Albuebind Self
Albuebind Self

Albuebind Self

319 kr

Albuestøtten SELF er et nyt og ultra-fleksibelt produkt, der giver ekstra kompression og smertelindring til albueleddet ved smerter, betændelse og hævelse. Læs mere
Høj kompression rundt om albueleddet
Ekstrem fleksibilitet og åndbarhed
Unik rundstrikket anatomisk pasform
Stabilitet
Kompression
Varme
Aflastning

Forventes leveret indenfor 1-4 arbejdsdage

Albuebind Self

Albuestøtten SELF er en af markedets mest fleksible og praktiske albuestøtter. Den er designet med en unik anatomisk pasform for maksimal funktionalitet, komfort og fleksibilitet. SELF kombinerer ekstra høj kompression omkring albueleddet med optimal fleksibilitet, og den er rundstrikket på samme måde som en medicinsk kompressionstrømpe. Den specielle konstruktion giver en tilpasset kompressionsprofil.
Det høje tryk på SELF-albuestøtten giver ekstra kompression over albueleddet og underarmens muskler, uden at det påvirker albueleddets evne til at bøje og strække.
Konstruktionen af albuestøtten SELF i kombination med materialesammensætningen, der består af 70% polyamid og 30% elastan, sikrer kompression over hele leddet, selvom den er ekstremt tynd, luftig og fleksibel. Materialesammensætningen af polyamid og elastan giver også holdbarhed og garanterer, at kompressionen varer over tid. Materialets totale tykkelse er kun 1 mm. Dette gør albuestøtten SELF til markedets tyndeste støtte med garanteret kompression, uanset om den bruges i hverdagen eller til sport/træning. Den tynde og luftige konstruktion betyder, at albuestøtten kan bruges lige så vel i hverdagen på arbejdet som til alle former for sport og træning.
Albuestøtten er cirkulært maskinstrikket. Det er helt fri for sømme, kanter, velcro og andre forstyrrende komponenter, som gør den endnu mere praktisk at bruge.
Den unikke rundstrikede produktionsmetode i kombination med den anatomiske pasform samt minimale brug af sømme giver ekstra stor kompression uden risiko for skav og ubehag.

Brug SELF albuestøtte ved:
- Behov for ekstra kompression rundt om albuen
- Lokal smerte og lokale betændelser i og rundt om albueleddet
- Tilbagevendende lokal hævelse og generelle smerter i albuen
- Ved tennis- eller golfalbue med behov for aflastning


Self fungerer lige godt på højre som venstre albue.
Støtten skal håndvaskes ved 30° C med et mildt vaskemiddel. Skyl produktet efter vask og lad det lufttørre, før det bruges igen. Produktet må ikke tørretumbles.
SELF albuestøtte sælges enkeltvist og fås i størrelserne XS-XL. Målet skal tages rundt om albueleddet.

Spørgsmål og svar

Svar: Omkredsmålet skal tages over midten af albueleddet for at finde den rigtige størrelse.

Svar: Vi anbefaler, at du vælger den mindste størrelse for at sikre graden af kompression.

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning