Pedag Outdoor
Pedag Outdoor
Pedag Outdoor
Pedag Outdoor

Pedag Outdoor

339 kr

Outdoor-såler giver ekstra stabilitet og understøtter fodens naturlige bevægelser, hælkappen og den afkoblede hæl dæmper naturligt foden. Læs mere
For meget langvarig stress
Aktivt kul giver optimalt klima for sko og fod
Fås til LAVE, MIDDEL og HØJE buer

Leveringstid 1-2 dage.

Shipping cost 29kr

Gratis ombytning

( Anmeldelse fra prisjakt.nu )

"Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper." Se flere anmeldelser

Sikre betalinger med Klarna

Unik ortopædisk indersål til langvarig tung belastning

Det er ofte de små ting, der gør en stor forskel, især under udendørs aktiviteter. Med pedag Outdoor-indlægssålerne får du alle de detaljer, som du kan mærke med det samme og ikke længere vil undvære. Takket være sin specielle konstruktion er sålen den perfekte partner til omfattende aktiviteter i naturen, uanset hvilket terræn du befinder dig i.

Sålerne stabiliserer foden Sålerne stabiliserer foden og støtter dens naturlige bevægelser, hælkappen og den afkoblede hæl dæmper foden på en naturlig måde. Den opbyggede støtte i svangen stabiliserer mellemfoden, og den indbyggede forfodsstøtte løfter svangen og aflaster effektivt forfodens trædepude.
Outdoor Outdoor fås i tre forskellige højder til en lav, neutral og høj svang.
 Det øverste lag af Outdoor opfylder ekstreme krav: Det er særligt absorberende og tørrer hurtigt. Og det højtydende aktive kulfilter giver ekstra friskhed og forbedret skoklima i vandreskoene.

Outdoor-sålen har flere unikke egenskaber og fungerer optimalt ved langvarig brug med høje krav til udstyr og funktion.
- Indersål til omfattende udendørsaktiviteter (trekking, golf, hiking)
- Hælkappe og svangstøtte stabiliserer og beskytter foden med let støddæmpning
- Understøtter naturlig rullebevægelse
- Forhindrer træthed i fødderne
- Effektiv mod fodlugt takket være aktivt kul
- Individuel pasform takket være LOW, MEDIUM og HIGH svangstøtte
- Let at justere i størrelse, hvis det er nødvendigt

Ekstra støtte til svang og forfod

Pedag Outdoor har en unik konstruktion med ekstra støtte til hæl, mellemfod og forfod i samme konstruktion. Sålen fås til lave, neutrale og høje svangbuer.

Ekstra støtte til svang og forfod

Aktivt kul giver optimalt fod-/skoklima

Det midterste lag af aktivt kul skaber et optimalt sko- og fodklima

Aktivt kul giver optimalt fod-/skoklima

Spørgsmål og svar

Ja, den originale sål fjernes og erstattes med din nye Outdoor-sål

Den nemmeste måde at tilpasse sålens længde på er at skære forkanten til, så den passer præcist. Den sål, du tager ud af dine sko, fungerer som en perfekt skabelon til tilpasningen.

Omkring 70% har en normal svang med en jævn belastning over hele foden og bør vælge MID-højden En lav svang er kendetegnet ved en flad fod, lige inderside og et vådt fodaftryk, der viser, at svangen er faldet ned, vælg LOW En høj svang har mindre kontakt med underlaget i mellemfoden og viser ofte to belastningspunkter, forfod og hæl, vælg HIGH.

Kunde anmeldelser

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Meget god behandling og høj viden om produkterne. Hurtig respons på både e-mails og feedback via telefon (selv uden for deres telefontider). Stort sortiment og god diskussion om fordele og ulemper.

Karin Bengtsson

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jeg har nok aldrig oplevet så hurtig og gnidningsfri levering! Bestilte varen, som jeg er fuldstændig tilfreds med, mandag og tirsdag ligger de i postkassen. Dagen efter!!!! Og, som sagt, er jeg fuldstændig tilfreds med de produkter, jeg købte

Kunde inviteret via automatisk invitation fra prisjakt.nu

Anmeldelse fra prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Hurtigste levering, jeg har oplevet i en online butik! Bestilte fredag eftermiddag og kunne hente lørdag morgen. Virkelig værdsat!

Station Lunda

Anmeldelse fra trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt fantastisk. Forestil dig, hvis alle virksomheder arbejdede på denne måde!! Jeg bestiller en vare den 3. maj og har den i postkassen den 4. maj kl. 11.30!! Kunden får muligheder for, hvordan varen skal leveres, og sagen behandles med det samme... Kundeservice på et niveau, der sjældent eller aldrig ses i dag...

Vores vision - 100 % glade kunder

Hurtige leveringer

Alle ordrer før kl. 16.00 sendes altid samme dag, og altid med ekspresforsendelse.

Dit hjem - dit prøverum

Prøv produktet i fred og ro derhjemme. Vi har ikke en fysisk butik, men tanken er, at du roligt skal teste produktet i dit hjem

Bytte

Vi har altid 45 dages pengene-tilbage-garanti og gratis ombytning