Albuebind Self
Albuebind Self

Albuebind Self

319 kr

Albuestøtten SELF er et nyt og ultra-fleksibelt produkt, der giver ekstra kompression og smertelindring til albueleddet ved smerter, betændelse og hævelse. Læs mere
Høj kompression rundt om albueleddet
Ekstrem fleksibilitet og åndbarhed
Unik rundstrikket anatomisk pasform

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper." Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Albuebind Self

Albuestøtten SELF er en af markedets mest fleksible og praktiske albuestøtter. Den er designet med en unik anatomisk pasform for maksimal funktionalitet, komfort og fleksibilitet. SELF kombinerer ekstra høj kompression omkring albueleddet med optimal fleksibilitet, og den er rundstrikket på samme måde som en medicinsk kompressionstrømpe. Den specielle konstruktion giver en tilpasset kompressionsprofil.
Det høje tryk på SELF-albuestøtten giver ekstra kompression over albueleddet og underarmens muskler, uden at det påvirker albueleddets evne til at bøje og strække.
Konstruktionen af albuestøtten SELF i kombination med materialesammensætningen, der består af 70% polyamid og 30% elastan, sikrer kompression over hele leddet, selvom den er ekstremt tynd, luftig og fleksibel. Materialesammensætningen af polyamid og elastan giver også holdbarhed og garanterer, at kompressionen varer over tid. Materialets totale tykkelse er kun 1 mm. Dette gør albuestøtten SELF til markedets tyndeste støtte med garanteret kompression, uanset om den bruges i hverdagen eller til sport/træning. Den tynde og luftige konstruktion betyder, at albuestøtten kan bruges lige så vel i hverdagen på arbejdet som til alle former for sport og træning.
Albuestøtten er cirkulært maskinstrikket. Det er helt fri for sømme, kanter, velcro og andre forstyrrende komponenter, som gør den endnu mere praktisk at bruge.
Den unikke rundstrikede produktionsmetode i kombination med den anatomiske pasform samt minimale brug af sømme giver ekstra stor kompression uden risiko for skav og ubehag.

Brug SELF albuestøtte ved:
- Behov for ekstra kompression rundt om albuen
- Lokal smerte og lokale betændelser i og rundt om albueleddet
- Tilbagevendende lokal hævelse og generelle smerter i albuen
- Ved tennis- eller golfalbue med behov for aflastning


Self fungerer lige godt på højre som venstre albue.
Støtten skal håndvaskes ved 30° C med et mildt vaskemiddel. Skyl produktet efter vask og lad det lufttørre, før det bruges igen. Produktet må ikke tørretumbles.
SELF albuestøtte sælges enkeltvist og fås i størrelserne XS-XL. Målet skal tages rundt om albueleddet.

Spørgsmål og svar

Svar: Omkredsmålet skal tages over midten af albueleddet for at finde den rigtige størrelse.

Svar: Vi anbefaler, at du vælger den mindste størrelse for at sikre graden af kompression.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning