindklemning?               
Svar: Albuebandagen har to forskellige skinner placeret på indersiden af albuen for effektivt at modvirke at albuen bøjes ved under hvile, f.eks. i sovende tilstand. I mange tilfælde sover man med bøjede albuer, hvilket i visse tilfælde kan øge trykket over ulnarisnerven i albueleddet. Albuebandagen placeres på albueleddet ved hjælp af fire velcobånd som sikrer en optimal fiksering ved albuen.      
 
Spørgsmål: Jeg sover ofte med bøjede albuer og har problemer med smerter og følelsesløshed i hånden. Kan jeg anvende albuebandagen kun når jeg sover?
Svar: Ja, albuebandagen til ulnarisindklemning kan med fordel kun anvendes om natten. Spørgsmål: Hvordan vasker jeg albuebandagen? Svar: Albuebandagen vaskes i 30 grader håndvask med lukkede velcrobånd.

Egenskaber

Stabilitet

1

Kompression

1

Aflastning

5

Varme

1

  • Webshoppen er e-mærket for din skyld!
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

FØLG OS PÅ FACEBOOK